Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
Renault perfektne a Peugeot ( vzhladom na svoj vek ) tiez super cisla :yes😒br />
Citroen sice poslabsie ale ziadna tragedia. Kazdopadne od 508micky dostane na frak to je uz teraz viac nez jasne.
Nemci nam klesaju, premia vysla z mody alebo zeby kriza?
Citroen sice poslabsie ale ziadna tragedia. Kazdopadne od 508micky dostane na frak to je uz teraz viac nez jasne.
Nemci nam klesaju, premia vysla z mody alebo zeby kriza?
Tak Renault podla mna velmi prekvapil. Ze sa dostane do top5, to by som zaciatkom roka nepovedal. Peugeot tiez slusny vysledok, ale C5 by som cakal vyssie. Frantici teda v pohode.
Japonci klasika, nevedia sa v strednej presadit. Az na vynimku v podobe Subaru, to si zasluzi tiez pochvalu! Vidno ze s legacy trafili notu. Necakal by som, ze "japonske kvarteto" skonci v poradi Subaru, Toyota, Mazda, Honda. Uvidime ako o rok do toho prehovori Suzuki s modelom Kizashi.
Sklamanie roka je podla mna Insignia. Taky velky prepad u prakticky stale noveho modelu, to je alarmujuce! Vyzera to tak, ze sa zopakuje historia: hrozba dedicneho syndromu vectry v pozadi je dost zjavna...
Japonci klasika, nevedia sa v strednej presadit. Az na vynimku v podobe Subaru, to si zasluzi tiez pochvalu! Vidno ze s legacy trafili notu. Necakal by som, ze "japonske kvarteto" skonci v poradi Subaru, Toyota, Mazda, Honda. Uvidime ako o rok do toho prehovori Suzuki s modelom Kizashi.
Sklamanie roka je podla mna Insignia. Taky velky prepad u prakticky stale noveho modelu, to je alarmujuce! Vyzera to tak, ze sa zopakuje historia: hrozba dedicneho syndromu vectry v pozadi je dost zjavna...
Clovece, ty se do ty Koreje odstehuj, a nejlepe do severni casti.... koukam, ze napsat prispevek, kde bys nerypal do nemcu nebo cechu, je pro tebe nemozny ukol... Tohle už je totiž těžké postižení... když náhodou neoslní korejci, tak jsi schopen tady mávat francouzskou nebo italskou vlajkou a pokud ani to není možné, tak budeš tvrdit, že BMW X1 je auto pro nácky... ber to jako radu od člověka, co má starost o tvé zdraví a zajdi za psychologem.
Klid...at te netrefi slak 😉
Ja jsem v pohode 😄 jenom se mi libi, jak nekdo umi prevlikat kabat, jenom aby nam ukazal, jak jsou nemecka auta spatna, dochazi jim dech a BMW jsou pro nacky 😄
VáclavI
Tabulka je nelítostná, celkem 58,7% pro koncern - nelítostný fakt. Ovšem co si budeme nalhávat, nejlepší volbou na našem trhu co se týče poměru ceny/užitné hodnoty je Laguna - nelítostný fakt.
A co kvalita, uz je u Rendliku OK ???
JJ, za 47tkm jsem zatim v nejslozitejsi verzi menil jen zarovky a jeden tlumic.
kde jsi co vymetl? Nebo praskl?
Tekl, o tom, ze bych neco vymetl nevim. Teda ze tekl mi rekli v servisu, ja jsem zaregistroval jen to, ze s autem nejde jet rovne a ze pri kazdem zabrzdeni bouchne doraz.
Druhy ma porad 95%, tak jsem nechal vymenit jen ten spatny. Mimochodem zdarma, kluci nemecky se snazi.
Druhy ma porad 95%, tak jsem nechal vymenit jen ten spatny. Mimochodem zdarma, kluci nemecky se snazi.
tak to je jasný debakl! sám si přiznal, že se to furt s..e. Je to křáp >😒]
hele, je tam pro tu zadní nápravu předepsaný nějaký speciální servis?
hele, je tam pro tu zadní nápravu předepsaný nějaký speciální servis?
No dostat se k tem zarovkam byl porod, to soudruzi nemaji vyreseny dobre. Mam z toho ruku jak Saxana.
Zadni naprava je bezudrzbova, jen ji vzdy pri planovane prohlidce zkontrolujou. Jo a taky je podle vseho zakazano menit dily zaveseni a brzd za jine s odlisnymi vlastnostmi. Coz docela chapu, po nejakem brutalnim snizeni by to nemuselo fungovat dobre.
Zadni naprava je bezudrzbova, jen ji vzdy pri planovane prohlidce zkontrolujou. Jo a taky je podle vseho zakazano menit dily zaveseni a brzd za jine s odlisnymi vlastnostmi. Coz docela chapu, po nejakem brutalnim snizeni by to nemuselo fungovat dobre.
ano, žárovky a Renault jsou dva světy, které se moc spolu nemusí >😒]
a je to asi francouzský folklór, podobně to je i u Citroenu :😉
to s tou zadní nápravou je celkem fajn. Jsem myslel, že na to plácnou nějaký speciální servis aby se pojistily.
A co interiér? Drží v pohodě nebo vrže? Tohle je asi největší problém u mého Megoše. Ten už po roce drcání v Praze začal vrzat a teď po 5 letech je to (zejména teď v zimě) docela koncert. Měkčené plasty... Stará Xsara je má sice tvrdé jak kámen, ale ta teda nevrzne jak je rok dlouhý :yes:
a je to asi francouzský folklór, podobně to je i u Citroenu :😉
to s tou zadní nápravou je celkem fajn. Jsem myslel, že na to plácnou nějaký speciální servis aby se pojistily.
A co interiér? Drží v pohodě nebo vrže? Tohle je asi největší problém u mého Megoše. Ten už po roce drcání v Praze začal vrzat a teď po 5 letech je to (zejména teď v zimě) docela koncert. Měkčené plasty... Stará Xsara je má sice tvrdé jak kámen, ale ta teda nevrzne jak je rok dlouhý :yes:
Vidíš, oba naše vozy mají žárovky řešené dobře, mění se dobře, to si člověk musí umět vybrat >😒]
Uz jsi menil zadni? >😒] To je panecku pozitek.
zadní je v sedanu právě absolutně v pohodě :yes😒br />
ale na druhou stranu, za 5.5 roku mi odešli 3 žárovky. V servisu kam chodím jí vymění na počkání za cenu žárovky :yes😒br />
na Xsaře mi odešla celá jedna strana vepředu a musel jsem s tím do servisu, páč sice jsem byl vyzbrojen teoretickými znalostmi, ale dvě levé ruce nepustí. Bylo třeba odmontovat/posunou kabel od ABS který tam blokoval přístup. Dlouho jsem nad tím špekuloval a nemohl to odpojit/vytáhnout/posunout. Tušil jsem, že na to bude nějaká pitomá a velice primitivní finta, ale co naplat. A skutečně - v servisu to měl za 10sekund a pak už jen Saxanovská ruka na žárovku a hotovo. 150kč za práci. Poprvé za 2 roky co jí mám.
ale na druhou stranu, za 5.5 roku mi odešli 3 žárovky. V servisu kam chodím jí vymění na počkání za cenu žárovky :yes😒br />
na Xsaře mi odešla celá jedna strana vepředu a musel jsem s tím do servisu, páč sice jsem byl vyzbrojen teoretickými znalostmi, ale dvě levé ruce nepustí. Bylo třeba odmontovat/posunou kabel od ABS který tam blokoval přístup. Dlouho jsem nad tím špekuloval a nemohl to odpojit/vytáhnout/posunout. Tušil jsem, že na to bude nějaká pitomá a velice primitivní finta, ale co naplat. A skutečně - v servisu to měl za 10sekund a pak už jen Saxanovská ruka na žárovku a hotovo. 150kč za práci. Poprvé za 2 roky co jí mám.
V tom jednom za těch 5,5 roku se zadní ani jedna neměnila a v tom druhém novém ještě taky, ale mrknu na to >😒] 😉
Takhle, mozna ji prohaneji nejakymi specialnimi pristroji, nevim. Ja u tech prohlidek nejsem, ale priste se urcite zeptam.
Interier je i pres provoz v Praze v perfektnim stavu, jen se mi zase uvolnilo operadlo ridice a obcas se samovolne otevre schranka u spolujezdce. Kdyz se zapru o loketni operku tak vrzne, jinak dobry. Radicka uplne presna neni, ale zhorseni zatim nepozoruju.
Asi na tom mezigeneracne zapracovali, minula Laguna GT po sto tisicich vydavala zvuky ze se to ani neda popsat. Napada me, nech interier rozebrat a podmazat a podlozit, neuveritelne to pomuze (teda u manzelcinyho Megana 1 to byl balzam na usi).
Copak, uvazujes o zmene kocaru? 😄
Interier je i pres provoz v Praze v perfektnim stavu, jen se mi zase uvolnilo operadlo ridice a obcas se samovolne otevre schranka u spolujezdce. Kdyz se zapru o loketni operku tak vrzne, jinak dobry. Radicka uplne presna neni, ale zhorseni zatim nepozoruju.
Asi na tom mezigeneracne zapracovali, minula Laguna GT po sto tisicich vydavala zvuky ze se to ani neda popsat. Napada me, nech interier rozebrat a podmazat a podlozit, neuveritelne to pomuze (teda u manzelcinyho Megana 1 to byl balzam na usi).
Copak, uvazujes o zmene kocaru? 😄
tak hlavní zdroj těch pazvuků je v místě styku palubky a čelního skla. Na fóru renaulťáci doporučují jednoduše do toho místa nacpat nějakou izolaci, ale nepomáhá to na 100%. Na druhou stranu to stojí pár kaček, takže za pokus nic nedám. Rozebírat interiér už asi nenechám, auto bude cca za půl roku k prodeji.
Ano ano, nové to nebude, na to nejsou love, ale kvůli plánovanému rozrůstání se rodiny potřebuji kombík/MPV. Aktuální sedan je přece jen kapánek nepraktický, a hlavně vozíme sebou i psa. Laguna v kombíku by mě velice vyhovovala, ale 3 generace je ještě nad mé možnosti i v ojetinách. Pseudosportovní tvrďárny mě neberou, měkký houpaví podvozek, přeposilované řízení, pohodlné sedačky, ticho vevnitř, to je moje :yes😒br />
Řazení u Megoše je i po těch letech jako za mlada, nepozoruji žádné změny.
Ano ano, nové to nebude, na to nejsou love, ale kvůli plánovanému rozrůstání se rodiny potřebuji kombík/MPV. Aktuální sedan je přece jen kapánek nepraktický, a hlavně vozíme sebou i psa. Laguna v kombíku by mě velice vyhovovala, ale 3 generace je ještě nad mé možnosti i v ojetinách. Pseudosportovní tvrďárny mě neberou, měkký houpaví podvozek, přeposilované řízení, pohodlné sedačky, ticho vevnitř, to je moje :yes😒br />
Řazení u Megoše je i po těch letech jako za mlada, nepozoruji žádné změny.
Z toho si nic nedělej. Jel jsem nedávno v Superbu a Passatu a to vrzání přístrojovky a sedačky bylo šílené. Asi za to může Praha. Megan II HB byl i po 120 000 km absolutně v pohodě. Sénic taky bez jediného pazvuku - zatím.
Dobry den, rad bych se zeptal, jak vypada ridic stredni tridy?....
chapu, ze kazdy snime o dobrem aute, kvalitnim, vybave apod... presto zcela nerozumim jak stredni tridou muze byt Prius, Insignia nebo Superb... ?? dival se nekdo z vas na ceniky techto vozu?.. né li na výbavu - ala skoda "predni okno za priplatek" .. nebo to vas ze stredni tridy uz neobtezuje?... ... víte co je Gaussova křivka?, kde se podle vás nachází střední třída? vpravo dole, že?
chapu, ze kazdy snime o dobrem aute, kvalitnim, vybave apod... presto zcela nerozumim jak stredni tridou muze byt Prius, Insignia nebo Superb... ?? dival se nekdo z vas na ceniky techto vozu?.. né li na výbavu - ala skoda "predni okno za priplatek" .. nebo to vas ze stredni tridy uz neobtezuje?... ... víte co je Gaussova křivka?, kde se podle vás nachází střední třída? vpravo dole, že?
Tu hovorime o "strednej triede" v zmysle rozmeru auta (najma razvor). Nie o strednej cenovej. Takze pochopitelne ze cennik do toho nema co hovorit...
figurka
Velmi , velmi zajímavá tabulka. Horní patra nemá cenu příliš probírat, i když čtvrtinový propad Mondea... I přes "konec" modelu se Passatu podařilo udržel lépe.Kolem středu nám to ale pěkně vře a tam spatřuji jednoznačného vítěze a to Subaru. V kontextu "exota" Legacy se také v plné nahotě ukazuje prohra roku v podobě Mazdy 6 a Insignie. U Hondy už to přestává být i k pláči. Jen pořád nevím, jestli je to na :yes: pro Subaru, nebo :no: pro další dva zmíněné.
Zhorší se snad jizdní vlastnosti, či kvalita auta s počtem prodejů či neprodejů? >😁
Nikdo přece neříká, že jsou prodeje absolutním měřítkem kvality, jsou především měřítkem úspěšnosti na konkrétním trhu...
To že jsou tak velmi podobná auta na prvních dvou místech je velký úspěch koncernu u nás (myslím především to druhé místo Passatu), je to něco, jako kdyby by byl u nás Golf druhý, hned za Octavií (což není).
Subaru Legacy se povedl, podle mě jediná plnohodnotná alternativa k Superbu Combi, myslím především kombinaci prostornosti a 4x4.
To že jsou tak velmi podobná auta na prvních dvou místech je velký úspěch koncernu u nás (myslím především to druhé místo Passatu), je to něco, jako kdyby by byl u nás Golf druhý, hned za Octavií (což není).
Subaru Legacy se povedl, podle mě jediná plnohodnotná alternativa k Superbu Combi, myslím především kombinaci prostornosti a 4x4.
Podle mě platí oboje: :yes: pro Subaru a i :no: pro Mazdu a Hondu.
S novým Legacy očividně Subaru trefilo hřebíček na hlavičku - prostě je v Evropě a i u nás úspěšné. Kdo z místních kritiků by to před rokem a půl při premiéře řekl >😒] . Nicméně čerpajíc z osobních zkušeností a i z ohlasů kolegů Subaristů můžu říct, že současné Legacy je pro nás slabota a pro nadšence a majitele starších Subaru je to skoro nemyslitelná volba. Pro funclub prohra, pro automobilku výhra. Subaristi by do nového Legacy ani nesedli, kdežto prodeje strmě rostou - vstali noví zákazníci :-!
Snad se dostatečně zrevanžujou novou Rézou a SVXem >😒] 😄
S novým Legacy očividně Subaru trefilo hřebíček na hlavičku - prostě je v Evropě a i u nás úspěšné. Kdo z místních kritiků by to před rokem a půl při premiéře řekl >😒] . Nicméně čerpajíc z osobních zkušeností a i z ohlasů kolegů Subaristů můžu říct, že současné Legacy je pro nás slabota a pro nadšence a majitele starších Subaru je to skoro nemyslitelná volba. Pro funclub prohra, pro automobilku výhra. Subaristi by do nového Legacy ani nesedli, kdežto prodeje strmě rostou - vstali noví zákazníci :-!
Snad se dostatečně zrevanžujou novou Rézou a SVXem >😒] 😄
a co vám ortodoxním konkrétně vadí na novém Legacy?
Krom prostornosti, nižší spotřeby a některých užitečných elektronických hraček úplně všechno 😒 8-s
Bez legrace :no😒br />
Oproti minulým generacím je vše ostatní přinejmenším znatelně horší. Agilita zhoršená, pohodlí podvozku zhoršené, kvalita interiéru snížená, kvalita zpracování snížená, vymizela interaktivita vozu, vymizel cit v řízení, vymizel zvuk motoru, snížil se komplexní dojem nezničitelnosti vozu, zmizela redukce, zmizela mechanická ruční brzda, zmizel design Andrease Zapatinase. Z auta přestala být srdeční záležitost a návyková látka, a stalo se místo toho pouhým bezduchým dopravním prostředkem typu VW. Když člověk hodně zatlačí na pilu, ještě mu to trochu připomene stará dobrá Subaru, ale jinak pocit splynutí těla a duše s autem nadobro zmizel 😢
Když otevřeš například subarufunclub.cz, rychle najdeš diskusní vlákna ohledně nespokojenosti majitelů s vozy 2010 a dál. S tím souvisí i absence mnohým standardních vychytávek výbavy, které Evropa zná už po desetiletí a montují se i do Fabií - ale u tohoto "moderního" a na evropského zákazníka cíleného Subaru prostě neomluvitelně chybí :no😒br />
Aneb snížení pořizovací ceny v jistých případech i o 20% oproti dřívějšu se někde projevit musí 8-s
Bez legrace :no😒br />
Oproti minulým generacím je vše ostatní přinejmenším znatelně horší. Agilita zhoršená, pohodlí podvozku zhoršené, kvalita interiéru snížená, kvalita zpracování snížená, vymizela interaktivita vozu, vymizel cit v řízení, vymizel zvuk motoru, snížil se komplexní dojem nezničitelnosti vozu, zmizela redukce, zmizela mechanická ruční brzda, zmizel design Andrease Zapatinase. Z auta přestala být srdeční záležitost a návyková látka, a stalo se místo toho pouhým bezduchým dopravním prostředkem typu VW. Když člověk hodně zatlačí na pilu, ještě mu to trochu připomene stará dobrá Subaru, ale jinak pocit splynutí těla a duše s autem nadobro zmizel 😢
Když otevřeš například subarufunclub.cz, rychle najdeš diskusní vlákna ohledně nespokojenosti majitelů s vozy 2010 a dál. S tím souvisí i absence mnohým standardních vychytávek výbavy, které Evropa zná už po desetiletí a montují se i do Fabií - ale u tohoto "moderního" a na evropského zákazníka cíleného Subaru prostě neomluvitelně chybí :no😒br />
Aneb snížení pořizovací ceny v jistých případech i o 20% oproti dřívějšu se někde projevit musí 8-s
tak nějak jsem to tušil. Když pominu design, který je podle mně proti předchozí generaci k uzoufání, je zjevné, že Subaru se vydalo lovit "mainstreamového" zákazníka.
ono je to začarovaný kruh - dělat specifická vozidla pro omezený okruh stabilních zákazníků, nebo se víc otevřít a honit prodeje.
uvidíme co přinese budoucnost
ono je to začarovaný kruh - dělat specifická vozidla pro omezený okruh stabilních zákazníků, nebo se víc otevřít a honit prodeje.
uvidíme co přinese budoucnost
Subaru ma stejny auto pro Amiky i pro nas...v US uz take nadavaji na design...ale asi si to uvedomili viz dalsi generace Imprezy. Uvidime...
King of rain
Počty prodejů jsou a nejsou důležité....teda jak pro koho.
Že vyhraje Superb, bylo jasné.On se v "kombajnu" i povedl.Jedno z nejhezčích aut na trhu ve střední třídě. Passat , Mondeo je klasika, pak Laguna, ta do toho šla natvrdo a "uzobla" díky ceně spousty zákazníků, kteří by jinak nakupovali o třídu níže.Zklámání pro mne je Insignia, ale to bude asi dané kapku prodejní sití Opelu.Dále pak a to men nepřekvapuje, je Accord.Výborné auto, jenže zkrátka Honda neraguje na cenovou politiku konkurence, takže prodeje vypadají jak vypadají.Jak ale píši nahoře, počty prodejů nejsou z tohoto pohledu důležité.Pokud si chci koupit dobré auto, nezajímá mě , kdo kolik čeho na tamním trhu prodal.Vezmu(připravím) prachy, zapnu konfigurátor, naladím vejbavu, udělám výběrové řízení,vyberu vítěze, zaplatím a spokojeně jezdím. 😉
Že vyhraje Superb, bylo jasné.On se v "kombajnu" i povedl.Jedno z nejhezčích aut na trhu ve střední třídě. Passat , Mondeo je klasika, pak Laguna, ta do toho šla natvrdo a "uzobla" díky ceně spousty zákazníků, kteří by jinak nakupovali o třídu níže.Zklámání pro mne je Insignia, ale to bude asi dané kapku prodejní sití Opelu.Dále pak a to men nepřekvapuje, je Accord.Výborné auto, jenže zkrátka Honda neraguje na cenovou politiku konkurence, takže prodeje vypadají jak vypadají.Jak ale píši nahoře, počty prodejů nejsou z tohoto pohledu důležité.Pokud si chci koupit dobré auto, nezajímá mě , kdo kolik čeho na tamním trhu prodal.Vezmu(připravím) prachy, zapnu konfigurátor, naladím vejbavu, udělám výběrové řízení,vyberu vítěze, zaplatím a spokojeně jezdím. 😉
Accord Tourer je vynikajuce auto, jazdne vlastnosti vynikajuce, navyse velmi spolahlive (vid test na 100 000km u AB), no ma aj svoje minus v podobe kufra 406l+60, + lozna plocha je slusna ale vyska po plato zbytocne nizka (na kombicka od Mazdy 6 , Avensisu straca cca 6-7cm), co asi mnohym nevyhovuje.
Ohladne ceny , jednoznacne sa oplati kupit Accorda v zahranici (D) ,kde sedan 2.2 Elegance stoji cca 23.900,-eur s DPH, za Tourera je priplatok + cca 450,-Eur , v CR je cena u sedanu 2.2 Eleganc 760 000,- (aku zlavu moze dat predajca netusim). Otazne je, ci sa individulany dovoz noevho auta pocita do vyssie uvedenej tabulky.
Ohladne ceny , jednoznacne sa oplati kupit Accorda v zahranici (D) ,kde sedan 2.2 Elegance stoji cca 23.900,-eur s DPH, za Tourera je priplatok + cca 450,-Eur , v CR je cena u sedanu 2.2 Eleganc 760 000,- (aku zlavu moze dat predajca netusim). Otazne je, ci sa individulany dovoz noevho auta pocita do vyssie uvedenej tabulky.
problém s nákupom v zahraničí je, že vačšina firiem (aj súkromných osob) si proste chce kúpiť auto doma, neriešiť dovoz, platby a pod. administratívu. Takže keď vyslovene nechcú Accorda, pojdu ku konkurencii a hotovo. ;-\
znie to divne ale ked uz v hore uvedenom priklade uspora 4-5000,-Eur + EU garancia a servis nie je dovodom na nakup v zahranici +strpiet trosku byrokracie .........koniec koncom, kazdy je strojcom svojho stastia a strazcom svojho konta 😒
samozrejme je to vela peňazí, ale neviem o žiadnej firme, kto by si kúpil autá v zahraničí. Vždy je to pár jednotlivcov.
Ďalší fakt - Accord nie je žiadna hviezda firemných flotíl. Tie ovládajú jednoznačne Nemci.
Ďalší fakt - Accord nie je žiadna hviezda firemných flotíl. Tie ovládajú jednoznačne Nemci.
sir
opravte si čísla u Mondea a počtu vznětových motorizací...ono těch 94 zákazníku asi nebude 85,4%,( respektive procenta jsou asi ok , ale pocet 😁) z celkového 1418 ks 😄
GTI
Dobrá čísla, co? Tak si říkám, jak to přijde, že jsou lidé, kteří si nevyberou mezi prvními dejme tomu... pěti a vyberou si z pětice posledních. Co ty lidi motivuje ke koupi?
Věc je přitom tak prostá - pokud je tvojí přirozeností prémie, jsi tedy střední diamantový kovboj, volíš automaticky mezi A4, A5, BMW3, MB-C, Volvo S/V 60. Vskutku královská volba.
Jedeš li to nejlepší z mainstreamu, tedy jedeš-li supermainstream, bereš Passata, koukám, že takových je tu tolik, že Apoštola dotáhli na impotrovanou jedničku.
Jedeš-li solidní mainstream bereš nějaké to mondeo, insignii, C5 atd...
Pak jsou ti, co kupují Cromu a Deltu, mohl by mi tu někdo přehledně vysvětlit tuhle motivaci?
Číslem roku, jistě je číslo 2220. Vídíš, kdybys byl s kámošem ze třídy co k čemu, mohlo to být 2222, ale i tak, číslo o to úchvatnější, že se jednalo o dožívající generaci. Tak v tomto kontextu je to vlastně číslo neuvěřitelné. Je to důkazem známého sloganu VW - náskok díky... všemu.
Velmi pokorně velebme současně našeho Superba. Škoda umí :yes:
Věc je přitom tak prostá - pokud je tvojí přirozeností prémie, jsi tedy střední diamantový kovboj, volíš automaticky mezi A4, A5, BMW3, MB-C, Volvo S/V 60. Vskutku královská volba.
Jedeš li to nejlepší z mainstreamu, tedy jedeš-li supermainstream, bereš Passata, koukám, že takových je tu tolik, že Apoštola dotáhli na impotrovanou jedničku.
Jedeš-li solidní mainstream bereš nějaké to mondeo, insignii, C5 atd...
Pak jsou ti, co kupují Cromu a Deltu, mohl by mi tu někdo přehledně vysvětlit tuhle motivaci?
Číslem roku, jistě je číslo 2220. Vídíš, kdybys byl s kámošem ze třídy co k čemu, mohlo to být 2222, ale i tak, číslo o to úchvatnější, že se jednalo o dožívající generaci. Tak v tomto kontextu je to vlastně číslo neuvěřitelné. Je to důkazem známého sloganu VW - náskok díky... všemu.
Velmi pokorně velebme současně našeho Superba. Škoda umí :yes:
Velkou část těch aut kupujou firmy, ne lidi.
Co to? V tom je nějaký rozdíl?
Abych tě upřesnil - pojem "firma" je výraz pro obchodní jméno podnikatele, jaké má zapsané v obchodním rejstříku. Pravděpodobně máš na mysly, že auta kupují právnické osoby. A jak k tomuhle přijdou tzv. OSVČ, tedy osoby fyzické, podnikatelé?
Jestli je kupcem nějaké eseročko nebo důchodce, to přece není vůbec rozhodné. Rozhodné je, kolik kdo prodá aut. A nejlepší v prodejích je Škoda a Volkswagen. Máš s tím problém? Nebo bys snad chtěl, aby tu jezdilo více Crom než Superbů?
Abych tě upřesnil - pojem "firma" je výraz pro obchodní jméno podnikatele, jaké má zapsané v obchodním rejstříku. Pravděpodobně máš na mysly, že auta kupují právnické osoby. A jak k tomuhle přijdou tzv. OSVČ, tedy osoby fyzické, podnikatelé?
Jestli je kupcem nějaké eseročko nebo důchodce, to přece není vůbec rozhodné. Rozhodné je, kolik kdo prodá aut. A nejlepší v prodejích je Škoda a Volkswagen. Máš s tím problém? Nebo bys snad chtěl, aby tu jezdilo více Crom než Superbů?
Nešlo mi o rozdíl, ale o to, že všude píšete "lidi kupujou", "lidi se rozhodujou". Přitom si to mohla koupit "firma", tím jsem měl na mysli vše od s.r.o. přes a.s. až po státní podniky a neziskové instituce.
Rozdíl je v tom, že "lidé" a "právnické osoby" se při koupi auta rozhodují úplně jinak.
Rozdíl je v tom, že "lidé" a "právnické osoby" se při koupi auta rozhodují úplně jinak.
Ano lze souhlasit, ty podniky se chovají vždy racionálněji, což je do jisté míry i logické, nakonec není od věci "kopírovat" ty podnikové nákupy a nenechávat se strhávat touhou po nějaké naivní origaniltě.
>😁
a ještě napiš že nejracionálněji se rozhoduje o nákupech (všeho) státní správa a pak je to snad i Nobelovou cenu
a ještě napiš že nejracionálněji se rozhoduje o nákupech (všeho) státní správa a pak je to snad i Nobelovou cenu
Tobě se zdá, že státní správa jezdí ve špatných vozech? Registruji Superby, registruji ale i prémiový segment, a to je dle tebe a ve vztahu k tobě neracionální volba? Ty bys snad raději tu individualistickou Cromu?.. >😁
SS nejezdi vubec ve spatnych vozech 😄 Kdejaka svoloč ma na urade a6 ci a8. Na repre bych dal premii ministum, prezidentovi a zbytku pekne mainstream do 450 tisic maximalne. I tak je to velkorysy.
to s tymi firmami je pravda...malokto z importerov vie poskytnut u fleetovych zakaznikov az 25% zlavu + si odrataj DPH a pasaka mas skoro za polovicnu cenu 8-s
Deltu lidi kupuji, protoze se jim libi, protoze se chteji odlisovat a hlavne proto, ze je to Lancia. 1.9 Biturbo je dalsi duvod.
To auto zadny zazrak neni, ale oproti Crome, Magentisu a Sonate se motivy pochopit daji.
Passata jedou firmy, lidi ho nekupuji. Nebo ty znas vic Cechu, co by ho meli jako soukromnici? Ja jen dva. Matku a kolegu v praci, ktery ma ojetinu z Nemecka.
To auto zadny zazrak neni, ale oproti Crome, Magentisu a Sonate se motivy pochopit daji.
Passata jedou firmy, lidi ho nekupuji. Nebo ty znas vic Cechu, co by ho meli jako soukromnici? Ja jen dva. Matku a kolegu v praci, ktery ma ojetinu z Nemecka.
Koukám, že těch "odlišovačů" moc není 😄 Passata jedou ti co jedou Cromu, tedy... kupci. Kolik je kterých právě uvádí tabulka. Tvému členění na důchodce, starodůchodce, invalidní důchodce, malíře, malíře pokojů, akciovku - malbyt - a podobně, tomu nerozumím.
To neni, no. 😄
U fleetu jde prece o vyhody, ktere je dealer schopen poskytnout. Kdyz sel znamy podnikatel ke Korejcum se zeptat, jaky jsou podminky pri nakupu deseti vybavenych vozu, prodejce cumel jak pero z gauce. U VW dealer rovnou aktivne vypracoval navrh, nabidl slevu z rise snu a dodatecne sluzby no a po hodine byla ruka v rukave. Roli hrala i zustatkova cena a to, ze z Passata budou mit obchodaci vetsi radost nez z Magentise.
Koncern holt umi nabidnout nejlepsi podminky pro hromadne prodeje.
U fleetu jde prece o vyhody, ktere je dealer schopen poskytnout. Kdyz sel znamy podnikatel ke Korejcum se zeptat, jaky jsou podminky pri nakupu deseti vybavenych vozu, prodejce cumel jak pero z gauce. U VW dealer rovnou aktivne vypracoval navrh, nabidl slevu z rise snu a dodatecne sluzby no a po hodine byla ruka v rukave. Roli hrala i zustatkova cena a to, ze z Passata budou mit obchodaci vetsi radost nez z Magentise.
Koncern holt umi nabidnout nejlepsi podminky pro hromadne prodeje.
se divím, že vůbec Magentis byl jako varianta při rozhodování 😐
Nebyl. Sli jsme tam jen ze zvedavosti, prece jen clovek nevi, co Kia dokaze vlastne v tehle tride nebidnout.
Mozna maly duvod byl ten, ze z puvodni varky sedmnacti B5.5 Passatu bylo sest ukradeno a dost velka cast mela potiz s PD. Ted uz maji Sherloga a CR. 😄
Mozna maly duvod byl ten, ze z puvodni varky sedmnacti B5.5 Passatu bylo sest ukradeno a dost velka cast mela potiz s PD. Ted uz maji Sherloga a CR. 😄
hmm, Sherlog asi taky není zadarmo, takže extra provozní náklady.
U Kie jste je asi hodně zaskočili. O třídu níž by určitě byly flexibilnější.
U Kie jste je asi hodně zaskočili. O třídu níž by určitě byly flexibilnější.
Keď už je téma Passat a problémy, nedávno som Ti písal o tom, ako kamarátka kúpila jazdený Passat TDI PD z AAA. Pobavili sme sa na tom spolu, že "ideálna" kombinácia. Prešlo pár týždňov a už bola u mňa s tým, že auto začalo štrajkovať (elektronika, kontrolky airbagov, štartovanie); medzičasom v poisťovniach zistili, že malo 3 poistné udalosti a ako bonbónik malo inú prevodovku, ako je v TP (6st. namiesto 5st). Už ľutuje, že namiesto pôvodne zvažovanej novej Octavie sa ulakomila na "strednotriedny ideál".
Hm, očividně chyba automobilky 8-s
Hovorím o niečom takom?
hmm, jazdené auto je vždy riziko.
zjavne ale tvoja známa neeliminovala rozsah rizika v dostatočnej miere. Ťažko uveriť, že by nejaký problematický kúsok (čo podla popisu zjavne je) dokázali v bazare tak dokonale zamaskovať, že by sa začal sypať až po 2-3 mesiacoch. Ano, ojedinelé závady sa dajú akceptovať, ale toto. Pri prehliadke v servise by určite museli nejaké indície nájsť.
TP - nevšimnúť si takýto rozdiel medzi tým čo je na papiery a tým čo je medzi sedačkami je fatálne. Pre mňa by to bol dokaz o nie celkom košér povode auta, dovidenia, Passatov je v každom bazáre mrte, keď už na ňom trvala.
Rovnako autorizované servisy si vedú záznamy, takže ak to auto jazdilo do autorizáku (čo teda nové na 99% určite áno), niečo by jej tam mohli tiež vyhrabať.
Zaujali ma ale tie poisťovne - existuje možnosť prelustrovať si nejaké auto v rámci poisťovní? Či boli k nemu nejaké plnenia z povinného alebo aj havarijného poistenia?
zjavne ale tvoja známa neeliminovala rozsah rizika v dostatočnej miere. Ťažko uveriť, že by nejaký problematický kúsok (čo podla popisu zjavne je) dokázali v bazare tak dokonale zamaskovať, že by sa začal sypať až po 2-3 mesiacoch. Ano, ojedinelé závady sa dajú akceptovať, ale toto. Pri prehliadke v servise by určite museli nejaké indície nájsť.
TP - nevšimnúť si takýto rozdiel medzi tým čo je na papiery a tým čo je medzi sedačkami je fatálne. Pre mňa by to bol dokaz o nie celkom košér povode auta, dovidenia, Passatov je v každom bazáre mrte, keď už na ňom trvala.
Rovnako autorizované servisy si vedú záznamy, takže ak to auto jazdilo do autorizáku (čo teda nové na 99% určite áno), niečo by jej tam mohli tiež vyhrabať.
Zaujali ma ale tie poisťovne - existuje možnosť prelustrovať si nejaké auto v rámci poisťovní? Či boli k nemu nejaké plnenia z povinného alebo aj havarijného poistenia?
Má poisťovaciu firmu, takže to bolo tak neofiko po služobnej línii. Tebe ako nezainteresovanému by z najväčšou pravdepodobnosťou povedali dovidenia.
škoda, toto by bol práve velmi zaujímavý zdroj informácií ;-\
takže mi nezostáva, než hľadať zaručene nebúrané po dochodcovi z Reichu >😒]
takže mi nezostáva, než hľadať zaručene nebúrané po dochodcovi z Reichu >😒]
"Dodatočné služby" sú pri Passate skutočne na mieste. Ak sa ti po 60 000 rozpadne prevodovka (firemná skúsenosť), a podarí sa ti toho zbaviť v AAA za "das cenu", bude ti dobrý aj neporovnateľne spoľahlivejší Avensis, ...vlastne neporovnateľne spoľahlivejšie čokoľvek 😄 90% Passatov je predaných na služobné účely do firiem, ktorých z 90% sú majoritní vlastníci Nemci, to sú tu potom predajné výsledky. To nie je o kvalite auta, to je o konzervatívnosti a patriotizme v prístupe k výrobku.
no, ja by som si teda medzi poslednymi piatimi dokazal vybrat. Taky Lexus IS vo verzii "F" by mi celkom spravil radost (okrem automatickej prevodovky). Co by ma k tomu viedlo? Napriklad snaha trochu sa odlisit, skusit nieco ine, nieco nove...
Volvo C70 by som tiez neodmietol. Aj ked... viem ze vselijaki ludia jazdia s volvami. Ale napokon, ved to volvo za to nemoze, no nie? 😄
Volvo C70 by som tiez neodmietol. Aj ked... viem ze vselijaki ludia jazdia s volvami. Ale napokon, ved to volvo za to nemoze, no nie? 😄
Tabulku musíš třídně přepočítat a rozdělit si ji na prémiovou část, mainstreamovou včetně (super)mainstreamu, případně lowend a až pak teprve hledat prvního a posledního.
Volvo C70 je na druh karoserie jedničkou v coupécabrio...
Volvo C70 je na druh karoserie jedničkou v coupécabrio...
Tvoja úvaha má jednu malú chybičku: ľudia si nestanovujú najprv triedu a v nej si potom vyberajú, ale si otvoria peňaženku a podľa možností si vyberajú (tí menej šťastní), alternatívne si zadefinujú svoje potreby (veľkosť, výkon, výbava) a potom si ušijú auto, aby im sedelo (tí šťastnejší). V Tvojej schéme je potom najväčším zádrheľom fakt, že prémia je principiálne podstatne menšia (menej priestranná) ako mainstream. Preto Dinar a spol. (v mojom rozdelení tá druhá, šťastnejšia skupina) idú do prémiovej vyššej strednej, lebo 3er a spol. sú skrátka príliš malé. Teda s veľkou dávkou zjednodušenia alternatívou k Superbu/Mondeu a spol. je A6 či 5er. Kto chce priestor strednej triedy, ale image a kvalitu prémie, nejde do strednotriednej prémie, ale musí ísť do prémiovej vyššej strednej.
V tom jsme spolu zajedno. Vedle toho nemůžeme střední třídě upřít existenci prémie. A jsou lidé, pro které je vyššé střední příliš velká, ti právě jezdí tu prémii střední. Mimochodem, posaď se do S/V60, já byl nejvíce překvapený z velkého vnitřního prostoru. Jijnak souhlas, obecně prémiová střední neroste, a je to tak správně.
Výnimočne sa zhodneme. Ale i to Volvo, ktoré je povedzme šterdejšie k zadným pasažierom, ako taký 3er, zase šetrí na batožinovom priestore, ktorý je pod priemerom nižšej strednej triedy. Je to jednoducho "daň" za existenciu zástupcov vlastnej stajne vo vyšších triedach.
uvedom si jednu vec. Stredna trieda uz nie je o ludoch ktori chodia do robotky a prdkaju si na urade. Stredna trieda je uz cisto pre podnikatelov. Zaujimave by boli tabulky kolko z tych aut je predanych bez DPH, kolko je pre pravnicke osoby a kolko pre fyzicke. Obycajni ludia uz nekupuju auta za 800 000 KC, naco by im to bolo? Kto chce strednu triedu z beznych zamestnancov , ten si ju dovlaci ojazdenu z nemecka. Taka je realita a pokial sa nepohybujes medzi predajcami tak to nevidis. Bezni ludia nedaju viac ako 400-500 za auto. Strednu triedu kupuju firmy a podnikatelia bez DPH a so zlavami. A tu je naskos VW koncernu. Dokazu dat zaujiimavu zlavu a cenu pre nich. A potom to tak vyzera, cesky aj slovensky trh: plny holych superbov a passatov bez vybavy na trhu ojazdenych aut, kde mas problem niekedy najst el ovladanie okien vzadu. Setri sa na vsetkom, ked ide o sluzobaka, nikoho to nezaujima. Auto ma zarabat a nie aby bolo na neho zarabane,.. Keby si bol podnikatel, vies o tom trosku viac.
Anonym
... to se mi zdá už příliš. Zájemce o ojeté auto střední třídy s benzínovým motorem nebude mít za pár let skoro nic na výběr. Je docela možné, že se úplně obrátí trend a nafťáky budou za pár let u ojetin levnější.
chester
>😒] a to sme tu raz citali apostolove reci, ako to bude uspesny model po boku pasata a superbu 8-s
nj___zase mu to nevyslo 😄
nj___zase mu to nevyslo 😄
slape veru, slape. Tych 113 predanych kusov povazujem takmer za senzaciu. Osobne som necakal viac ako 30-40...
GeekStar
Mezi tradiční třídní borce Passat a Mondeo se domácí favorit Superb vklínil naprosto suverénně, s odstupem za nimi se drží Laguna, která je trochu pohublá, ale o to agilnější, takže si dokáže své místo udržet. Mainstreamovou pětici uzavírá Insignia. Ta měla sice slušný start, ale rychle jí začal docházet dech, to bude nejspíš těmi kily navíc. Pro některé to může být překvapení, ale lidé z branže to předvídali již od startu.
Naopak na chvostu pajdají zástupci italského týmu, kteří nejspíš včera trochu přebrali, neboť k posunu na bodované příčky by potřebovali rozhdoně víc, než ona pověstná prsa korejské ženy. I korejské ženy jim ostatně ukázaly pozadí. 😄
Naopak na chvostu pajdají zástupci italského týmu, kteří nejspíš včera trochu přebrali, neboť k posunu na bodované příčky by potřebovali rozhdoně víc, než ona pověstná prsa korejské ženy. I korejské ženy jim ostatně ukázaly pozadí. 😄
Pokud by se Superb opravdu "vklínil" mezi Passat a Mondeo, musel by se umístit mezi nima, tedy jako druhý...
Poustnik
Od 14tého místa už jsou to tak malá čísla prodejů, že jsme někde na hranici statistické chyby.... >😁 Toyota Prius, nejprodávanější auto v Japonsku, tu prodala 73 kusů, che! Pravda, v Japonsku dostávají k Priusu nějaký eko-příplatek.
Jasan! A nebo jak je vidět, že jasná kladiva na konkurenci jí atakují čísly "zájmemců" s čísly 34, 32, 29.
Hláška dne ovšem je, že fleetové prodeje se do podobných tabulek v podstatě nemají počítat!
Hláška dne ovšem je, že fleetové prodeje se do podobných tabulek v podstatě nemají počítat!
V Nemecku je situace o trochu lepsi, ale porad nic moc.
EDIT: hergot, jestli ja nakonec nebudu basnik.
Jinak velka gratulace Superbu, ve verzi kombi je to skvela (a pohledna) volba. Ovace Passatu protentokrat vynecham, protoze naprosta vetsina prodanych vozu jsou fleety.
jinak minulý týden jsem byl v Mnichově, a F500 tam byl na každém rohu. A Mistr Elegance? Popojedem.... >😒]
Mistr Elegance je bud v servisu anebo ho hyckaji v garazi, zadny div, zes zadnyho nepotkal. Takovy klenot mit, tak s nim vyjizdim jen o vikendu. >😒]