je zřejmě uveden špatně. Jednak šířka v mm končící čtverkou a i kdyby to bylo 235/45 R 18, tak to i podle fotky vypadá na "vyšší" profil pneu.
vrkuboy
0
Rozměr pneu je skutečně 235/45 R18
white label
0
Byl ses mrknout do garáže...? 😲 >😒]
P.S. Tady to už vypadá věrohodněji a jde přečíst i rozměr...
[odkaz]
vrkuboy
0
Garáž nemám a koukal sem na ten stejnej snímek jako ty 😄
white label
0
To musí být "hrozné", bez garáže, když nemůžeš jít, otevřít ji a podívat se sám na sebe... >😁
vrkuboy
0
>😁 Tak nevím co si teď myslet... auto stojí před domem >😁
white label
0
Copak neznáš zdejší profláklou větu GTIho o vlastní garáži a jejím obsahu?
"...otevřeš garáž a díváš se na sebe..."
😉 >😒]
vrkuboy
0
No právě že znám... otevřu dveře a jsem na ulici >😁 Tak co si mám o sobě myslet? A před barákem Renault a Fiat... to je hodně špatný co? >😁
white label
0
Tak zkus třeba poprosit sousedy, jestli by si aspoň oni nemohli pořídit něco "pořádného", že už se "na sebe" nemůžeš dívat a ven chodíš raději zadem... :😉 >😁 >😒]
vrkuboy
0
To asi nepůjde... tady na vesnici nic lepšího nikdo nemá >😁 Vlastně jo teď tu někdo má novýho Fusona v základu >😁
white label
0
No tak vidíš, jako takový pomyslný základ, docela slušný příslib... >😁 >😒] :yes:
vrkuboy
0
Semnou se tady nikdo nebaví. Dokud stál před barákem jen Scénic tak to šlo, ale od té doby co mám dvě "auta" se tady na mě lidi dívají přez prsty >😁 Jako Scénic a Maluch to je kombinace které může konkurovat jen Lojzuv Zetor Crystal a Stodvaciášek >😁 A bude to jen horší páč u nás za KSČM a ČSSD vůbec nikdo nekandidoval, takže my obyčejní lidi se teď budeme mít špatně. Ten borec co sem jezdí s pojízdnou prodejnou masa by si měl pořídit toho Transita páč lidi teď nakupujou zásoby ve velkým a nemusel by stihnout ujet. Dokonce i ze sousedovic boudy není slyšet štěkání psa... je to špatný
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
white label
0
Asi proto, že když někam dojedeš s Fordem, tak ti málem urvou ruce, jen abys jim toho Forda prodal...
😲 >😁
P.S. Tady to už vypadá věrohodněji a jde přečíst i rozměr...
[odkaz]
"...otevřeš garáž a díváš se na sebe..."
😉 >😒]
😲 >😁