Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Toyota Avensis: Akční model Business Navi nyní za 604.900,- Kč

20 komentářů

-TEAC-
hodně dobrá nabídka! :yes: :yes: :yes:
R32
Dobrá síce je ale na Slovensku sa tento "nový" Avensis vôbec nechytil... Hádam už aj Accordov vidím viac, ako je na tom v CZ? :-!
Katikakus
No, ani tady to neni zadna slava - mesicne se proda kolem 25-30 ks, coz si myslim, ze je skoda. Do znacne miry to bude zpusobeno dost konzervativni cenovou politikou Toyota CR. Kazdopadne tahle nabidka je hodne zajimava a s prodeji by mohla hnout.
_Teddy_
ono aj dizajn je taky dost "konzervativny". Povedal by som, ze europskeho zakaznika tazko niecim oslovi. Ale to je vlastne typicke pre vsetky toyoty: pod nevyraznym dizajnom sa skryva v podstate velmi dobre auto, s nadpriemerne dobrou technikou...

Jazdim jednym sluzobnym avensisom, a z pohladu sofera sa mu neda vela vytykat. Ale ten vzhlad sa mi velmi nepaci, sukromne by som si ho nekupil. To uz radsej z japoncov accord, alebo mazdu6. Aj ked ani to nie su zrovna moje srdcovky...
Blue Sun
Mno, zrovna současný Accord tedy není žádným esetetickým zážitkem, coby kombi teprve ne. To už mi oproti jeho otekle působící zádi více ladí Avensis.
briza
Zrejme prave proto ziskat Accord Tourer oceneni RedDot za design, ze? 😉
Blue Sun
Asi na něj koukali jen zepředu, protože záď je vážně tragická a to mi i přes všechny tečky nevymluvíš.
briza
Vidis, to me nenapadlo. Ted jsi na to kapnul. Mozna jen zkoukli fotky od vyrobce. >😒]
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Katikakus
Ja jsem s Avensisem predchozi generace najezdill cca 120t km a byl jsem s nim naprosto spokojeny. Ano, nebyl to zadny krasavec, ale technicky a jizdne mi vyhovoval. Soucasnou generaci povazuji za mnohem atraktivnejsi, i kdyz samozrejme orienatce na konzervativni zakazniky prosvita i pres sportovnejsi linie. Mne osobne se novy Avensis libi a myslim, ze nebudu sam. A to je dobre - nekdo rad holky, jiny vdolky...
woody-alien
You´ll never walk alone...by zazpívali fandové Liverpoolu a já ti dávám za pravdu. Avensis se mi taky líbí.

😉
Katikakus
😉 :yes:
kuko
tož to pro mě druhá generace je jednoznačně hezčí než ta aktuální, ale ve správné barvě a na hezkých kolech není ani tato úplně špatná 😉
KANKUNEN
Mě by tak zajímalo, proč tak spolehlivostí vyhlášená automobilka, dělá tak nezajímavé auta, že to skoro nikdo nechce. Jak ti šikmoocí uvažujou nechápu.
Katikakus
Pozor, Toyota porad je nejvesti automobilkou sveta, takze tvrdit, ze ta auta nikdo nechce je ponekud nerozvazne...

Tobe prijdou nezajimava, je ale mnoho lidi, kteri si mysli opak. 😉
kuko
tak tak, většina populace nehledá dizajnové excesy, spíš líbívý konzervativizmus. A možná evropské prodeje nejsou nic extra, ale US a Asie (+ Afrika v určitých segmentech) s dizajnem problém nemá :-!
twistedTSD
no jo, ale konkrétně avensis je přece evropský model...
Plautus
Žeby za tým bola snaha napomôcť VW stať sa svetovou producentskou jedničkou? >😒]
Takéto prehlásenia sú úžasné...asi preto je Toyota (zatiaľ) stále najväčším svetovým producentom áut, že ju nikto nechce... :😉 😄
mozgog
že jsou pro tebe nezajímavá, neznamená, že jsou pro všechny nezajímavá 😄
-TEAC-
Já píšu jen a jen za sebe.Bezpochyby je to hodně dobré auto.A že se moc neprodává?Pro mě osobně je to lepší, než jezdit autem kterých tady jezdí jak n-----o!