Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Hyundai i30: Vyšší verze výbav nyní levněji

20 komentářů

bicak77
Nedočetl jsem se, o kolik je dražší combi CW?

A neměla se už dodávat s benzínem 1.6 6ti stupňová převodovka? Nebo to platí zatím je pro Ceed? Fffčil jsem z toho zmatený...
pingi
poslední odstaveček,pro základ příplatek 10000Kč pro vyšší verze 20000Kč
bicak77
A sakra, tak buď to tam dopsali později nebo jsem to fakticky přehlídl (což je asi pravděpodobnější) 😄
Toho Korejského Žuka by měli demolovat ve chvíli, kdy opustí brány továrny >😁

PS: Samozřejmě si dělám *, designově se mi auto moc líbí, v červené metle na hlínách vypadá dobře.
cuoresportivo
Vyšší/lepší výbavy korejců zas až tak cenový zázraky obecně nejsou. Třeba Bravo poskládané podle mého vyjde ± nastejno, ne-li levněji.
Gangrel
Jj... ale Bravacka 1.4 je lemra lina... ale ma 6st. prevodovku... ale pokud budu uprimny, radsi bych vzal v 1.4 to Bravo - design je uzasny... kazdopadne pri vyberu motorizace nad 1.4 nema Fiat co nabidnout (a oturbena verze je dosti draha - chybi mezistupen).
cuoresportivo
Taky se mi líbí ten 6kvalt. A možnost větších kol, kór v paketech ještě s něčím. Jinak základní motor více méně dostačující, srovnatelný s tou i30, turba jsou už fakt dražší.
manitou
Jak říká můj synek, taková jednička pro chudé, teda hlavně při pohledu na zadní část a hlavně světla. Je ale s podivem, že Ceed má 1.6 benzín s 6kvaltem a ten stejný motor v i30 jen 5kvalt, škoda. 😉 :yes:
lulinak
ona ta jednasestka v i30 i Ceedu je pouze puvodni jednactyrka s vetsim zdvihem pistu, zadny jiny rozdil tam neni, komu se za tuhle blbost vyplati vyplaznout tusim 30 litru tak budiz... nejede to spatne, ale proste dole nic, uprostred neco malo a nahore spicka jako pred deseti lety, budoucnost je myslim stale pevneji v rukou TSI
ferdosky
pokud skoda vyrabi a prodava veterany a vyhrava vsechny statistiky prodeje, muze hyundai i jini v CZ a SK nabidnout cokoliv.
Gangrel
Jde jen o to, jak dlouha ta budoucnost TSI (nebo obecne - preplnovanych motoru) bude...
saldy
i když se to nezdá už se i30 i po nedávném lehkém fl blíží konci, nechtějí prostě vystřílet náboje, nástupce bude už letos.
bicak77
s tím nástupcem letos je to ověřená informace? To by ještě před i30 měl přijít nový Ceed...Nemá to být 2012?
MajoX
nooooo, len tak pre info, "novy ceed" je ako kus ci prototyp ci ako by som vozidlo nazval, uz tam kde sa bude vyrabat 😉
bicak77
Tak to jsem zvědav, jestli se ukáže ještě letos 😄 V oficiálních novinkách na 2011 sice není, ale když si spočítám, že na podzim to bude 5 let po uvedení Ceeda a dva roky po faceliftu...proč ne 😉
dnes jsem 1,šestku objednával a prodejce se dušoval,že jim 1,6tka už chodí s šestkou...tak doufám ,že mne neoj......jinak ta nová červená metalíza je za polovičku ceny
bicak77
Aby ti to při předání nevysvětlil takto: pět dopředu, jedna dozadu, čili dohromady šest >😁

Ale nebudu tě děsit, mělo by to mít opravdu 6-ti kvalt 😉
No ,kdyby na mne při předání vyrukoval s pětikvaltem,tak bych mu asi zálískal uši do hlavy >😒] .Vždyt jsem to sním probíral dost a dost.Spíš mi není jasná ta politika prodeje pánú od hyundaie.Kia oznámila benzínový šestikvalt už někdy na podzim,a tady pořád nic 😲 A to ho už v Nošovicích vyrábí od listopadu.Montují ho do ix 20 i do i 30 ,motor 1,6cvvt
havros
Všechny vozy i30 1,6i zadávané do výroby zhruba od poloviny 11/2010 jsou šestirychlostní (+1 rychlost dozadu >😁 )
Ale v nabídce pořád nic ,pořád píší 1,6cvvt -5 M.Asi mají moc 1,4 nebo málo 6-ti vkaltů,anebo v tom mají pěkný bordel >😁 Přitom slevnili 1,6stky o patnáct klacků.No a kup si potom 1,4 pětikvalt ,to by jsi musel být padlý na hlavu .