Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Navtech
Tak nevim, je to pořád takový "připrděný" a to Stelvio mě připadá moc tlačený image... Tam by byl OK snad i fiat, nebo dacia. Z venku nový, uvnitř starý... sedačky, opěrky, tlačítka, výdechy... Podle mě se celý Volvo "zlomí", jak dopadne, a jestli, novou XC90. Pak se uvidí. Tohle je pro mě pořád z nouze cnost.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Čo sú toto za drísty (?!)...kto chce previesť pohodlne celú rodinu, ten si kúpi V60, ktorá túto požiadavku splní bez problému. Je pravdou, že na zadných sedadlách S60 miesta pre hlavy pasažierov veľa nie je, ale decká do istého veku tam človek prevezie a väčšinou sa aj tak v týchto autách jazdí v obsadení jednou, nanajvýš dvomi osobami. V 3-kovom bavoráku si veľa priestrannosti tiež neužijem...vpredu je to pre mňa horšie ako v niektorých vozidlách nižšej strednej triedy. Volvo sa prispôsobuje trendom...nie je možné zotrvávať v 80-tych, 90-tych rokoch, kto by to asi kupoval? Tých "pár verných" zákazníkov, ktorých mali na severe a v západnej časti Európy? To by sme o Volve onedlho už ani nevedeli...spať na vavrínoch je jediná cesta k tým tvojim kytkám.
možná pro zarytý volvisty
ale doba pokračuje kdyby volvo nezačalo dělat kulatější auta tak jsem si jist že už by neexistovalo
S/V 60 jsou prostě takový auta mimo třídu
předpokládám že opravdovej sedan a kombi bude až S/V 80 ale asi zase za jiný peníze
je to celý marketing ale mě osobně se kulatější volva líbí jen doufám že už víc zakulacovat nebudou takhle je to tak akorát :yes😒br /> bravwo vwovwlo >😁
ale doba pokračuje kdyby volvo nezačalo dělat kulatější auta tak jsem si jist že už by neexistovalo
S/V 60 jsou prostě takový auta mimo třídu
předpokládám že opravdovej sedan a kombi bude až S/V 80 ale asi zase za jiný peníze
je to celý marketing ale mě osobně se kulatější volva líbí jen doufám že už víc zakulacovat nebudou takhle je to tak akorát :yes😒br /> bravwo vwovwlo >😁
Seděl jsi ve staré S60? Nová S60 je uvnitř rozměrově prakticky totožná s S80. Vyzkoušej si to, budeš možná překvapený.
Flash666
nebyli vzdycky sportaky od volva oznacovany T a ne R ??? cinani meni co se da....
nepaci sa mi obetovanie funkcnosti na ukor stylu. jedna alfa romeo staci.
posledne schopne volvo tak ostava v70/xc70. ;-\