Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
Stále bych se opakoval. Nádhera. Kolik pak se z toho objeví u další generace XK a slibovaného malého Jaguaru? EDIT: Všimli jste si třetího brzdového světla v anténě? 😄
T613
[odkaz]
Kde sa platí záloha? >😁
Inak, keď pri 80 000 otáčkach odletí na turbíne lopatka, kde sa mám sťažovať?
Inak, keď pri 80 000 otáčkach odletí na turbíne lopatka, kde sa mám sťažovať?
Chilinka v pohybu. [odkaz]
jedno video z prezentacie z autosalonu je aj tu [odkaz]
...akosi sa mu neprirodzene trasie predok ked ide, ci ten prototyp nie je nahodou pohanany na pedale alebo co >😁
...akosi sa mu neprirodzene trasie predok ked ide, ci ten prototyp nie je nahodou pohanany na pedale alebo co >😁
Viděl si někdy pojíždět letadlo po horší drázto bude podobné, však to má taky turbínu. 😉 >😁
Jinak: "Bylo nám řečeno, že tohle je budoucí Jaguar". Já věřím, že z různých hledisek opravdu je. Za prvé se povídalo o tom, že přijde nějaký nástupce XJ220, takže možná tohle je z hlediska designu exteriéru předobraz, konečně ty turbíny jsou pod sklem, kde zrovna tak může dřímat x-válec.
Za druhé může se jednat o stylistycký nácvik pro ověření částí a detailů pro menší sportovní kupé a/nebo následující generaci XK před širokou veřejností.
Za třetí, Jaguar to myslí s tímto typem agregátu vážně a získává zkušenosti z reálného provozu takového vozidla.
Jinak: "Bylo nám řečeno, že tohle je budoucí Jaguar". Já věřím, že z různých hledisek opravdu je. Za prvé se povídalo o tom, že přijde nějaký nástupce XJ220, takže možná tohle je z hlediska designu exteriéru předobraz, konečně ty turbíny jsou pod sklem, kde zrovna tak může dřímat x-válec.
Za druhé může se jednat o stylistycký nácvik pro ověření částí a detailů pro menší sportovní kupé a/nebo následující generaci XK před širokou veřejností.
Za třetí, Jaguar to myslí s tímto typem agregátu vážně a získává zkušenosti z reálného provozu takového vozidla.
zlysoused
S těma elektromotorama a turbínama to bude mít zvuk jako KITT. :yes:
Někde jsem už koncepty s turbínama viděl a něco o nich četl, říká se, že mají mít mnohem nižší spotřebu než konvenční spalovací motory.