Novinky
... je skica a realita bývá obvykle úplně jinde. Každopádně je fakt, že Kia designem poráží Hyundai o světelný rok což je evidentně dáno designérem jenž má evropský koncernový rukopis... Snad kromě otřesného Soulu a zatím dle fotek obludného Picanta jednoduché linky, žádné zbytečné prolisy a různé fičurinky. Jen by mohl trochu ubrat s tou hmotou, protože nová Sportage je jako tank a i Venga má v zadní partii plechu na rozdávání. Ale jinak celkem OK... Co mi však přijde příšerný trend nejen u korejců jsou přední světla. Už jen čekám kdo udělá jedno světlo přes celou kapotu, hnus fialovej... (i ná této skice)
Kia zacina hryzt, po najlepsom mini Picante sa chysta bomba menom Rio, 1 marca v zeneve to vybuchne :yes😒br />
uz nech je marec
uz nech je marec
Bud se mi to zda nebo ne, ale Peter Schreyer jako designer mi pripada jako jeden zmala co dostal sanci a neustavicne ukazuje, ze umi svou praci.
Nevim zda to ma nejaky vliv u aut, kdy clovek zna designera daneho vyrobku, nez kdyz je vse tak nejak zahaleno rouskou TEAM.
Rozhodne preju hodne uspechu.
:yes:
Nevim zda to ma nejaky vliv u aut, kdy clovek zna designera daneho vyrobku, nez kdyz je vse tak nejak zahaleno rouskou TEAM.
Rozhodne preju hodne uspechu.
:yes:
Neeee, je to korejec a ten z principu nemuze byt ani hezky, ani kvalitne zpracovany, ani zadny jinyyyyy, neeeee - dup, dup, dup ... ja chci poradnej kufrrrr a neviditelny design >😁
[odkaz]
Realita bude asi více "přízemní", ale i tak to vypadá na vyvážené a líbívé tvary...takový menší a dravější Cee'd.