Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Cara Binieri
Mě se líbí a moc.
Do města to bude skvělé, vyšší a přitom obratné a s rozumnými rozměry. Nějaké těch výletů do hor se čtyřkolka také nezalekne, no vypadá to na ideální auto pro mladou zajištěnou rodinu.
Nádhera, teď už jen doladit tu spolehlivost.
Bravo RR :yes:
Do města to bude skvělé, vyšší a přitom obratné a s rozumnými rozměry. Nějaké těch výletů do hor se čtyřkolka také nezalekne, no vypadá to na ideální auto pro mladou zajištěnou rodinu.
Nádhera, teď už jen doladit tu spolehlivost.
Bravo RR :yes:
jazva
Tak už aj Range Rover musí mať strechu obšlahnutú z Fabie?! Ešte aj tá farebná kombinácia... 8-s
😉 >😁
😉 >😁
Aspon uz vime, koho VW koupi jako dalsiho >😁
Připadá ti, že se má pod Ratanem špatně?
Není to tak dlouho, tu bylo milion příspěvků o tom, jak je Swift podobný Fabii, kdo koho kopíruje atd.
No a co se nestalo, Suzuki se už pomalu řadí do koncernu. 😄
Just kidding, Indové to vedou perfektně.
No a co se nestalo, Suzuki se už pomalu řadí do koncernu. 😄
Just kidding, Indové to vedou perfektně.
Pokud to bral Tata jako krátkodobou investici, tak to možné je, ale zatím mi připadá, že do toho šlape ve velkém a velmi dobře 😉
dicky
Auto je hezke a i interier pekne vypada ale otazka je co udelali s kvalitou techniky a i vyroby.
Meli jsme v rodine klasicky Range Rover 3.6 v 8 -2OO8 a mohu s plnou zodpovednosti rici vozum od teto znacky bych nikdy neveril a neporidil si ji po dost trudne zkusenosti.
Poruchovost byla katastrofalni z 1 roku vlastneni tohoto vozu sme ho meli 7 mesici v servisu ano 7 mesicu.
Pristup dealera byl jak k obtiznemu hmyzu co otravuje a cekaci lhuty na nahradni dily v radu mesicu pry je to normalni..
Byla to dost draha zkusenost s anglickou kvalitou a opravdu uz nikdy ne...... ;-\
Evoque je hezky velmi moderni pekny druhy vuz do rodiny ale to range rover byl taky a dopadlo to katastrofalne......
Meli jsme v rodine klasicky Range Rover 3.6 v 8 -2OO8 a mohu s plnou zodpovednosti rici vozum od teto znacky bych nikdy neveril a neporidil si ji po dost trudne zkusenosti.
Poruchovost byla katastrofalni z 1 roku vlastneni tohoto vozu sme ho meli 7 mesici v servisu ano 7 mesicu.
Pristup dealera byl jak k obtiznemu hmyzu co otravuje a cekaci lhuty na nahradni dily v radu mesicu pry je to normalni..
Byla to dost draha zkusenost s anglickou kvalitou a opravdu uz nikdy ne...... ;-\
Evoque je hezky velmi moderni pekny druhy vuz do rodiny ale to range rover byl taky a dopadlo to katastrofalne......
To bylo doufám ještě pod A.M.T, ti už jsou pod drnem a i české zastoupení je jiné, tak se snad alespoň přístup zlepšil... 😉
Ja uz bych do range nesel provaril jsem na tom novem aute moc penez nejvetsi zklamani zatim s auty... 😒
Nedivím se, auto nemá trávit víc než půlku doby v servise... ;-\ Povedlo se to nějak vyřešit ?
kdyz mi vyndali zadni diferencial a ja videl tu spoušt tak jsem konecne pochopil ze toto neni vysokopevnostni ocel na ozubene kola ale neco obycejneho snad normalni na obrabeni..
Prodali jsme ten vuz.Na to ze ten model je ve vyrobe uz vlastne od roku 2002 tak nelze pochopit jejich kvalitu a zpetny pristup k problemum ktere se vyskytuji.
Proto rikam Evoque hezky vuz ale to neudela to proc si vuz kupujem aby jsme ho mohli pouzivat..
Prodali jsme ten vuz.Na to ze ten model je ve vyrobe uz vlastne od roku 2002 tak nelze pochopit jejich kvalitu a zpetny pristup k problemum ktere se vyskytuji.
Proto rikam Evoque hezky vuz ale to neudela to proc si vuz kupujem aby jsme ho mohli pouzivat..
Zkušenost souseda: RR V8TD, 2007, najeto 150kkm a bez výraznějších problémů, resp. nikdy nestál u krajnice.
Magistr
Na SUV si opravdu nepotrpím a sám bych si ho těžko někdy koupil, ALE...
... Evoque pokládám za jedno z nejkrásnějších aut během posledních několika let a za suverénně nejhezčí SUV jaké jsem kdy viděl. Za design má u mě Land / Range Rover :yes: :yes: :yes:
Jiná věc je, že v nabídce motorů trochu postrádám nějaký ještě silnější diesel (nejlépe V6) a tak trochu i benzínový V6 s ruční převodovkou. Ale jak říkám, nejsem kupující ani zájemce o SUV, raději sedím v autě tak o půl metru níž ... 😉
... Evoque pokládám za jedno z nejkrásnějších aut během posledních několika let a za suverénně nejhezčí SUV jaké jsem kdy viděl. Za design má u mě Land / Range Rover :yes: :yes: :yes:
Jiná věc je, že v nabídce motorů trochu postrádám nějaký ještě silnější diesel (nejlépe V6) a tak trochu i benzínový V6 s ruční převodovkou. Ale jak říkám, nejsem kupující ani zájemce o SUV, raději sedím v autě tak o půl metru níž ... 😉
Ada je zase tady
řekl bych, že pochází od rendlíků. Navrch fuj, vevnitř huj. Ošklivé a nespolehlivé - alespoň tyto dva poznávací znaky tento výrobek spojují s uvedenou firmou. :no😒br />
Zatím asi nejhezčí SUV na trhu byl VW Touareg předchozí generace.
Zatím asi nejhezčí SUV na trhu byl VW Touareg předchozí generace.
Ty to máš s výběrem jednoduchý...pro tebe nemusí nikdo nic vyrábět. jen VW udělat pár modelů na sklad, až je dojezdíš, aby jsi si převzal nejeté.
Smutný případ.
Smutný případ.
Exteriér se mi ale zamlouvá taky, a to tak, že dost. Krásně drzý auto pro mladý kluky nebo slečny, který dostanou SUV, aby se o ně partner (nebo tatínek) nemusel bát.