Novinky
Zpět na článek
Land Rover Discovery: Dvacetiletý objevitel (20. výročí zahájení výroby)
14 komentářů
0
á, takže pán je *** - no to ledacos vysvětluje. No hlavní je, aby byl každý spokojený 😉
Přejít do diskuze
GTI
Pokud tu píšeš výhradně o svých sexuálních fantasiích (tatraplán a komunistická šestsetřináctka), a že jsem tomu ochoten v tvém případě věřit, tak mě do svého pubertálního světa nezatahuj.
Pozor, Tatro, ať si u toho rajcování nepřehřeješ dlaň... >😁
GTI
Pokud tu píšeš výhradně o svých sexuálních fantasiích (tatraplán a komunistická šestsetřináctka), a že jsem tomu ochoten v tvém případě věřit, tak mě do svého pubertálního světa nezatahuj.
T613
Já o drzkovi nesním. Jen ty o něm stále mluvíš 😉
Z toho, že jsi na (i) chlapečky si nic nedělej. Nepotlačuj to v sobě.
Z toho, že jsi na (i) chlapečky si nic nedělej. Nepotlačuj to v sobě.
GTI
T613
"nejlepší" obrana je útok! Díky za potvrzení mé domněnky. 😉
Aspoň víme proč jsi tak posedlý "drzky". Každý má své sexuální fantasie. Za to se nestyď. Ty máš "drzka" s třídenním strništěm (asi tě rajcuje jak tě to škrábe, to se líbí plno ženám). Mě zas rajcuje Halle Berry.
Aspoň víme proč jsi tak posedlý "drzky". Každý má své sexuální fantasie. Za to se nestyď. Ty máš "drzka" s třídenním strništěm (asi tě rajcuje jak tě to škrábe, to se líbí plno ženám). Mě zas rajcuje Halle Berry.
GTI
Možná ten pocit pramení právě z tvé sexuální nevyhraněností. Máš to marný, jsem poměrně dost na ženský, mě Tatro nesbalíš... 8-s >😁
GTI
Panáci vedle truchlí za evropským vyšším středním propadákem a pějí falešné žalmy kýčů... Zde stačí jen zvednout palec. Eurodrzci si rozumí :yes😒br />
BRAVO DISCO :yes:
BRAVO DISCO :yes:
"Dnes se Discovery prodává v 91 zemích světa"
Ale CR uz nema importer ani autorizovani dealer...
Ale CR uz nema importer ani autorizovani dealer...