Novinky
Konečně kára pro chlapy. Vzadu lauf jak roura vod kamen a ty kola budou nejmíň dvacetipalce. Můžou s tím vlítnout do DTM rovnou a bez úprav. Nebo vořetězovaný rappeři v Americe v tom udělaj taky pěknou bouřku. 😄
Díky těm uzoulinkejm pneumatičkám... ;-\ >😁 To jestli bude ten diesel aspoň hospodárnej, tak by to za 4l mělo být. >😁
čakal by som do 4 litrov..je to ľahké, úzke pneumatiky, rýchlo to nejazdí..niet prekážok rekordne nízkej spotrebe
Mňa skôr zaráža prepad predajov, 500 kusov za mesiac na miliardovom trhu? To sa Ratan asi pekne sekol..
Mňa skôr zaráža prepad predajov, 500 kusov za mesiac na miliardovom trhu? To sa Ratan asi pekne sekol..
Pozor, nie je trh ako trh. Veľká časť ľudí je rada, ak má čo zjesť, ďalší nemyslia ani na skúter. Tí ďalší si kupujú skúter z druhej alebo tretej ruky, možno ešte starší, a až potom nasleduje skupina ľudí, čo si kúpi nový, alebo nejaké ojazdené staré auto. Potom sú tí, čo kupujú síce jazdené auto, ale už nie tak staré, a možno z nich určitá časť uváži, že by im Nano mohlo stačiť - síce je to niečo ako skúter na 4 kolesách, ale nové je nové. Ale koľko takých asi bude? Väčšína si radšej kúpi tú jazdenku, a tí ešte o trochu majetnejší o Nano ani nezavadia.
V Indii potrebujú milióny ľudí najprv jesť, a až potom jazdiť.
V Indii potrebujú milióny ľudí najprv jesť, a až potom jazdiť.
Nová pohonná jednotka v nabídce bude mít zdvihový objem 600 - 700 cm3 a stane se tak nejmenším automobilovým turbodieselem na indickém trhu."