Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Durango: Nová generace velkého SUV představena

19 komentářů

twistedTSD
chjo...
Frantizsekk
Kupodive se mi tohle us suv docela libi. Vypada drsne i uhlazene, ma svoji dusi. Vzadu mi trochu pripada, ze ma otoceny svetla z tuarega, ale jakz takz tam zapadaj. Pro rapera 2 tridy to bude takova sporty varianta
gld
Asi nie, naftu amíci dávajú len do úžitkáčov a toto je skôr pseudo lux

a z európy sa dodge nenápadne sťahuje takže nečakal by som oficiálny predaj
gld
trefné..
coolio
Najezdil jsem několik tisíc km s předchozí generací (2004) a je to americké auto se vším všudy. Neměl jsem tenkrát 5,7 HEMI ale 4,7 Magnum. S tou váhou dvě a čtvrt tuny to mělo co dělat.
skejpa
Tohle SUV je fakt pekny. Myslim si, ze by klidne mohl bodovat i v evrope. Jen ten benzinak by tady asi moc neuspel 😄 -> skoda -> ale kdyz se podivate na cenu benzinu tak se neni cemu divit 😄
kuko
mně se chrom líbí na klasických cruisers ze 70tých/80tých let. Ale tady mi to nějak nešmakuje ;-\
tohle je nejkrásnější americký auto který jsem v poslední době viděl.
Glaukos
Nemůžu než souhalsit, ale současnou generaci Sebring/Avenger nezachrání nový interiér a nová příď, tady to chce komplet nový auto a bude Chrysler :yes:
Glaukos
Do amerického SUV patří benzín a to nejlíp V8, z naftou se podívej po Evropě
euro89
Další, co by hned všude cpal uhlí :no: :-!
euro89
Zásluhu má na tom zcela zásadní - bez Fiatu by jsi si fotky Chryslerů prohlížel už leda v knížkách, které by sis z nostalgie ovázal černou stužkou. >😒] Chrysler to měl podobně, jako třeba Saab za pár a můžeš děkovat Fiatu, že se neodebral na věčný odpočinek, jako konkurenční Pontiac a Saturn (a v minulosti Oldsmobile) od GM. Vim, že je to pro tebe těžký zkousnout, ale je to tak milý bariku 😄
pratel
len tak ma napada, je mozna nejaka dieselova varianta a ofic. predaj v Europe?
Anonym
zaplatbůh za ten chrom, dnes je to zvácnost, i když i tohle už bývá jen chromovanej plast
Anonym
Fiat s tímhle nemá co společnýho, bylo vyvinuto před příchodem Fiatu a modely které zaznamely nárůst rovněž.
Takže pro tebe wolffe : ano, to sami američtí chlapíci 😄

Interiéry dělá firma, která už je dělala pro Dodge RAM zej. pro verzi Laramie - který byl, taky světě div se před příchodem italů, wollfe. Na tohle nemá fiat zásluhu ani procento.
kuko
jako dnes si pamatuji, když si u nás doma na malém městě místní podnikatel nechal dovést někdy v 96 Durango. Tmavě zelená metla, V8. Když jsem ho poprvé uviděl, byl jsem totálně paf. V životě jsem nic podobného neviděl, v té době to musela být relativně nová generace, protože ani v televizi se zatím neobjevila.

Tenhle nový taky nevypadá špatně, ale je tam asi moc chromu na můj vkus.
wolff
On ten Fiat až tak špatný nebude, že?

P.S. Já chápu, to sami američtí chlapíci... 😉

P.S. 2 tohle je asi fakt nejhezčí mastodont na trhu. Tohle pude na dračku... (jen ten zadek alá čerokýýýýýýýý mi tam krapet neladí, ale to už by sme chtěli hodně)...
gld
Spredu to vyzerá ako poschodový charger, bez urážky

inak vzhľadom na takého mastodonta celkom pohľadné auto
Anonym
a věřím že prodejní čísla budou o mnoho lepší než u staré generace tak poslední 2 roky.
Jsem zvědavý na interiér, ale extrirér se povedl, motory jsou výkonné a výbava bude určitě na slušné úrovni.

Jen tak dál, za chvíli bude nové duo Charger a 300C, facelifty GrandVoyageru a dua Sebring/Avenger a ostatní modely aspon dostnaou určitá vylepšení, nové interiéry a nový V6 motor Pentastar.
Za srpen vykázal chrysler Group jako jediný z velkých automobilek na US trhu nárůst 7% a prodal téměř 100 000 ks vozidel, na kandaské pak dalších 16 tis opět s výrazným nárůstem oproti lonskému srpnu. Jen tak dál :yes: