Testy
Dovolím si jen upozornit, že tento pocit, je u Fiatu jen u úplně nových aut. I u svého auta sem měl zezačátku decentně pocit, že při řazení cítím zuby, ale musím říct, že po 5 000 km už je vše v pořádku... a řazení je perfektní. Je to prostě vlastnost novosti auta...
Zuby jsou uz obrouseny? 😄
Možná obroušený na provozní rozměry... 😄 ... si dělám prču...
Ne spíš bych to viděl, že během provozu dojde pravděpodobně u tohoto typu převodovky k plnému promazání. Nevím jak to je řešené a jaký typ maziva tam je, ale je fakt, že prostě když bylo auto nové, tak sem ty zoubky sem tam taky cítil, a neměl sem třeba vůli k nějakému extra rychlému řazení, ale teď už je všechno v naprostém pořádku. Přesnost, chod řadící páky, lehkost...
Prostě, je vlastností té převodovky, že si musí sednout. Myslím, že na tom fakt není nic mimořádného. Jen říkám, že je nefér zrovna u této převodovky hodnotit její řazení u úplně nového auta.
Nic víc.. Ale pokud s tím má někdo problém, tak tomu rozumím. Ty zoubky tam prostě u nové převodovky cítit jsou, takže poznámku o zubaři chápu.
Ne spíš bych to viděl, že během provozu dojde pravděpodobně u tohoto typu převodovky k plnému promazání. Nevím jak to je řešené a jaký typ maziva tam je, ale je fakt, že prostě když bylo auto nové, tak sem ty zoubky sem tam taky cítil, a neměl sem třeba vůli k nějakému extra rychlému řazení, ale teď už je všechno v naprostém pořádku. Přesnost, chod řadící páky, lehkost...
Prostě, je vlastností té převodovky, že si musí sednout. Myslím, že na tom fakt není nic mimořádného. Jen říkám, že je nefér zrovna u této převodovky hodnotit její řazení u úplně nového auta.
Nic víc.. Ale pokud s tím má někdo problém, tak tomu rozumím. Ty zoubky tam prostě u nové převodovky cítit jsou, takže poznámku o zubaři chápu.
Neboj Wolffe, nejen u Fiatu.
Je to tak, třeba nová BMW (tedy to málo co ještě má manuál) zase zezačátku vyžadují při řazení poměrně dost síly. Poměrně brzy si to však taky "sedne".
A to si nesedel v novej Š1203(TAZ1500)...
Prvých 10-15 tisíc bola šaltpáka takmer obojručná a s hlavolamom, kde ktorá rýchlosť je, poprípade keď si už niečo zaradil, tak aká rýchlosť tam práve je... >😁
Prvých 10-15 tisíc bola šaltpáka takmer obojručná a s hlavolamom, kde ktorá rýchlosť je, poprípade keď si už niečo zaradil, tak aká rýchlosť tam práve je... >😁
Jistě, proto se v každém testu dočteš o těžce jdoucím řazení, po deseti tisících řadíš dvěma prsty.
Já se nebojím, jen na to upozorňuji, že to je tak jak píšu. prostě chápu, že se toho někdo, kdo to nezná a neví může chytnout a taky chápu, že takový vzdělaný motoristický novinář to musí napsat, že to řazení je nic moc. Prostě u takto nového neproježděného auta tot ak skutečně je. Ale není to vlastnost.
Byl to pro mě docela šok, když jsem poprvé viděl fotky Punta Eva. Nechápal jsem, proč zmenili, pro mě tak pekný, dravý předek á la Maserati. Po překonání počátečního nezvyku se mi však již Punto Evo docela líbí. Není sice již tak dravé, ale naopak z něj teď, podle mého názoru, čiší taková příjemná italská elegance. Koneckonců, ono tak často, podle mě, bývá, že po uvedení (razatnějšího) faceliftu chvíli trvá, než si člověk zvykne na nové tvary, pokud se mu ze začátku příliš nelíbí. Postupem času se ale s nimi sžije a pak se mu leckdy více líbí nové provedení. Aspoň u mě to tak často bývá. Z faceliftu Octavie jsem taky nadšený nebyl a dnes se mi více líbí nynější vzhled.
Takže ode mě za facelift :yes: pro Fiat 😉
Takže ode mě za facelift :yes: pro Fiat 😉
Facelift přední části v tomto rozsahu nebyl proto zapotřebí, totiž zde existuje známé tvrzení tj. jednoduchost=síla a v tomto případě zcela poprávu vystihuje výsledek, samozřejmě v neprospěch novinky, která svým zjevením jaksi ukrajuje z emotivnosti stávajícího modelu a jeho přední části.
Základem u GP je dynamická linka vedoucí od masky přes ponton, k zadním světlům, tohle facelift prostě potlačuje. Naopak (jako by tam ani nepatřil) vytváří předek překombinovanou změt něčeho, na což je potřeba se soustředit, aby vůbec vešel v patrnost smysl tohoto tvaru.
Zadní světla ok, přístrojovka přínos-etalon segmentu, předek=cesta nikam/zpět.
Presne tak to bolo aj u predosleho Punta, ktore je z predu krasnejsie, nez Grande.
Jednu chybu to ma ale urcite a to su jednoparabolove H4 svetlomety. Ked to vidim, tak take auto u mna konci. Jedine, ze by bolo fakt skvele, tak by som tam dal AngelEyes.