Novinky
Lidi, co blbnete a divíte se? Áda prostě jen nemůže překousnout skutečnost, že ostatní jsou chytřejší než on a za dobrou cenu získali spolehlivé, dobře vypadající a dobře vybavené auto. A tak špiní, kope a kouše všude okolo...
Uzij si to spolehlive a dobre vypadajici auto, Michale. Az budes opravdu dospely, vzpomen si, kdy jsi rendlik navzdy opustil a proc. Ja jsem v mladi (bylo mi 34) tu chybu udelal taky. Bohuzel zkusenost je neprenositelna, takze si ji musis ziskat sam.
Nehraj si na GTI, na něj opravdu nemáš a ubohé narážky na věk či dospělost se mi zdají být pod tvou úroveň.
Abych ti ale oplatil stejnou mincí: soudě podle tvých zkušeností je ti dnes sedmdesát a pak bych ti tu negativní zkušenost věřil.
P.S. Vzato dle skóre je to negativní😜ozitivní 1:7. Věřím těm lepším.
Abych ti ale oplatil stejnou mincí: soudě podle tvých zkušeností je ti dnes sedmdesát a pak bych ti tu negativní zkušenost věřil.
P.S. Vzato dle skóre je to negativní😜ozitivní 1:7. Věřím těm lepším.
Znám lidičky,jenž měli stejnou zkušenost např. s VW,Opelem,Fordem,atd.a přes to se ony značky prodávají dále-jsou snad jejich majitelé dle tebe kreatury takového formátu,jako vlastníci Renaultu?Pokud máš špatnou zkušenost s jedním vozem,je na pováženou(vzhledem k tomu,jak se na diskuzích pod jinými vyvolenějšími značkami operuje s argumentem o duševní nedostatečnosti,závistivostí,švorcáctvím… dojde k jejich "odstřelu" tvým způsobem na základě jednoho zklamání ať už vozem,servisem,dovozcem nebo všeho dohromady.Rétoriku přece znáš,ne?),že takto urputně,dlouhodobě a monotónně kopeš do Renaultu,ač se dá jednoduše říci😁íky,nechci,mám jich plný chrup.Nepouštím se do debaty na téma -> to všechno vůli jednomu plecháči.
Nikdo ti tady nic nebere,ani nenutí,zrovínka tak je zřejmé,že tvoje propaganda míří mimo a oklikou se ti vrací.To už není jen běžná nechuť Ádo,to zavání chorobnou averzí,což je jiný případ a pokud by se ti (nedej bože) stalo něco podobného s vozem největšího evropského výrobce,a ty by jsi diskuzně předváděl ty samá čísla - pánbůh s tebou >😒]
Nikdo ti tady nic nebere,ani nenutí,zrovínka tak je zřejmé,že tvoje propaganda míří mimo a oklikou se ti vrací.To už není jen běžná nechuť Ádo,to zavání chorobnou averzí,což je jiný případ a pokud by se ti (nedej bože) stalo něco podobného s vozem největšího evropského výrobce,a ty by jsi diskuzně předváděl ty samá čísla - pánbůh s tebou >😒]
pro všechny přispěvatele diskuzí z jakékoliv strany spektra, aby už konečně přestali reagovat na trapné a bezduché příspěvky zdejšího Ády. :no:
No myšlenka je to dobrá, ale zas na druhou stranu - komu by se po Ádových provokujících příspěvcích nestýskalo... >😒]
Áda se vyčerpal už dávno a je s podivem, že ještě někoho dokáže jeho blekotání rozčílit! A koneckonců - právo na názor, byť sebepitomější - má každej 😉
Ádo, myslím si, že bys měl pochopit jednu věc, a sice to, že Rencek tu byl, je a bude, stejně jako jeho zákazníci, ať se ti to líbí, nebo ne.
Ano, jsou jistě kvalitnější auta, než jsou Renaulty, stejně jako jsou auta horší. Ale v dnešní době se rozdíly stírají rychlostí blesku a bohužel tím směrem, že ty "lepší" značky se přibližují kvalitativně těm "horším"...Zkus si třeba porovnat kvalitu Mercedesů dnes a před 20 lety :no: :no😒br />
Modla dneška je hlavně zisk a ekologie, z čehož pramení ojebaná výroba a auta plná kurvítek - a například problémy s dieselovými motory dnes mají všechny automobilky, jak jistě uznáš!
A stejně, jako je dnes mraky zákazníků, spokojených s VW a nespokojených s Renaultem (dosaď si libovolné značky), stejné počty lidí se vyskytují i v obráceným gardu. Pokud nejsi slepý a nežiješ v izolaci, buď chlap a uznej, že to tak je.
Když to řeknu hodně hrubě - dneska stojí za ho.no VŠECHNA auta, dokonce i tvůj milovaný VW...smiř se s tím!
Áda se vyčerpal už dávno a je s podivem, že ještě někoho dokáže jeho blekotání rozčílit! A koneckonců - právo na názor, byť sebepitomější - má každej 😉
Ádo, myslím si, že bys měl pochopit jednu věc, a sice to, že Rencek tu byl, je a bude, stejně jako jeho zákazníci, ať se ti to líbí, nebo ne.
Ano, jsou jistě kvalitnější auta, než jsou Renaulty, stejně jako jsou auta horší. Ale v dnešní době se rozdíly stírají rychlostí blesku a bohužel tím směrem, že ty "lepší" značky se přibližují kvalitativně těm "horším"...Zkus si třeba porovnat kvalitu Mercedesů dnes a před 20 lety :no: :no😒br />
Modla dneška je hlavně zisk a ekologie, z čehož pramení ojebaná výroba a auta plná kurvítek - a například problémy s dieselovými motory dnes mají všechny automobilky, jak jistě uznáš!
A stejně, jako je dnes mraky zákazníků, spokojených s VW a nespokojených s Renaultem (dosaď si libovolné značky), stejné počty lidí se vyskytují i v obráceným gardu. Pokud nejsi slepý a nežiješ v izolaci, buď chlap a uznej, že to tak je.
Když to řeknu hodně hrubě - dneska stojí za ho.no VŠECHNA auta, dokonce i tvůj milovaný VW...smiř se s tím!
To už tu bylo asi pětkrát... Nejprve Matelko, pak GTI, marianek... a ještě asi další jeden nebo dva uživatelé vyvolali stejnou poznámku. Nikdy se to neuchytilo, protože někoho to diskutování prostě baví.
Zde pozor, rymaci, tohle zavání censurou ze zoufalosti...
Pokud kolega nepřekračuje pravidla obecné slušnosti, má stejné právo zde psát tak jako ty, jako já, jako naši kolegové. Aktuálně píši, že zde Ada dnes napsal výborný příspěvek, který jsem četl dvakrát po sobě a zvedám mu palec za myšlénkovou brilanci, kterou, jak to tu tak pročítám, nedostihne ze zdejších plakátových mistrů dnes nikdo.
Osobně doporučuji vždy se obout do příspěvku JAKÉHOKOLIV našeho kolegy (či do příspěvku mého) a tvrdě ho trumfovat věcným argumentem. To je cesta v případě Ady však obtížná, neb on umí psát a o autech ví.
Tedy pozor na dětské slepé censurní pokřiky.
Pokud kolega nepřekračuje pravidla obecné slušnosti, má stejné právo zde psát tak jako ty, jako já, jako naši kolegové. Aktuálně píši, že zde Ada dnes napsal výborný příspěvek, který jsem četl dvakrát po sobě a zvedám mu palec za myšlénkovou brilanci, kterou, jak to tu tak pročítám, nedostihne ze zdejších plakátových mistrů dnes nikdo.
Osobně doporučuji vždy se obout do příspěvku JAKÉHOKOLIV našeho kolegy (či do příspěvku mého) a tvrdě ho trumfovat věcným argumentem. To je cesta v případě Ady však obtížná, neb on umí psát a o autech ví.
Tedy pozor na dětské slepé censurní pokřiky.
Já mám takovou zkušenost, že když na tebe příjdou argumenty zbaběle prcháš... A nebo zkrátka uhýbáš a tématu se nedržíš... :no: :no:
co ineho sa od teba dalo cakat ako tento dem.entny prispevok.. Inac vies o tom zer na niektorych cesko-slovenskych forach si uz normalne znamy ako de.bilek GTI z diskusii auto.cz Musim si to zacat zapisovat a niekedy ti to sem hodim.. Viaceri sa pobavime 😉
Není zapotřebí ohnivých slov, domnívám se, že nejlépe za nás za všechny to zde shrnul článek, cituji: "Hledáte zkušenosti s levným rodinným Renaultem?" V této větě je obsaženo vše. Samozřejmě se tu najdou méně úvahově schopní jedinci, kteří se z neznalosti domnívají, že snad renault vyrábí nejlepší auta evropského mainstreanu, která jako humanitární výpomoc prodává za nejnižší ceny, tyhle mistry péra nechme ještě nějaký rok v pubertální garáži a soustřeďme se na to hlavní - Jestliže si chce někdo pořídit levný francouzský vůz z kompaktní třídy, má opravdu na Moje auto.cz možnost konfrontovat zkušenosti nemála vlastníků.
A o to jde. To se cení. Jen bych snad jemně doporučil realitou filtrovat případné věty o obsahu - Cayman za dvě pade, sto koňová carrera v hatchbacku a podobně. Prostě jde než o to, dozvědět se pravdu o soužití s Méganem - hledej zkušenosti po sto tisících (dokázal-li někdo s méganem tolik kilometrů vůbec ujet) , hledej zkušenosti s prodejci.
No, a pak se rozhodni, jestli chceš být jedním z horních prezentantů, nebo se raději zařadíš do klubu jezdců toho nejlepšího, co evropský kompaktní mainstream nabízí. V tomto kontextu je tvrzení o GOLFU jen nošením šroubováků do garáže, dovolím si tedy sestoupit do naší kotliny a připomenout zde tu jedinou racionální a v podstatě jedinou možnou volbu chytrých lidí, totiž volbu auta - ŠKODA OCTAVIA. Doporučuji model octavia scout, budeš za machra. Já vím, na takhle dobré auto musíš mít adekvátně dobré peníze... No jo no, ještě že tu (pro některé) je ten Renault...
P.S. Samozřejmě BRAVO MAJITELÉ :yes: Pořád lepší než obšilhávat plakát...
A o to jde. To se cení. Jen bych snad jemně doporučil realitou filtrovat případné věty o obsahu - Cayman za dvě pade, sto koňová carrera v hatchbacku a podobně. Prostě jde než o to, dozvědět se pravdu o soužití s Méganem - hledej zkušenosti po sto tisících (dokázal-li někdo s méganem tolik kilometrů vůbec ujet) , hledej zkušenosti s prodejci.
No, a pak se rozhodni, jestli chceš být jedním z horních prezentantů, nebo se raději zařadíš do klubu jezdců toho nejlepšího, co evropský kompaktní mainstream nabízí. V tomto kontextu je tvrzení o GOLFU jen nošením šroubováků do garáže, dovolím si tedy sestoupit do naší kotliny a připomenout zde tu jedinou racionální a v podstatě jedinou možnou volbu chytrých lidí, totiž volbu auta - ŠKODA OCTAVIA. Doporučuji model octavia scout, budeš za machra. Já vím, na takhle dobré auto musíš mít adekvátně dobré peníze... No jo no, ještě že tu (pro některé) je ten Renault...
P.S. Samozřejmě BRAVO MAJITELÉ :yes: Pořád lepší než obšilhávat plakát...
Ty už si tam dej taky jinou desku,pořád ti to přeskakuje na tom samým.Uvědom si,že každej nemá púl mega cash,aby si šel pro trochu vybavenou octu se slušným motorem,když tady má za polovic stejnou třídu,tak tu rozhoduje rozum,kterej ty a podobní asi postrádáte.
Rozum nikoliv, autosi, v tomto případě rozhoduje jen a než... mus. Tedy kupuji to, co musím, nikoliv to, co bych chtěl. Za to se ovšem na mne nazlob, já tu pouze tuhle pravdu píši.
Při tvé logice by totiž vůbec nejracionálnější bylo pořizení taty nano. Ano? 😉
Při tvé logice by totiž vůbec nejracionálnější bylo pořizení taty nano. Ano? 😉
Mluvím jen za sebe a výběru auta určité kategorie, kde nehraje roli +/- 50 000,-. Když kupuju auto za 500, tak nesním o autě 5 dražším. Až budu kupovat auto za 2 melouny, budu vybírat z aut +/- 2 mil. Nekupuji proto z musu, jen znám svoje možnosti a v rámci nich si dělám radost. Proto mě ani auta za 2 mil nijak nezajímají, nic o nich nevím a proto o nich ani nemusím snít.
Já nesouhlasím s tím, že člověk má znát jen auta jaksi svého cenového pásma. Jak jinak bys chtěl nasávat vědomí o tom, co máš i v tom svém cenovém pásmu vyžadovat? Povědomí přece máme mít o celém spektru, a samozřejmě, tam, kde třeba nakupuješ, tam holt to budeš znát do posledního šroubku, ale odpalovat dražší auta jen proto, že je nekupuješ, to myslím není moc perspektivní.
Já prémii neodpaluji, jen k ní nemám vyhraněný vztah. Bral bych AUDI, BMW i Mercedes. Jen bych nevolil dle značky, ale dle modelu. Všechny tyto značky mně jsou sympatické, v Audi jsem strávil pár měsíců po škole / město i fabrika naprostá pohoda /. Jen moje sny jsou teď někde jinde - autíčko na elektriku.
To, že vybírám auto podle rance pěněz, který mám k dispozici, není nic překvapivého. Ale v ceně slušnější Oktávky mi francouz nabízí třeba C5-tku... S vlažnějším motorem... Ale na druhou stranu ta Oktávka 1,6 TDI také není na závodění... Vlastně chyba, u nás výhradně na závodění... Okta, diesel, dlouhý táhlý...
Octavia je jedno z nejlevnějších aut / levnější než Megane /. Dle tvé logiky jde o šunt, protože Škodovka není charita, aby jeho evropské ceny dotovala /. Promiň, ale musel jsem spustit svůj cenový kolovrátek.
Vzdělání, GTI, vzdělání, to je to, co ti chybí. Projdi si cenníky Meganu a konkurence a pokud pomineš ultralevnou verzi Generation, na kterou Renault dává slevu jen přes Renault Finance, kterou tu slevu přeplatíš, tak jeho ceny např. oproti i Octavii nejsou tolik nízké, dokonce srovnatelné. Navíc cena u Škodovky je konečná, plus u Škofinu soukromý kupce ani tolik nepřeplatí jako u Renault finance, plus Škofin dává k leasingu zimní kola, což zcela kompezuje přeplatek...
No a s další konkurencí je to dost podobné. Snad jen Golf se drží sveřepě vysoko.
Chce to jen dovzdělat se, to ti chybí 😉
No a s další konkurencí je to dost podobné. Snad jen Golf se drží sveřepě vysoko.
Chce to jen dovzdělat se, to ti chybí 😉
Takže opět R,tedy Renault,v tvém překladu Rohožka,ano?Že tě to baví... :-!
Nějak si nerozumíš, Mégane je dobrý vůz, konkurent brava, cee´du, i třicitky. Nahoře jde o recenze a já velmi cením to, že je možné se dočíst o zkušenostech s méganem. To tam také píši. A to je vše, tvé podivné spekulace mi unikají.
Bohuzel ty recenze maji jednu spolecnou, zato zavaznou vadu. Majitele si obvykle nechteji priznat, ze koupili jen to, co koupili, nemaji zkusenost s tim, ze auta v zivote lidi prichazeji a zase odchazeji. Chybi jim proto dostatecny nadhled a zkusenost. Podivejte se treba, jake nedostatky jsem objevil na voze, ktery jsem koupil pred necelymi 3 roky a ktery pujde na jare na trh, protoze auto ma smysl vymenovat vzdy po 150 tis.km. To auto pritom vubec neni spatne - dosud nemelo zadnou poruchu - a 99% vsech jeho nedostatku by bylo snadno resitelne upravou software. Protoze jsem ale uvedl dlouhy soupis nedostatku, potom se jine, mnohem horsi vozy mohou jevit jako vynikajici jen proto, ze je jejich majitele vynaseji ve sve nezkusenosti do nebes. Domnivate se snad, ze vice objektivni je recenze nejakeho Franty Pepy, ktery si koupil rendlika jako sve uplne prvni nove auto, bude ho splacet jeste 5 let a proto si ani nepripusti myslenku, ze neco na tom voze neni uplne super?
Přelouskal jsem si teda tvoji recenzi,no recenzi(včetně diskuze) - spíš bodové shrnutí uživatelských zkušeností po 8 tk,ke všemu vlastně pojaté jako srovnání s firemními Passaty->vzhledem ke kategorii SUV zvláštní.Píšeš tady,že auto není špatné a po přečtení toho tvého seznamu postřehů a srovnání je to spíše na otázku😜roč jsi si nekoupil Passata 4x4?Dokonalé auto neexistuje a soupis nešvarů s neustálým porovnáváním s Passatem k takové otázce opravňuje.Nezdá se mi,že uvedené nedostatky nějak to auto ponižují - spíš se mi to jeví tak,že jsi ho vlastně vůbec nechtěl - to nebyla tvoje volba.K recenzi jako takové určitě dost chybí - třeba jakýkoliv uživatelský pocit,dojmy-jak z cizího plecháče.Objektivita recenzí v Mém autě je věc jejich autorů,ale cpát opět tendenčně majitele Renaultu na pranýř jako pohádkáře,co si vymýšlí je docela nízký a hloupý ;-\ .Ty toho Rencka až fanaticky nenávidíš a ke všemu to neustále vytrubuješ do světa.Už je to únavné ...
Passat 4motion jsem mel predtim - proto ho zminuji jako referenci. Auto je pro mne kazdodenni pracovni pomucka, neni a nebude to pro mne nejaka modla se specialnim duchem, jak se to muzeme v "Mojeauto" casto dozvedet. Pokud by v tomto duchu byly psany recenze i na rendliky, pripadni zajemci by se alespon neco dozvedeli. Ono napriklad to, ze po 30 tisicich km zacinaji u Megere reznou okraje blatniku je docela zavazna informace a presto se ji tam nikde nedoctes.
Hrůza! TeĎ aspoň vím, že auto "Megere" si nikdy nekoupím. Mimochodem, kdo že ho to vyrábí?
Rozhodně jsem tím nemyslel nějaké nesmyslné oslavné hýkání,spíš jen maličkost,něco malinko osobního,pár slov-asi v něm přece trávíš dost času.Ale pokud ho bereš pragmaticky,samozřejmě. Na tu rez se přeptám.
Možná ti tam chybí nula, protože Renault má přední blatníky z plastu už léta, ten nerezne a zadní blatníky ani u 10 let staré laguny s 250 000 km a sedřeným lakem na lemech žádná koroze není. To páté dveře a blatníky kolem víčka nádrže je u Octavie naprosto normální místo koroze.
Mozna myslel Megana I, tam blatniky reznou jak na bezicim pase. I kdyz u Ady si nejsem tak jisty, uz jen to, ze cas meri v kilometrech me docela rozesmiva. >😁
nema Megane III predne blatniky nahodou uz plechove? mne sa zda, ze som ich na autosalone skusal a povedal som si, ze ktovie preco to po Megane II zmenili...ale ruku do ohna by som za to nedal 😄
Já se po přečtení tvé recenze spíš ptám jaké zkušenosti jsi měl ty, když jsi auto kupoval.
Koupit si auto se schodem v kufru, když denně vozím lednice...
Nebo bych chtěl vidět toho Passata 4x4, kterému se montáží tažného zvýší světlá výška a zlepší nájezdové úhly >😁
Nezlob se, ale dítě, které si přečte jeden test v časopise nebo na internetu, by vědělo lépe na co koukat u nového auta...
Koupit si auto se schodem v kufru, když denně vozím lednice...
Nebo bych chtěl vidět toho Passata 4x4, kterému se montáží tažného zvýší světlá výška a zlepší nájezdové úhly >😁
Nezlob se, ale dítě, které si přečte jeden test v časopise nebo na internetu, by vědělo lépe na co koukat u nového auta...
ada ada 8-s
Každopádně.. když se ti to nelíbí, tak sem nelez, bude tady o jednoho hňupa méně..
A propo, kdo z výrobců čehokoliv si neplatí reklamu, jakoby dnes ani nebyl. Jde spíše o míru klamání, vkusu a solidnosti, její image, kterým se prezentuje.
Ohledně nového passatu jsem se na zahraničních serverech dočetl o mírném rozčarování až zklamaní, nicméně na straně VW je celkový počet prodaných aut, tedy potenciálních kupců.
Ze stejného důvodu těží i golf. Čili dalo by se říci, že prahnutím po metě největšího výrobce světa se někde něco šidí.
Diamant si oproti VW buduje zcela nové postavení v automobilovém světě,jehož tažení počalo restruktulizací značky Nissan a zviditelněním prémie Infinity, dále více než úspěšným vzkříšením rumunské Dacie a zcela novým pojetím a vnámáním samotného Renaultu, u kterého v současné dobvě můžeme pozorovat přechodné období, které je i přes celosvětovou krizi více méně úspěšné.
Studuj Mikeshi.
Přeju jim úspěch, otázka ale je, kolik typů SUV ještě trh unese.
V každém případě o co méně se prodává Koleos v Evropě, o to více se mu daří doma.
Mimochodem RSM, 3 největší automobilka byla po 9 za sebou vyhlášena jako nejlepší ve spokojenosti zákazníků. Asi jsou dobří.
Omlouvám se, nerad Tě opravuji, ale komolení téhle značky je tu tak rozšířený nešvar, že jej lze vymítit jedině matkou moudrosti. :-!
Z druhé strany jde o reklamu na moje.auto, které díky novému designu stránek stagnuje a potřebují nalákat nové čtenáře a recenzenty, když jim velká část tvrdého jádra odešla. Tyto články započaly u faceliftovaných Fabii II, psalo se o Octaviích, naposledy o Kia sportage, také se psalo o Alfě Giullietta a mnoha dalších.
Nejsmutnější na tom všem je, že jsem právě obětoval asi 4 minuty svého vysvětlit něc tak bazalního člověku, který nechce pochopit a místy mám pocit, že ani pochopit nemůže, protože na to nemá kapacity.
Druhou nejrozšířenější značkou osobních automobilů (po zn. ŠKODA) je podle počtu registrací značka FORD (celkem 356 228 ks v průměrném věku 11,69 roku), následuje značka RENAULT (306 057 ks, 11,78 roku) a dále pak VW (286 101 ks v průměrném věku 11,68 roku), na pátém místě je značka PEUGEOT (270 929ks, 11,93 roku) a na šestém místě značka OPEL (233 017 ks v průměrném stáří 12,91 roku).
Tak si dej studenou sprchu a běž se projet v 1.9TDi
a) zmena designu webu auto.cz byla k horsimu - naprosty souhlas s tim clovekem, kteri si rika Ronaulto. Zkratka tak uz to v zivote byva, pokud neco funguje, lide jsou na to zvykli a ve velke vetsine to prijimaji pozitivne, nema u takove veci dochazet k designovym revolucim, ale evolucim. Pripomenme si, ze prave to je nejsilnejsi stranka vyrobce VW a proto na trhu exceluje. :yes😒br />
b) Pogo 26 (zeby 26 let? 😉 ) napsal, ze vozy rendlik vyvolavaji emoce. I v tom s nim bezvyhradne souhlasim. Ovsem u 96% populace jsou to emoce negativni. :no: Pokud by chtela najit firma rendlik a syn na trhu konecne pevne ukotveni (jakoze zatim zcela evidentne tape a pohybuje se od jednoho ke druhemu mantinelu) , mela by pokracovat ve vyvoji vozu Dacia, ktere jdou evidentne spravnym smerem a u ostatnich vozu stredni a nizsi stredni tridy, SUV nevyjimaje, by se mela inspirovat u sveho nemeckeho rivala - teprve potom by se vyrobky se znakem damskeho prirozeni na kapote, na volante, za volantem i na kufru, mohly stat opravdovou zizotaschopnou konkurenci tem automobilkam, ktere ty auta vyrabet opravdu umi. Zatim rendlik a syn jen pracuje na svem sebezniceni...