Testy
Pekne auto, jen porad nechapu to oplyvani nad spotrebou u dnesnich redaktoru. Pri 100 km/h jezdil diesel pod 5 litru uz pred dobrymi temer deseti lety. By mne zajimalo, kdy uz se tyhle nesmysly o super skvele spotrebe a smekani buhvi ceho omrzi a redaktori zacnou myslet hlavama, ne PR prikazy. Delate z ridicu voly.
Vola robíš zo seba akurát ty. Pred desiatimi rokmi sa ti mohlo iba zdať o 2litrovom nafťáku so 184koňmi a takouto spotrebou...
Pečlivě si pročti reakci Jazvy níže. Stejný výkon měl na počátku nového tisíciletí málokterý naftový motor a pokud bereme v potaz mnichovskou stáj, tak konkrétně 3,0 R6. Ačkoliv na svou dobu nabízel skvělé jízdní výkony a taktéž spotřebu, dnes to samé předvede motor s o litr nižším objemem a při výrazně menší spotřebě paliva. A to se stále ještě bavíme o základním jednoduše přeplňovaném mnichovském motoru. Příští rok se očekává modifikovaný bi-turbo R4 s cca 220 koňmi.
Takže vola z tebe nedělají ani redaktoři, ani výrobce...
Takže vola z tebe nedělají ani redaktoři, ani výrobce...
Ešte by som doplnil malý detail: 520d má pohotovostnú hmotnosť 1645 kg, aj v tom kontexte treba tú spotrebu vnímať a neporovnávať s Octaviou 2,0 TDI s hmotnosťou nižšou o 200 či viac kíl (a 44 koní menej).
To by snad nenapadlo nikoho, kromě čtenářek tiulu Čtení pro ženy 😉
A prečo neporovnávať?
Ty máš niečo proti Škode?
Ty neveríš v jej kvality?
Ty nepokľakneš pred kráľovnou ciest?
Ty popieraš jej konkurencieschopnosť?
Zatajuješ prémiový akcent Octavie?
Neveríš v jej nesmrteľnosť?
Haníš jej vysokú úroveň?
Ďalší z kritikov, čo videli Octaviu len na obrázku, ohovárajú a znevažujú ju za jej prednosti, pritom je predmetom ich mokrých snov, pretože obsah ich prázdneho vrecka švorcáka do výšin Octavie nesiaha...
>😒]
Ty máš niečo proti Škode?
Ty neveríš v jej kvality?
Ty nepokľakneš pred kráľovnou ciest?
Ty popieraš jej konkurencieschopnosť?
Zatajuješ prémiový akcent Octavie?
Neveríš v jej nesmrteľnosť?
Haníš jej vysokú úroveň?
Ďalší z kritikov, čo videli Octaviu len na obrázku, ohovárajú a znevažujú ju za jej prednosti, pritom je predmetom ich mokrých snov, pretože obsah ich prázdneho vrecka švorcáka do výšin Octavie nesiaha...
>😒]
Když uvedeš konkrétní 10 let starý auto, který jsi měl na mysli, rád to s tebou prodiskutuju. Jen mám obavu, že vytáhneš vw 1.9tdi 66kw (popř.81kw)...a to by pak nebylo diskutovat o čem 😉
Skus sa pozriet na "vykony" naftakov pred desiatimi rokmi, hmotnost vozidiel v tej dobe, emisne normy, ktore plnili a porovnaj to s motorom v tomto testovanom vozidle. Naftak spred 10 rokov je fajn, ale v zasade je to hlucnostou a kulturou chodu pripominali polnohospodarske stroje, ale nie motory pre osobaky
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
To mas pravdu, lepsi vykon, hluk, kultivovanost ano. tak muzu napsat tato pozitiva, ale probuh nemuzu omilat genialni psotrebu. Kdyz se tady smejete nad Skodovkou, no tak pokud jste v tom jezdili, tak muzite vedet, ze ve stovce to pod pet zralo taky. Kdyz se bavite o spotrebe bavte se o spotrebe ne o emisich. Ja osobne mam momentalne Mondeo, vykonove podobne, hmotnost obdobna s petkou, ve stovce spotreba opet pod pet, jinak receno shruba to same a verim, ze jiny evropsky disel bude mit podobne parametry. A co se tyce spotreby (spotreby, ne neceho jineho), tak jsme porad na stejnem miste uz romadu let. Na konvencnim motoru se toho z pohledu SPOTREBY uz totiz moc vymyslet neda, to zmeni hybridy, elektrika a jine. Tezko muzu vychvalovat dnesni diesely, ze maji uzasnou spotrebu. Bud vyuziju tty kone pod kapotou a pak spotreba ani nahodou, nebo pojedu normalne a pojedu za to same co pred deseti lety. Nic vic, nic mene
Vtip u bavorských motorů je nejen možnost udržet nízkou spotřebu při ékonomické jízdě, ale také velmi slušnou při jízdě na limitu. V objemové kategorii do 2litrů a s jedním turbem nic lepšího není. Srovnej s A6, M-B E ne s Mondeem a jeho obstarožním a dnes už v původní verzi nevyráběným 2,2TDCi.
Vemi poučný, inspirativní test :yes: Takto to má u (vyšší střední) prémie být. I základní vůz v nabídce musí byt prostě už z principu vrcholem možného. A to horní bavorák nepochybně je.
Jen mistrovská automobilka ti umí v jediném modelu nabídnout špičkovou dravčí bestii i umírněného šviháka na zdolávání dálničních etap. Oprostíme-li se od ne zrovna nutných extras (zejména kůže, kamera, navigace, displeje a blůnesmysly) lze se dostat s tímto modelem na cenu která bere dech. Se započítáním nějakého toho procenta od prodejce se dá jezdit bratru za milión. Neuvěřitelné, vyšší střední, snad nejkrásnější auto planety daného segmentu, za milión. Ráj trvá.
P.S. Po pořečtení činím závěr - nedomnívám se, na rozdíl od kolegů, že by snad měly být prodeje této motorové mutace nějak ve vleku silných motorizací, naopak. Koneckonců německá praxe napovídá mnohé - kdo chce raketu, bere nadupaný model, standardizovaný diamantový kovboj však koupí horního modelu rozhodně nepochybí.
Proto - událost sezóny :yes:
Jen mistrovská automobilka ti umí v jediném modelu nabídnout špičkovou dravčí bestii i umírněného šviháka na zdolávání dálničních etap. Oprostíme-li se od ne zrovna nutných extras (zejména kůže, kamera, navigace, displeje a blůnesmysly) lze se dostat s tímto modelem na cenu která bere dech. Se započítáním nějakého toho procenta od prodejce se dá jezdit bratru za milión. Neuvěřitelné, vyšší střední, snad nejkrásnější auto planety daného segmentu, za milión. Ráj trvá.
P.S. Po pořečtení činím závěr - nedomnívám se, na rozdíl od kolegů, že by snad měly být prodeje této motorové mutace nějak ve vleku silných motorizací, naopak. Koneckonců německá praxe napovídá mnohé - kdo chce raketu, bere nadupaný model, standardizovaný diamantový kovboj však koupí horního modelu rozhodně nepochybí.
Proto - událost sezóny :yes:
K P.S., určitě nikdo nemůže brát 520d jako chudinku a to ani v prodejích, přesto myslím, že leaderem řady bude 530d poskytující úplnou dostatečnost následovaná právě čtyřválcovou, základní variantou.
Co se výbavy a ceny týká, pak zřejmě nikdo ze showroomu neodejde bez nějakého toho desetitisíce (ale spíš statisíce) navíc, zvláště ne u německé trojky. Sám si neumím představit jakékoliv roubování HF sady nebo neoriginální navi do podobného typu vozu s visícími kabely plazícími se po palubní desce. U českého zastoupení oceňuji zejména jedinou verzi širokoůhlého monitoru navigace Professional (podstatně menší typ Business nabízený třeba v D je olemován nevzhlednou masou plastu, nehodící se do luxusního interiéru), na druhou stranu není zatím nabízen Inovation paket s xenony, HUD apod. Ideální je doplnit konfiguraci ještě o sportovní, nebo komfortní přední sedadla a dnes podle mě standartní doplněk ve formě jejich vyhřívání. I tak se bude finální cena pohybovat lehce nad 1 milionem korun a to je vážně láce. 😉
Co se výbavy a ceny týká, pak zřejmě nikdo ze showroomu neodejde bez nějakého toho desetitisíce (ale spíš statisíce) navíc, zvláště ne u německé trojky. Sám si neumím představit jakékoliv roubování HF sady nebo neoriginální navi do podobného typu vozu s visícími kabely plazícími se po palubní desce. U českého zastoupení oceňuji zejména jedinou verzi širokoůhlého monitoru navigace Professional (podstatně menší typ Business nabízený třeba v D je olemován nevzhlednou masou plastu, nehodící se do luxusního interiéru), na druhou stranu není zatím nabízen Inovation paket s xenony, HUD apod. Ideální je doplnit konfiguraci ještě o sportovní, nebo komfortní přední sedadla a dnes podle mě standartní doplněk ve formě jejich vyhřívání. I tak se bude finální cena pohybovat lehce nad 1 milionem korun a to je vážně láce. 😉
tímhle autem už jsem se svezl (na rozdíl od 1M) a utvrdilo mě, že to je formát, který ke slovu BAVORÁK patří asi nejlépe.
Myslím, že ke slovu BAVORÁK sedí nejlépe šesti nebo osmiválcový benzín, ale nafta bude i tak nejprodávanější.
jasně, měl jsem na mysli formát pětkové řady, ale kromě "image" je i tahle kombinace naprosto uspokojující 😉
jasně, měl jsem na mysli formát pětkové řady, ale kromě "image" je i tahle kombinace naprosto uspokojující 😉
Kedze mam podobny starsi model (520d, 177k, automat) mozem vacsinu postrehov z testu len potvrdit - aj ked pre starsi model... podrobnejsie na moje.auto
Po 2.5 roku a 65tis km by som sa opat rozhodol rovnako: dvojlitrovy diesel + automat...
no co, uz sa tesim na upgrade 😄
ph
Po 2.5 roku a 65tis km by som sa opat rozhodol rovnako: dvojlitrovy diesel + automat...
no co, uz sa tesim na upgrade 😄
ph
Rozhoduju se, že bych do firmy koupil novou pětku 520d, ale sem trochu na pochybách jeslti manuál nebo automat. Jezdil sem s obojím, spíš mě sedí manuál. Na druhou stranu mě někteří známí tvrdili, že do tohoto auta je manuál škoda a mám jít do automatu. Tak bych rád věděl, jestli to má nějaký hlubší smysl nebo důvod. Jelikož nechcu udělat botu při ceně tohodle auta a rozhodovat se jen podle toho jakej z toho mají moji známí dojem. Co si o tom myslíte ?
Moje hodnotenie moze byt ovplyvnene tym, ze ja by som uz auto na bezne jazdenie bez automatu nechcel - jedine najeky hothatch, ale to je ine kafe...
Kazdopadne, moje auto ma automat, ktory mozem len doporucit a prepodkladam, ze tento novy je rovnaky, ak nie lepsi. V sportovom alebo manualnom rezime je to naozaj o radosti z jazdy... Doporucujem vyskusat, bez toho by som auto urcite nekupil. Moj verdikt: urcite automat.
ph
Kazdopadne, moje auto ma automat, ktory mozem len doporucit a prepodkladam, ze tento novy je rovnaky, ak nie lepsi. V sportovom alebo manualnom rezime je to naozaj o radosti z jazdy... Doporucujem vyskusat, bez toho by som auto urcite nekupil. Moj verdikt: urcite automat.
ph
s důkazem, že nejenom BMW umí jezdit za málo 😉
[odkaz]
Ale naftu stejně nikdy více 8-s
[odkaz]
Ale naftu stejně nikdy více 8-s
A čo akože? Čo tým chcel básnik povedať?
Jestli vidím dobře, tak je průměr nebo okamžitá 5l 😄
To o ničem nevypovídá, můžeš jet z kopce...nebo když ve 150 sundám nohu z plynu, jedu dokonce za 0 😉
aneb, opravdu si Fiat pomohl? Kde je působivost studie?
[odkaz]
P.S.: Omluva, už má samostatný článek
[odkaz]
P.S.: Omluva, už má samostatný článek
Jsem zvědav, jestli po vzorku trojkové řady dostane i pětková x-drive. Bylo by to fajn.
Nejlepší na 520d je, že koupit toto auto v dýzlovém základu, neznamená dělat kompromis.
Obecně k pětce, dnes je pořád ještě tendence tohle auto chválit jen s mnohými "ale", tu lze číst o ztrátě sportovnosti tu o dlouhém kufru či čemkoliv jiném. Jistě, těžko se při dnešní obecné vyspělosti autosvěta, mezi premiovými výrobci lze mluvit už o naprosté vyrovnanosti, objeví auto typu E39, které konkurenci svým jízdním projevem zamázne do asfaltu, věci prostě nejdou vrátit, přesto vyčkejme pár let, jsem si totiž naprosto jist, že hodnocení F10 se změní z hodnocení s výhradami na hodnocení bez výhrad, tohle auto totiž konkurenci do asfaltu zamazává, i když kvůli výše řečenému, jinak a v jiném smyslu než E39 své současníky. Leitmotivem je komplexnost, nejen souhrem jednotlivých kvalit, ale hlavně způsobem jejich vyváženosti je F10 leaderem třídy, a je jedno jestli se na to auto jenom dívám nebo jím jedu. 😄 :yes:
Obecně k pětce, dnes je pořád ještě tendence tohle auto chválit jen s mnohými "ale", tu lze číst o ztrátě sportovnosti tu o dlouhém kufru či čemkoliv jiném. Jistě, těžko se při dnešní obecné vyspělosti autosvěta, mezi premiovými výrobci lze mluvit už o naprosté vyrovnanosti, objeví auto typu E39, které konkurenci svým jízdním projevem zamázne do asfaltu, věci prostě nejdou vrátit, přesto vyčkejme pár let, jsem si totiž naprosto jist, že hodnocení F10 se změní z hodnocení s výhradami na hodnocení bez výhrad, tohle auto totiž konkurenci do asfaltu zamazává, i když kvůli výše řečenému, jinak a v jiném smyslu než E39 své současníky. Leitmotivem je komplexnost, nejen souhrem jednotlivých kvalit, ale hlavně způsobem jejich vyváženosti je F10 leaderem třídy, a je jedno jestli se na to auto jenom dívám nebo jím jedu. 😄 :yes:
😄 S tím velkej souhlas. Záverečnou myšlénku příspěvku je nutno si vštípit hluboko, hluboko :yes: Já dodávám, že jestli pětka opravdu jede, jak vypadá, pak lépe už jet nemůže... 😄
BMW podle mého přesvědčení dokázal opravdu takřka nemožné, dokázal trumfnout Bengleovu éru. Současný design pětky... no, popravdě, v dané třídě nejkrásnější vůz planety.
BMW podle mého přesvědčení dokázal opravdu takřka nemožné, dokázal trumfnout Bengleovu éru. Současný design pětky... no, popravdě, v dané třídě nejkrásnější vůz planety.
Nejenom překonat Banglea...nová pětku definuje design sedanu 😉
A konečeně opět s interiérem na jedničku. U předcházejícího modelu, dle mého, největší slabina jinak skvělého vozu
Mel jsem moznost s tim jezdit. Trosku nechapu, kdo si muze koupit naftu do takove auta ale kdyz chce proc ne.
Auto vypada moc pekne opravdu, exterier parada.... po dlouhe dobe pekne auto. Interier je na mne dost komplikovany, spousta tlacitek. Dost dlouho jsem si musel na ovladani zvykat.
Mam vytku jedine k tomu, ze se mlzilo predni sklo, v tu dobu bylo nadherne pocasi. A normalni tlumice naprosto nepouzitelne pro jezdeni po nasich deravych cestach. Jakakoliv nerovnost a slysite obrovskou ranu. A posledni sedaky.... zdaji se byt pohldene, akorat pri brzdeni se tak zvlastne hrna masa sedaku na Vase zada. Nevim jak to popsat ale je to podivne...
Ale jinak same plus....
Auto vypada moc pekne opravdu, exterier parada.... po dlouhe dobe pekne auto. Interier je na mne dost komplikovany, spousta tlacitek. Dost dlouho jsem si musel na ovladani zvykat.
Mam vytku jedine k tomu, ze se mlzilo predni sklo, v tu dobu bylo nadherne pocasi. A normalni tlumice naprosto nepouzitelne pro jezdeni po nasich deravych cestach. Jakakoliv nerovnost a slysite obrovskou ranu. A posledni sedaky.... zdaji se byt pohldene, akorat pri brzdeni se tak zvlastne hrna masa sedaku na Vase zada. Nevim jak to popsat ale je to podivne...
Ale jinak same plus....
nechápu, jak může redaktor dát těmto základním sedadlům max počet 10 bodů za kvalitu a délku sedáku a boční vedení. Boční vedení je naprostý, sotva průměrný standart, sportovní jízdě nevyhovují ani za mák a délka sedáku 50cm, prosím vás. To tak silně nadržujete BMW? Kolik bodů by pak dostala příplatková sedadla?
F10 je moc pěkné BMW, ale ten čtyřválec si může do toho auta pořídit jen někdo velmi trpělivý. Měl jsem možnost jezdit s týmž motorem v E91ce (2010), taky v automatu a bylo to pěkně líný, takže v pětce, která má ještě nějaké to kilo navrch, to musí být pod plynem dost utrpení.
Když pětku v naftě, tak jedině šestiválec, aby to alespoň trochu jelo. Základní 30d by mohla jakžtakž jet, ideální na příjemnou jízdu pak 35d, ale dvoulitr opravdu jen pro trpělivý, co nechtějí předjíždět. 😉
Když pětku v naftě, tak jedině šestiválec, aby to alespoň trochu jelo. Základní 30d by mohla jakžtakž jet, ideální na příjemnou jízdu pak 35d, ale dvoulitr opravdu jen pro trpělivý, co nechtějí předjíždět. 😉
MB E i Audi A6 jsou skvela auta, nicmene vyssi stredni tride momentalne vladne BMW 5 - minimalne podle naproste vetsiny nemeckych medii.
Po pročtení mám ještě drobný dotaz, zda redaktoři používali Start/Stop systém ve městě 😉
nezda sa vam potom 6,2 pri 130 nejak vela ked pri 160 - 180 vzal iba 6,7?
6,2 litra bola okamžitá spotreba pri stovke, spomínaná hodnota 6,7 litra bol priemer za celý test, nie spotreba pri rýchlostiach nad 160. 😉