Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Slavek-TDM
Podle meho nazoru pusobi toto oplastovani spis smesne. Nevim o nikom, kdo by si ji planoval koupit...
Já už jednu viděl v provozu. No a u Freye mi přijde, že lidem necpou nic jiného. Za poslední měsíc jsem tam byl 2x a vždy jsem z povzdálí zaslechl rozhovor prodejců, že někomu nabízí XV ;-\
Obyčejná Réza s dvoulitrem je ale elegancí úplně někde jinde 😄
Obyčejná Réza s dvoulitrem je ale elegancí úplně někde jinde 😄
Bodejd by ho necpali, podle meho nazoru je to jinak neprodejny >😁 Jeste ze aspon vybava je slusna...
dicky
je to obohaceni nabidky snazi se jit s dobou .Nejdulezitejsi ze pod kapotou je stale ta poctiva technika at motor nebo 4x4 a ostatni ucastnici silnicniho provozu muzou v zime jen zavidet majiteli auticko.
zdekajinek
😄 subaru impreza tu nie je pre krasu ale aby ostatnym dalo na frak...
Slarque
V textu je kritizována absence redukční převodovky, totéž je vypíchnuto jako jedno z mínusů auta, ale přitom redukční převodovka je součástí základní výbavy. Mám v tom trochu zmatek. Takže tam je nebo není?
lled
Naprosto zbytečné auto. Mimochodem nevidíme - dle těch změn - face liftovanou novou Imprezu (alespoň přední maska)?
A ještě je v testu nevhodně zacházeno s pojmem redukce převodovky. Nejen, že ji nemá ani žádné jiné naftové Subaru, ale benzínová verze XV ji má!!! Takže tady pozor, pane redaktore! 😉 (nemluvě o tom, že konkurence ani netuší, co to pojem redukce znamená >😁 )