Novinky
takhle nějak asi vypadá rakovina.
ked za 1. mesiac objednali zakaznici 33 000 ks Hyundaiu ix35...nic tu nebolo...
a Juke je desny humac... :no:
a Juke je desny humac... :no:
Tak co lidi, už někdo Juka máte? Pár dní už se prodává. Podělte se o zkušenosti. Juke je zatím nejvážnější kandidát na koupi mého nového auta na jaře. Do jara sice může na trh přijít ještě něco krásnějšího, ale o tom pochybuji 😄
Pred par lety doslova udelal diru do sveta s Kaškajem a ted to vypada na opet skvelou trefu z Jukem...vcera jsem hov idel jet na zivo....ja zvlastni..zajimavy..a o to jde...osobne bych si ho nekoupil..neni to muj salek kavy...ale ucme se od Nissanu jak najit diru na trhu a odhadnout chute Evropske klientely..tak ze jasny palec nahoru..at je design jakkoli diskutabilni....o to jen lepe :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
A že k úspechu treba konvenčný "kvalitný" dizajn bez výstrelkov, lebo len konzervatívne tvary majú hodnotu, ktorá sa cení...
TRRRRT, AJ DVA ORECHY.
Nissan :yes:
TRRRRT, AJ DVA ORECHY.
Nissan :yes:
Když jsem poprvé viděl fotky Juka, říkal jsem si co to v Nissanu hulej za matroš, ale pak jsem si řek, nojo, jeden z těch odvázanejch konceptů. Netrvalo dlouho a prodává se skoro beze změn. Osobně mám rád nekonvenční design, líbí se mi když se automobilka dokáže odvázat, ale z fotek produkční verze jsem si říkal, že vypadá divně. V Plzni ho maj už pár měsíců a když jsem ho tam viděl naživo tak jsem změnil názor. Tohle je další auto, který se z fotek nedá pochopit, to člověk musí vidět... Jen tak dál Nissane!!! Bravo!!!
Přesycenost bezpohlavních stejnokrojců je pevně doufám tímto důsledkem.
Takže pro Nissan :yes: