Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Binz E Xtend: Když je potřeba více prostoru

14 komentářů

Subaru4ever
Na dovolenou si s sebou můžete poprvé v životě bezstarostně přibalit i tchýni. Samozřejmě v takové té dřevěné lakované krabici >😒]

Kdyby nějaká zakázková karosárna přišla s obdobou verzí Octavie nebo Superbu Kombi, ihned by se to auto stalo vlhkým snem nejednoho českého chalupáře >😁 😉

Co si budeme nalhávat: nebude přeci jen lepší pořídit si raději Viano nebo Vito? :-!
Subaru.in
Puvodne jsem si myslel, ze zaklad techto aut bude pro pohrebni sluzby, ale po vzhlednuti soucastnych pohrebaku od mercedesu jsem si uvedomil, ze ta strecha je prilis nizko. ;-\
krovakus
Chape nekdo, pro koho je tahle obludnost urcena? Limuziny jsou prece proto, aby cestujicim nabidly luxus, ktery v jinym aute nedostanou. A kdyz tak na to koukam, tyhle kreature protahli akorat kufr a zadni sedacky nechaly. Nechapu. :no:
Sleeper
Pohřebáky nejsou od Mercedesu, ale právě od Binze. Mají skutečně vysokou střechu, stejně jako sanitky - ovšem žádné novum.
jpor (RSKa)
Ako taxíky sú dlhé E-klasse v neuveriteľnom množstve na Cypre. Keď som sa pýtal prečo, tak vraj u nich je prepravné aj za počet osôb v aute, tak sa to oplatí. Oni tie autá húfne vozia z UK a tuším Indie alebo... Skrátka s volantom na pravej strane. Sú to autá za facku, a vydržia do nemoty.
Takže tak.
touran
Konecne poriadne rodinne auto. Nalozim saunu, bazen aj psa a ani si to nevsimnem >😁
puko
by to bol povedal, ze z klasickeho Ecka kombi sa da spravit este vacsi pohrebak >😁

...este si to viem predstavit len s prednym parom dveri, shooting break na tretiu >😁
To sedi paáč v kufru by sis střelnici mohl postavit naprosto s přehledem...
dicky
5.8 delka to je na pohodu ve statech normalni dospeli vuz >😁
ale to ecko v long vypada desne
WNC1988
No já si nemůžu pomoct, ale přijde mi to fakt jako luxusní pohřební auto...nic víc...nikde jinde nějak uplatnění nevidim.... 8-s
WNC1988
asi jako tohle [odkaz]
Navtech
Někdo to dělat musí.... přece by si nechtěl, aby si na svojí poslední cestě jel třeba pandou
WNC1988
No vždyť já neříkám ,že je to špatně...jen sem napsal, že tak trochu nevidim uplatnění toho auta kdekoliv jinde....protože co si budem povídat...za ty prachy si lidi kupujou uuuuplně jiný auta, než tohohle ,,KRASAVCE" >😁
Navtech
...jdem do toho? 😄