Novinky
JuicyMane
0
Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, proč nebyl motor vyvinutý rovnou s přímým vstřikováním? Vím, že jeho použití bude mít při faceliftu vliv na výkon a jiné charakteristiky motoru a automobilka se bude kasat, že motor je modernější a spotřebuje míň paliva... Proč ale není použité už nyní? Díky.
Pekelná Micinka
0
Třeba sis tak trochu sám odpověděl.
JuicyMane
0
Čekal jsem, kdo se toho chytne, ale podle mě to není správná odpověď... :-!
gld
0
To máš to isté, ako keď nové auto v nižšej strednej nedostane smerovky v spätných zrkadlách a diódovú grafiku na zadných svetlách..prečo? Aby bolo za 3 roky z čoho robiť facelift 😉
JuicyMane
0
To je pravda, ale diody a přímé vstřikování, které je docela běžné, v evropě spíš standartní technika, to je docela rozdíl.
oIoo
0
The new V12 equipped Lambo will have 20% emission improvements, courtesy to reduced weight and the engine will itself have emissions improvement closer to 5% ----- which is the result of Lamborghini sticking to multipoint fuel injection ----- than direct-injection system it already uses on its V10 Gallardo
Docela by mě zajímalo, jestli bude v příplatkové výbavě, nabídnuta manuální převodovka...
Zeptám se možná hloupě ale nedá mi to.
Když se někdo vymázne a obrátí to auto na střechu, ven posádku dostanou záchranáři jak? Zevnitř je to jasný, jen nevim, zda se to dá udělat i zvenku.
Díky za objasnění.
Když se někdo vymázne a obrátí to auto na střechu, ven posádku dostanou záchranáři jak? Zevnitř je to jasný, jen nevim, zda se to dá udělat i zvenku.
Díky za objasnění.
Nevím jak to bylo řešeno např. u Murcielaga, ale myslím, že tam musely být nějaké patrony, které v případě převrácení závěsy dveří odpálily tak, jako to má např. MB SLS AMG. Možná to ale nebude u Aventadoru třeba, protože podle článku se nebudou dveře otevírát kolmo vzhůru, ale do stran nahoru, jakoby mávnutí křídla...
Ještě si pořád někdo myslí, že vliv koncernu zabil býčího ducha?
Já si to tedy nemyslím, a to se ani nepovažuju za stoupence koncernu >😁 ale určitě najdeš někoho, kdo si to myslí. Brzy zase začne někdo plkat, že gallardo má navigaci z A4 a ovladač klimatizace já nevím z čeho a že ten plast ze spoda pod volantem je taky určitě z něčeho převzatý... :-! ale koho to zajímá když ti za zády ryčí motor v osmi tisících. Kdo nechce koncernový supersport, ten ať si pětkrát připlatí za Pagani >😒]