Novinky
cjoctavian
0
to si pis, ja osobne by som sa hanbil nastupovat do akehokolvek SUV...Akosi mi to evokuje nie prave inteligentnych Amikov >😒]
Přejít do diskuze
To mi zas tak nevadí, je to sport paket a nějak se přece ten vzduch k brzdám dostat musí... 😉
Mě spíš vadí to překombinované řešení prahů, zvlášť v té bílé to půsbí trochu rušivě, nehledě na to, že to bude dost nepraktické...
Inspirace tvaru aludisků irocem je snad jasná...
[odkaz]
[odkaz]
Mě spíš vadí to překombinované řešení prahů, zvlášť v té bílé to půsbí trochu rušivě, nehledě na to, že to bude dost nepraktické...
Inspirace tvaru aludisků irocem je snad jasná...
[odkaz]
[odkaz]
Výber z R-Line paketov je veľmi široký (interiér, exteriér), neviem ako pri tomto novom Touaregu no pri ostatných modeloch je voliteľná položka aj R-Line disky... A cena je subjektívna, v každom prípade VW za svoje úpravy pýta dosť, aspoň je zaručená určitá exkluzivita. 😉
Čo to trepeš? Pajero, Navara alebo X5 sú sériovky s nálepkami a lepším filtrom proti piesku? Asi by si bol potom prekvapený čo za sériovky jazdia napr. v DTM >😁
Zatimco takova seriova Sportage, Yeti, SX4, Estoque nebo dokonce Multipla by to daly bez ridice i bez rezervy, ze? Prober se, Dakar je soutez, ktera vyzaduje upravene specialy...
Dakar 2010
1. AL-ATTIYAH (QAT)
GOTTSCHALK (DEU) VOLKSWAGEN
2.PETERHANSEL (FRA)
COTTRET (FRA) BMW
3. SAINZ (ESP)
CRUZ (ESP) VOLKSWAGEN
4. MILLER (USA)
PITCHFORD (ZAF) VOLKSWAGEN
5. CHICHERIT (FRA)
THOERNER (CHE) BMW
6.DE VILLIERS (ZAF)
VON ZITZEWITZ (DEU) VOLKSWAGEN
1. AL-ATTIYAH (QAT)
GOTTSCHALK (DEU) VOLKSWAGEN
2.PETERHANSEL (FRA)
COTTRET (FRA) BMW
3. SAINZ (ESP)
CRUZ (ESP) VOLKSWAGEN
4. MILLER (USA)
PITCHFORD (ZAF) VOLKSWAGEN
5. CHICHERIT (FRA)
THOERNER (CHE) BMW
6.DE VILLIERS (ZAF)
VON ZITZEWITZ (DEU) VOLKSWAGEN
Ty by si ten rozum mohl prodávat
Rallye Dakar 2011
Automobily:
Konečné pořadí:
1. Attíja 45:16:16 (Kat., Něm./Volkswagen)
2. De Villiers -49:41 (JAR, Něm./Volkswagen)
3. Sainz -1:20😁8.(Šp./Volkswagen)
Rallye Dakar 2011
Automobily:
Konečné pořadí:
1. Attíja 45:16:16 (Kat., Něm./Volkswagen)
2. De Villiers -49:41 (JAR, Něm./Volkswagen)
3. Sainz -1:20😁8.(Šp./Volkswagen)
Dobře to beru. Jen se mi nelibi u některych aut velikost mlhovek k poměru hlavnich světlometu.
Archaických z pohledu jinak vymazlené světelné techniky VW Group. U Fabie mi to sedí, potřebovala opticky rozšířit, což se povedlo.
U fabie jsou ty velké mlhovky optický zlepšovák. Tam to asi bylo nejrozumnější řešení, co mohli udělat.
Proč archaickych ? Pořad lepši než obři mlhovky např. na Fabii. Jinak ta bila Touaregovi sluši. Nedavno jsme byli v obchoďaku a přitelkyně si tohodle obřika malem spletla s našim bilym Golfem. Sice to bylo z dalky ale i tak jsem se pousmal. 😄
Paket vypadá moc pěkně, jen mě překvapuje aplikace archaických mlhovek a vedlejší díra stejného rozměru v nástavci nárazníku. Zvlášť u koncernu, který se stal nositelem světelných inovací.