Novinky
ale podle mně platit 27tis za to že auto přibere 300 kilo a já stejně na te spotřebě tolik neudělám protože 8mi válcem je tam ten elektro tak na parkování....nesmysl, pro mně....Chce to něco nového jiného inuativního a ne baterky...
Přesně tak ta elektrika se tam využije jen na parkování s tím, že se všude bude tahat 300 kilo navíc a ve výsledku bude spotřeba stejná. Lepší by bylo investovat do čistých elektromobilů. Osobně si myslím, že by měli úspěch (za rozumné peníze) i když třeba jako druhé auto do města. Když si vemu sebe tak do práce dojíždím do města asi 15km něco najedu přes den ve městě do 10km a cesta zpět domů dalších 15km. To je asi 40km denně. Takže elektromobil co ujede na dobití dejme tomu 100km a vmax je 100km/h, tak by mi jako druhé auto stačil.
To hej, ale ake by si mal potom ucty za elektrinu
BMW tady hodně ustřelilo. Jak už jsem někde psal, tak tady nikde nevidím smysl toho výtvoru a ještě za 27 tis. éček navíc proti základní verzi toho motoru. Proč raději ty prachy nevložili do vývoje hybridu s dieslem nebo se základním benzínem a výkonnějším elektromotorem. Místo toho nenažraný fouknutý osmihrnek s pár baterkama.
X6 50i vlastním a ať přemýšlím jakkoliv nevím, čím by mě měl tenhle "hybrid" přesvědčit abych za něj zaplatil o tolik více. Ušetřená spotřeba to rozhodně nebude. Ale co být ekologický je moderní. Nebo se o to zdánlivě aspoň pokusit.
Keby sa prachy, vyhodené za vývoj pohonov na plnenie prehnaných emisných noriem investovali do rozumnejších vecí (hoci vývoj nových materiálov a technológií), boli by sme dnes možno už o kus ďalej, a nižšie spotreby a emisie (keď už na nich tak trváme) by sa dosahovali síce s miernym sklzom voči dnešku, ale určite rozumnejším, a v konečnom dôsledku skutočne ekolgickým spôsobom - bez zbytočne zložitej a drahej techniky, bez škrtenia motorov a nutnosti platiť majland za mierne zníženie spotreby.
Vybudovat infrastrukturu nějaký ten rok potrvá a k tomu se hodí plug-in hybrid. 😉
Se kterou, mmch. souhlas, elektrifikace není jen otázkou technologie aut samotných.
Pokud bychom chtěli diskutovat seriozně, pak jistě, lusknout dnes prsty a říct, a jedeme na elektriku, je neproveditelné, hybrid ale neexistenci rozvodné sítě s prakticky dvojnásobnou kapacitou té stávající, což bude pro plnou elektrifikaci dopravy nutnost, nijak neřeší, povídat si o tom, že si lidé díky hybridům budou měnit návyky je úsměvné, už jen z podstaty věci, přechod na el. by ani v případě, že by el. síť byla nachystaná nemohl přijít v krátkém časovém úseku, vyměnit miliony dopr. prostředků se spalovacími motory zabere desetiletí. El. auto a auto se spalovacím motorem vedle sebe budou existovat léta, jde jen o to, že asistence hybridu je v tomto procesu zcela účelová, je to takový dost drahý apendix.
Zamerom bolo vytvorit auto, kde elektromotor sluzi ako vykonovy generator, vyhladzuje krivku tociveho momentu a zlepsuje akceleraciu. Preto aj ta cena vyssia o 800.000. Toto nie je auto pre greepeace alebo sporilkov ale pre novozbohatlikov, ktori chcu este vacsi vykon, zrychlenie a hightech, ako im ponukne obycajny 10 valec.
Je to presne ten princip, ako ma lexus gs 450h. Elektromotor nema na to, zby sa planeta zelenala, ale aby mal vacsi vykon.
Je to dalsia etapa vyvoja atmosfera>turbo>hybrid
Ještě, aby to pochopil marketing Lexu, který na tom zeleným hybridu dost staví. >😁
Co nepovažuji ovšem za moc velký pokrok jsou dnešní motory TSI.