Novinky
Spredu to vyzerá ako poschodový charger, bez urážky
inak vzhľadom na takého mastodonta celkom pohľadné auto
inak vzhľadom na takého mastodonta celkom pohľadné auto
len tak ma napada, je mozna nejaka dieselova varianta a ofic. predaj v Europe?
Tohle SUV je fakt pekny. Myslim si, ze by klidne mohl bodovat i v evrope. Jen ten benzinak by tady asi moc neuspel 😄 -> skoda -> ale kdyz se podivate na cenu benzinu tak se neni cemu divit 😄
Najezdil jsem několik tisíc km s předchozí generací (2004) a je to americké auto se vším všudy. Neměl jsem tenkrát 5,7 HEMI ale 4,7 Magnum. S tou váhou dvě a čtvrt tuny to mělo co dělat.
Kupodive se mi tohle us suv docela libi. Vypada drsne i uhlazene, ma svoji dusi. Vzadu mi trochu pripada, ze ma otoceny svetla z tuarega, ale jakz takz tam zapadaj. Pro rapera 2 tridy to bude takova sporty varianta
Jsem zvědavý na interiér, ale extrirér se povedl, motory jsou výkonné a výbava bude určitě na slušné úrovni.
Jen tak dál, za chvíli bude nové duo Charger a 300C, facelifty GrandVoyageru a dua Sebring/Avenger a ostatní modely aspon dostnaou určitá vylepšení, nové interiéry a nový V6 motor Pentastar.
Za srpen vykázal chrysler Group jako jediný z velkých automobilek na US trhu nárůst 7% a prodal téměř 100 000 ks vozidel, na kandaské pak dalších 16 tis opět s výrazným nárůstem oproti lonskému srpnu. Jen tak dál :yes:
P.S. Já chápu, to sami američtí chlapíci... 😉
P.S. 2 tohle je asi fakt nejhezčí mastodont na trhu. Tohle pude na dračku... (jen ten zadek alá čerokýýýýýýýý mi tam krapet neladí, ale to už by sme chtěli hodně)...
Takže pro tebe wolffe : ano, to sami američtí chlapíci 😄
Interiéry dělá firma, která už je dělala pro Dodge RAM zej. pro verzi Laramie - který byl, taky světě div se před příchodem italů, wollfe. Na tohle nemá fiat zásluhu ani procento.
Tenhle nový taky nevypadá špatně, ale je tam asi moc chromu na můj vkus.