Testy
... určo stojí za zvážení. Bylo by to krásné oživení na cestách. Nic proti Q7 (výborné auto!!!), ale hcce to změnu 😄
Tak s takýmto výhľadom by som cúvať nechcel: [odkaz] Tam sa mi už i parkovacie senzory javia nedostatočné, to si žiada jednoznačne kameru.
proto to má skvělý couvací asistent.tzn.4 kamery [odkaz] 😉 :yes:
O tom hovorím. Jednoducho kamery mať musí, inak by bol človek pri cúvaní nahratý.
ja, že tam bude fotka lavého, alebo pravého spätného zrkadla a ono okno dozadu. Ja neviem ale cúvam zásadne na spätné zrkadlá tam je vždy najlepší prehľad aj keď máš vzadu samé sklo ...
Zadné okno používam len na sledovanie situácie za autom a to väčšinou vnútorné spätné zrkadlo vidí len tú plochu čo je sklo. Takže OK.
Zadné okno používam len na sledovanie situácie za autom a to väčšinou vnútorné spätné zrkadlo vidí len tú plochu čo je sklo. Takže OK.
3x SKVĚLÉ😒br />
a) Skvěle napsaný test :yes:
b) Skvělé a nádherné auto :yes:
c) alespoň pro mě Skvěle pochválené auto :yes:
a) Skvěle napsaný test :yes:
b) Skvělé a nádherné auto :yes:
c) alespoň pro mě Skvěle pochválené auto :yes:
Nenechte se ošálit, že nejde o spotřebu. Furt to tam vzadu v hlavě někdo opakuje, že nafta žere míň. CX 7 13 benzínu a Q5 3,0 TDI 10 a jede líp. Zvláště , když jedeš dálkovou a druhé auto žere 7 nafty. Krom toho, když jedeš s naftou rychleji, tak ta spotřeba roste pomaleji.
Každý má trochu jiný vkus ... někdo rád vdolky jiný holky .... 😉 X5 nebo ML za tu cenu nebude tak načančané, ale mně se teda líbí o dost víc ...
Jistě, Evropan si žádá naftu, ale nemůžu si pomoct, kvůli úspoře 2-3 litrů paliva minimálně o polovinu klesl X-faktor FXka.
Čili v dieselu za 2, v benzínu za 1 :yes:
Pokud potrebujes vylozene setrit, tak si koupis diesel to je jasny ale na druhou stranu, kdyz potrebujes setrit, tak si asi nebudes kupovat infinity 😄 Ja vim, ze k SUV se ten diesel logicky hodi vic ale v tomto konkretnim pripade nevyuzit FX37 je proste skoda 😄
420CDI vs 450 (resp. 500) - kombinovaně asi 5-6 litrů rozdíl, tj. 12 vs 18. 833km vs 550km už pěknej rozdíl je 😄