Novinky
zlysoused
0
:yes:
já bych raději fabii rs za 499.000 >😁 :no:
moderna vs. klasika? - já volím jednoznačně šestiválec před turbo čtyřválcem, američana před evropanem a Challenger před fábií
kdyz nastartujes skodovku a challenger je hned vse jasne >😁 ale jinak dodge je krasny vuz a s hemikem neni co resit
stačil by i Pentastar
V americe ten pentastar davaj i do rodinnych mpv, to musi bejt rachot po ceste do skolky >😒]
američani si umí auto užít, MPV s Pentastarem by v Evropě bylo "moc sportovní", ale v USA to bude hit - JÓ AMERIČANI PROSTĚ UMĚJÍ ŽÍT.
kolik myslíš, že by stál challenger v ČR?
"Myslí", že těch 499 tisíc
R/T by mohl bejt do 800.000,- ale to neni vubec spatny si myslim...
P.S.: jeden znamy dovozce ma SRT8 za 1.000.000,- tak si myslim ze 800 je realnych...
P.S.: jeden znamy dovozce ma SRT8 za 1.000.000,- tak si myslim ze 800 je realnych...
V6 za cca 800 se všemi pollatky a DPH, HEMI 5,7ka za cca 990 a SRT8 za cca 1,2-1,3 míče.
Hodně slušná cena na auto, do kterýho když vrazíte dalších 200 táců, máte výkon 550 Hp.
Šel bych se podívat, která evropská či japonská konkurence s amtosférickým motorem nebo přeplonováním kompresorem má tento výkon a HLAVNĚ kolik stojí kč....
Hodně slušná cena na auto, do kterýho když vrazíte dalších 200 táců, máte výkon 550 Hp.
Šel bych se podívat, která evropská či japonská konkurence s amtosférickým motorem nebo přeplonováním kompresorem má tento výkon a HLAVNĚ kolik stojí kč....
Klidně bych bral i tu nejlevnější SE verzi, jsem jen skromný evropan :yes: Každopádně auto s koulema, tak to má bejt :yes: :yes: