Novinky
dacii netreba hledat, o te podle me nevi nic a ani netusi, ze neco takoveho je. Ale toto se mi zda i interierove jako zajimava vec, otazka je klasicky bezpecnost a pouzite materialy. Do Evropy to dovazet nebudou, Opel to byt nemuze a v ramci Chevroletu by to zacala byt kanibalizace. A novy brand se tu uz neuchyti
tak se nám rýsuje čínsky "superb", u nás by vzhledem k ceně úspěch určitě měl 😉
Myslím,že kdyby takhle vypadaly Dáčky,tak si mohou gratulovat >😁 Každopádně kvalita bude podle evropských měřítek pravděpodobně tragická. Tipuju ale,že (ať zarytí odpůrci odpustí) za 10-20 let budou číňané produkovat automobily plně srovnatelné s evropskými značkami a to za 2/3 cenu. Stejně bych si to ale asi nekoupil >😁
Ako..exteriér vyzerá zaujímavo, nie práve k "zulíbání" no ani zle..ale ten interiér..môžete si kúpiť farebnú obrazovku odhadom v cene 15 dolárov, ale pocit "auta z plastu" tam pretrváva
a akékoľvek čiastkové sympatie k čínskym autám končia nárazom na stenu NCAP-u..
a akékoľvek čiastkové sympatie k čínskym autám končia nárazom na stenu NCAP-u..
Uvidime, co z nej zbyde az ho otestuji v ramci NCAP, ventilek od zadniho praveho kola...tim se jim nevysmivam. Cina kraci milovymi kroky a urcite potrebuji vice casu a vice informaci ze spionaze. Meli by se spise ale vrhout na mala, "miniauta".....
spredu dacia, zadok skoro ako impreza 😄
ale inak cina ide pomaly dopredu, bude ale asi dlho trvat kym budu ako eu, a mozno nikdy s ich mentalitou.
ale inak cina ide pomaly dopredu, bude ale asi dlho trvat kym budu ako eu, a mozno nikdy s ich mentalitou.
jsem rád, že jsem tu ve společnosti tajných agentů a infiltrátorů čínské automobilky. ba přímo průmyslových špionů ( a tím myslím i autora článku, ač se s námi o své informace nepodělil)...
V celém článku není ani slovo o použité technice, o výbavě, o materiálu, atd. jen pár fotek. Ale i sám autor s klidem tvrdí, že :...zda by při použití o něco modernější techniky takové auto uspělo například i v Evropě, zejména proti Dacii Logan....
Proč Dacii, když nevíme ani cenu, ani technickou úroveň vozu? jakou modernější techniku? Než čeho? Pokud neznám techniku tohoto auta, tak jaksi nemohu tvrdit že by měli použít modernější... nebo jsem snad něco v článku přehlédl? Jsem já to ale blbec, jedinný (na rozdíl od autora a diskutujících) nemám kompletní technickou dokumentaci toho vozu, a proto jen jako jedinný nevím, že je to přece plečka, vyrobena z evropských tříděných odpadových petlahvi (ano, myslím i sílu toho plastu), a plech je řrece jen z konzerv od bambusových výhonků, nýty rozklepával ručně Koudelka (aby se ušetřilo, tak opravdu tak hodně), a místo brzdové kapaliny je sojová omáčka..... tady se člověk i pobaví...
>😁
V celém článku není ani slovo o použité technice, o výbavě, o materiálu, atd. jen pár fotek. Ale i sám autor s klidem tvrdí, že :...zda by při použití o něco modernější techniky takové auto uspělo například i v Evropě, zejména proti Dacii Logan....
Proč Dacii, když nevíme ani cenu, ani technickou úroveň vozu? jakou modernější techniku? Než čeho? Pokud neznám techniku tohoto auta, tak jaksi nemohu tvrdit že by měli použít modernější... nebo jsem snad něco v článku přehlédl? Jsem já to ale blbec, jedinný (na rozdíl od autora a diskutujících) nemám kompletní technickou dokumentaci toho vozu, a proto jen jako jedinný nevím, že je to přece plečka, vyrobena z evropských tříděných odpadových petlahvi (ano, myslím i sílu toho plastu), a plech je řrece jen z konzerv od bambusových výhonků, nýty rozklepával ručně Koudelka (aby se ušetřilo, tak opravdu tak hodně), a místo brzdové kapaliny je sojová omáčka..... tady se člověk i pobaví...
>😁
koukám na to a je to takový nafouklý, ale opravdu,opravdu se mi to líbí. Hlavně ten vnitřek,kterej není přeplácanej a černej jak 50 cent.
Hmm. Jen je to čínské. Hmmm, něják mi to nevadí,ani nevím proč
Hmm. Jen je to čínské. Hmmm, něják mi to nevadí,ani nevím proč
Ale chcelo by to vidieť naživo, na obrázkoch môže pekne vyzerať aj úplný šrot.
hned ako prve ma napadlo ze to je dacia sandero sedan. a zadna cast dost pripomina novu Thaliu
Sice ne uz tolik okata, ale thalia a dalsi auta ze stejny rodiny by se tam moholo poznat
Ale skôr by som mal strach o vyspelosť konštrukcie a kvalitu materiálov a výroby. Aj autá, ktoré navonok nevyzerali až tak zle, boli po nazretí hlbšie do ich útrob skutočne na zaplakanie.