Dobrá síce je ale na Slovensku sa tento "nový" Avensis vôbec nechytil... Hádam už aj Accordov vidím viac, ako je na tom v CZ? :-!
Katikakus
0
No, ani tady to neni zadna slava - mesicne se proda kolem 25-30 ks, coz si myslim, ze je skoda. Do znacne miry to bude zpusobeno dost konzervativni cenovou politikou Toyota CR. Kazdopadne tahle nabidka je hodne zajimava a s prodeji by mohla hnout.
_Teddy_
0
ono aj dizajn je taky dost "konzervativny". Povedal by som, ze europskeho zakaznika tazko niecim oslovi. Ale to je vlastne typicke pre vsetky toyoty: pod nevyraznym dizajnom sa skryva v podstate velmi dobre auto, s nadpriemerne dobrou technikou...
Jazdim jednym sluzobnym avensisom, a z pohladu sofera sa mu neda vela vytykat. Ale ten vzhlad sa mi velmi nepaci, sukromne by som si ho nekupil. To uz radsej z japoncov accord, alebo mazdu6. Aj ked ani to nie su zrovna moje srdcovky...
Blue Sun
0
Mno, zrovna současný Accord tedy není žádným esetetickým zážitkem, coby kombi teprve ne. To už mi oproti jeho otekle působící zádi více ladí Avensis.
briza
0
Zrejme prave proto ziskat Accord Tourer oceneni RedDot za design, ze? 😉
Blue Sun
0
Asi na něj koukali jen zepředu, protože záď je vážně tragická a to mi i přes všechny tečky nevymluvíš.
briza
0
Vidis, to me nenapadlo. Ted jsi na to kapnul. Mozna jen zkoukli fotky od vyrobce. >😒]
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Katikakus
0
Ja jsem s Avensisem predchozi generace najezdill cca 120t km a byl jsem s nim naprosto spokojeny. Ano, nebyl to zadny krasavec, ale technicky a jizdne mi vyhovoval. Soucasnou generaci povazuji za mnohem atraktivnejsi, i kdyz samozrejme orienatce na konzervativni zakazniky prosvita i pres sportovnejsi linie. Mne osobne se novy Avensis libi a myslim, ze nebudu sam. A to je dobre - nekdo rad holky, jiny vdolky...
woody-alien
0
You´ll never walk alone...by zazpívali fandové Liverpoolu a já ti dávám za pravdu. Avensis se mi taky líbí.
😉
Katikakus
0
😉 :yes:
kuko
0
tož to pro mě druhá generace je jednoznačně hezčí než ta aktuální, ale ve správné barvě a na hezkých kolech není ani tato úplně špatná 😉
KANKUNEN
0
Mě by tak zajímalo, proč tak spolehlivostí vyhlášená automobilka, dělá tak nezajímavé auta, že to skoro nikdo nechce. Jak ti šikmoocí uvažujou nechápu.
Katikakus
0
Pozor, Toyota porad je nejvesti automobilkou sveta, takze tvrdit, ze ta auta nikdo nechce je ponekud nerozvazne...
Tobe prijdou nezajimava, je ale mnoho lidi, kteri si mysli opak. 😉
kuko
0
tak tak, většina populace nehledá dizajnové excesy, spíš líbívý konzervativizmus. A možná evropské prodeje nejsou nic extra, ale US a Asie (+ Afrika v určitých segmentech) s dizajnem problém nemá :-!
twistedTSD
0
no jo, ale konkrétně avensis je přece evropský model...
Plautus
0
Žeby za tým bola snaha napomôcť VW stať sa svetovou producentskou jedničkou? >😒]
Takéto prehlásenia sú úžasné...asi preto je Toyota (zatiaľ) stále najväčším svetovým producentom áut, že ju nikto nechce... :😉 😄
mozgog
0
že jsou pro tebe nezajímavá, neznamená, že jsou pro všechny nezajímavá 😄
-TEAC-
0
Já píšu jen a jen za sebe.Bezpochyby je to hodně dobré auto.A že se moc neprodává?Pro mě osobně je to lepší, než jezdit autem kterých tady jezdí jak n-----o!
Jazdim jednym sluzobnym avensisom, a z pohladu sofera sa mu neda vela vytykat. Ale ten vzhlad sa mi velmi nepaci, sukromne by som si ho nekupil. To uz radsej z japoncov accord, alebo mazdu6. Aj ked ani to nie su zrovna moje srdcovky...
😉
Tobe prijdou nezajimava, je ale mnoho lidi, kteri si mysli opak. 😉
Takéto prehlásenia sú úžasné...asi preto je Toyota (zatiaľ) stále najväčším svetovým producentom áut, že ju nikto nechce... :😉 😄