Ekonomika
dneska našinec připlatí pár tisíc a může mít octavii 😉
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tak Mistr elegance z Fusiona už asi nebude, ale myslíš, že všem těm majitelům se nelíbí ? Že přijdou k Fordovi, řeknou ale jo za ty peníze to jde a do auta to nějak přeběhnem a nebudem se na něj holt dívat. >😁
Je zásadní omyl si myslet, že to co se nelíbí tobě, se nelíbí ostatním. Já nemůžu strávit novou Fiestu a přesto je jedním z nejprodávanějších aut současnosti. Prostě Fusion se svým nekomplikovaným vzhledem s nádechem SUV trefil do vkusu většího množství kupců a podpořila to vyjímečně dobrá cena, toť vše. A mimochodem, třeba s tou 1,6 benzínem i poměrně zajímavě jezdí.
Je zásadní omyl si myslet, že to co se nelíbí tobě, se nelíbí ostatním. Já nemůžu strávit novou Fiestu a přesto je jedním z nejprodávanějších aut současnosti. Prostě Fusion se svým nekomplikovaným vzhledem s nádechem SUV trefil do vkusu většího množství kupců a podpořila to vyjímečně dobrá cena, toť vše. A mimochodem, třeba s tou 1,6 benzínem i poměrně zajímavě jezdí.
O USA toho moc pěkného taky neuslyšíš, podle mě ti zbývá už jen Zet karta ČD a měsíčník MHD >😁
PS: Já teda spíše hledal konkrétní modely s konkrétními motory, páč paušalizace nefunguje 😉
Ale kéž by pro tebe platilo: Repetitio mater studiorum 😉 Ale co, stulti maxime sibi nocent 😄
Jinak když už píšeš o intelektuálních vrcholech, tak by nebylo od věci použít alespoň diakritiku, když už interpunkci nezvládáš. 😉
Hlavně pozor na kelímky od piva kolem budíků, jo a nebrat černobílou televizi ani když je předělaná na plyn, jasný ? :-! >😒]
8-s >😒]