Novinky
Starší Meďouři mě nikdy moc nebrali(design jak pro starý páprdy),ale co nové céčko odpíchlo novou vlnu jejich designu,musím uznat že to dělají dost dobře>😁
Tak si nějak říkám... zvenku přinejmenším velmi podivný vzhled, ale interiér bych si zamiloval s jedinou výjimkou okamžitě. Jediné, co mi z praktického hlediska nepadlo do oka jsou hlavové opěrky sedadel, jsou hodně vystouplé. Ovšem palubní desku a zejména středovou konzoli s jejím uspořádáním bych bral hned. Že bych se pustil do přestavby vnitřku Peugeotu? >😁
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
taky se mi neliby novy mercedesy... posledni krasny mercedes je Ecko W211 a CLS prvni generace. jak tam vsude zacli cpat tu masku z SLS tak to domrdali jak mohli. a hlavne sportovnejsi rysy. mercedes byl vzdy mercedes nevim proc se chtej tvarit jak BMW.
Tohle mělo jít do série, alespoň ta kastle. To je opravdu krásnej Mercedes, touto designovou cestou se měl vydat. Ty ostrý až hranatý tvary, který mají coučasný Méďové mi nevoní, za to tohle je pecka! Trochu to zkosit, dát tomu název CLS a mohl to být krásnej nástupce
Akože je to zaujímavé, technicky určite. Pochvalu zaslúži riešenie kabíny bez B-stĺpika (takto nejak keby to mala Meriva, to by bol gól - nie ten paskvil, čo vymysleli). Ale ten čumák - popísať sa dá jediným slovom: hnusný. Inak exteriér docela ujde, ale na Mercedes sa pochlapili s interiérom. Je to ešte trochu futuristické, hlavne volant, ale na palubke by som už nemenil nič, je famózna.
Vnitřek je až na ten chrom moc pěkný.