Design
Andromeda
0
Oprav mne pokud se pletu -> L.v.Acker byl před příchodem k Renaultu šéfdesignerem Mazdy,že?Chápu,že Mazda vyžadovala jiné pojetí,jiná filosofie,atd.,ale po MPV Mazda 5 jsem velice zvědavý,čím se předvede :-!
Přejít do diskuze
Nemá to nic společného s novým designem Renaultu. Jen tam na poslední chvíli nalepili nový znak na černém pozadí. Jsou to slova šéfdesignera Renaultu Ackera.
ono při takovémto konceptu karoserie těžko udělat věci jinak, než už x-krát před tebou. R8 je poslední roky nejvíc viditelná, takže ji máme všichni tak nějak ve vwoku >😒]
spíš jsem zvědav na nové směřování přední masky v kombinace se světly. To ce třeba Laguně podle mě velmi dobře sedí, se devalvuje o třídu níž, a na Cliu je to po F/L vysloveně tragédie.
spíš jsem zvědav na nové směřování přední masky v kombinace se světly. To ce třeba Laguně podle mě velmi dobře sedí, se devalvuje o třídu níž, a na Cliu je to po F/L vysloveně tragédie.
Zoe nemá s novým designem Renaultu nic společného. Bylo to poslední auto dělané ještě se starým designem Renaultu. První auto v duchu nového designu bude Clio. Jinak i DeZire se dělal už před příchodem L. v. d. Ackera / měl vliv na finální podobu /. Podobnost s Audi nkde nevidím a pochybuji, že AudiR8 je první auto s pruhem na boku.
Renault pacha sebevrazdu uz 120 let, kdezto VW zacal svou slavnou historii teprve kdyz tvuj jmenovec nechal vyrabet ukradenou Tatrovku V570 nemeckou Narodni pracovni frontou.
tak jediné čím DeZir připomíná R8 je ten stříbrný pruh za dveřmi. Stačí změnit odstín povrchové úpravy a "R8" efekt bude pryč. Jinak je ten design svůj, tedy tak svůj jak je možné v této kategorii aut dosáhnout.
Firma rendlik a syn opet nezklamala. Pokud ma byt sdeleni Vyzir "odhaluje budoucnost designu automobilů značky Renault" , pravdivde, vidime, ze situace u rendliku, jakkoli se zdala v posledni dobe obracena rozumnym konzervativnim stylem, se zrejme bude ubirat stejne jako drive k sebevrazde. Chybejici kvalitu nelze nahradit extravagagantnim vzhledem! Ve Wolfsburgu se slavi!
Zda se, ze se jeste dockame toho, kdy se budou ve francouzskych fabrikach rendliku vyrabet Golfy a Passaty :yes:
Zda se, ze se jeste dockame toho, kdy se budou ve francouzskych fabrikach rendliku vyrabet Golfy a Passaty :yes:
A kdo ví na co narážím? >😁 Všichni co? Je to krásné auto a i když nemám v oblibě diskuze, že tamto nebo ono je okopírované z toho nebo onoho vozu tak se nemohu ubránít dojmu že ta část za dveřmi je jasně inspirována er-osmičkou. Ale to není špatně, Audi v poslední době profiluje kvalitní design a tedy inspirace není na škodu. Tedy není na škodu pro Renault a Audi to asi netrápí. No ale vždy je lepší hledat vlastní cestu protože pak stačí pohled a člověk si řekne jo tohle je R8. Když kolem lajka projede DeZir určitě si někdo řekne hele Audi... to není dobře! Dobře by bylo kdyby si lajk řekl tohle je DeZir. No ale předpokládám, že tento vůz do sériové výroby nepůjde a pokud ne jistě ne v této podobě, která má být spíše předzvěst toho co můžeme od Renaultu v brzké době očekávat napříč celou modelovou řadou. Například Renault Zoe má přední část ve stejném duchu jako DeZir.