Profi
Edition 25 vypadá výborně, nemluvě o jeho technice :yes: ...taková "dodávka snů"! 😉
Multivan nemá konkurenci, někteří se přiblíží, ale nedosáhnou, a tak je to už pár generací. 😄 :yes:
jj, je to tak 😄
Koncem června jsem se neplánovaně svezl sanitkou Transporter 2.5 TDI 128 kW 4Motion. Měl jsem ruku na ***, ale jak jsem byl v šoku, tak jsem měl radost, že mě vezou Volkswagenem >😁
Koncem června jsem se neplánovaně svezl sanitkou Transporter 2.5 TDI 128 kW 4Motion. Měl jsem ruku na ***, ale jak jsem byl v šoku, tak jsem měl radost, že mě vezou Volkswagenem >😁
No a Multivan neni "dodávka na rozvoz zboží" - VW jej nazývá "Großraumlimousine," tedy "velkoprostorová limuzína" 😉 Dodávka na rozvoz zboží se jmenuje VW Transporter.
Co se týká obav z problémů s velikostí zmiňované DSG do Passatu/Golfu, tak ty už mám déle taky...
Jako je možný, že mokrá 7G DSG tam půjde (že akorát nechtěji všechno vystřílet na začátku), ale zatim se mi nepodařilo sehnat její podrobný specifikace.
P.S. Pravda, nepsal jsi to přímo ke mě, ale nikdo jiný (kromě mě) tu "dodávku", v souvislosti s Multivanem, nevzpomínal... 😄
Ony jsou teď ty tlačítka "reagovat" tak blbě dané, že to často kdekoho zmate... 8-s