Testy
Klaudius
0
Oni tiež s ničím novým neprišli. Žiadna prevratná novinka, ale dôsledný výber toho, čo je dobré. Pre mňa príliš konzervatívne, ale správnosť tejto voľby ukáže až čas.
Přejít do diskuze
...tak ona předchozí generace Sharanu a Alhambry byla už hóóóódně přestárlá. Ať už by přišli s čímkoli bylo by to lepší než to co nabízeli tuším 13 let.
Pěkně se posunuli dopředu...kdysi jsem o tom přemýšlel...ale dneska když vidím starou Alhambru nebo Sharan, tak jsem rád, že jsem do toho nešel...hlavně design šel kupředu o pořádnej krok...
Mezi ráfkem a silnicí je míň gumy, takže se to méně kroutí. Výsledkem je větší směrová stabilita a a menší schopnost pohlcovat nerovnosti.
Kucí takhle se to nedá srovnávat. To by šlo když by obě motorizace byly stejně zpřevodované, což nejsou. Převody TDI jsou delší než u TSI, což znamená, že pro jízdu stejnou rychlostí na stejný převodový stupeň TDI musí vyvíjet vyšší točivý moment. Je to jako na kole - buď rychle točíte a málo tlačíte (TSI), nebo točíte pomalu a pořádně se do toho vopřete (TDI).