Novinky
Tiež to už nevidím tak hrozne ako pred pár mesiacmi, pomaly si zvykám. Takže predná časť celkom ujde len ten zadok som zatiaľ úplne nezhltol. 😐
připadá mi jako "shrnutí" toho nejlepšího na téma "Evropský hatchback nižší střední", rozměry jsem ještě neviděl, atmosférická 1.6 (92kW) spolu s víceprvkem vzadu je silný argument, úplně mi nesedí předek, respektive řešení předního nárazníku, kde dali přednost designu před praktičností (ťukance při parkování) k interiéru snad jen, že naživo a v nižších verzích to nebude tak strašné 😄 , takže :yes:
Nový Fofo nemá nějak duši - je to taková nafouklá nová fiesta (i když ta se mi celkem líbí). U předku vidím možnost faceliftovat světla, zadek bude asi dost složitý. Zajímaly by mě ty rozměry a hmotnost, aby to nebylo přerostlý jako nová Astra, to už se pak nedá nazvat ani kompaktním hatchbackem.
Spredu celkom O.K ale zo zadu hroza.(podobne ako pri niektorych zenach >😁 )
Do 2-3 rokov ocakavam facelift tohto inac super auticka.
Ak nie tak moje dalsie auto bude C-Max.
Sam mam FoFo II po facelifte ale to sa neda porovnat s tymto novym FoFo.
A velmi som zvedavy na tie nove EcoBoost motory hlavne ma zaujima ta 1,6-ka 150k.
Do 2-3 rokov ocakavam facelift tohto inac super auticka.
Ak nie tak moje dalsie auto bude C-Max.
Sam mam FoFo II po facelifte ale to sa neda porovnat s tymto novym FoFo.
A velmi som zvedavy na tie nove EcoBoost motory hlavne ma zaujima ta 1,6-ka 150k.
Inak novy focus 5d - zacina sa mi pacit, uvidime v skutocnosti...