chces reprezentovat svoju spolocnost? Chces robit biznis? Tak predaj Béčko a choď do Éčka!! Abecedná hierarchia je v tomto prípade klamlivá a nepodstatná 😉
BRAVO MERCEDES :yes: :yes:
GTI
0
Koukám, že jste se ve škole ještě nedostali k písmenu ypsilon. Příště - byznys. Abys jako správně reprezentoval vaší školu.
Když napíšeš - bravo Mercedes, je to to samé, jako kdybys napsal - bravo Hund. Příště tedy - bravo Mercedes-Benz.
Při svém přízemním rozhledu jsi tu schopen konfrontovat B-Klasse a E-klasse. Četl jsem tu již mnoho nesmyslů, tento však řadím k projevům oscarové razance na blábol roku
:-!
Anndy008
0
Po slovensky je ale biznis >😁
Je zaujimave, ze na mna posobi nazivo zvonka nove E-cko tak nepevne - velmi krehko. Sa priznam, ze mi to az skoro vadi. Tvarom sa mi paci, ale ked na neho pozeram mam pocit, ze nic nevydrzi, ze staci do neho strcit a zlozi sa ako domcek z kariet.
Samozrejme vo vnutri je to inak a nic nemeni na tom, ze keby som mal tie peniaze (na novy) tak ho chcem!
GTI
0
Biznis... >😁 no vy to vedete. Ještě tak bych chápal "buznis"... >😁 😉
Ta pohledová rozpačitost pramení z toho, že dnešní éčko je designově parcelované těmi novými hranami. Je to velmi avantgardní vizualita, kterou určitě napevno přijmeme tak do roka.
white label
0
Ono to koresponduje i s tím, kde je ten business "tvrdší"... 😉
P.S.Proč tam máš teda toho vysmátého smajlíka, když je to po slovensky dobře? 8-s
0
ty si este vacsi blbecek ako som si myslel >😁
Nabuduce si zisti fakty a potom nieco napis aby si sa znovu nestrapnil "na celej ciare" ...i ked...ty sa tu strapnujes denne 😉
Biznis je poslovenceny vyraz anglickeho slova Business.
Béčko - ako SuperB (superbé) 😉 ...to bola len narážka na nový SuperB v kombíku o ktorom ste tu (všetci koncernňáčci) rozhlasovali, ze je to "supermainstream", "superpremia", superBUSINESSlimuza" a mnohe ine absurdne prirovnania. Len som poukazal na to, ze skutocny obchodnik nebude jazdit na Bé v kombi, ale zvoli dokonalu karu typu Éčko v kombi. Uz chapes burane?
Este vysvetlim slovo "obchodnik" .....tym som myslel BUSINESSMAN - cize biznismen a nie obchodak cize obchodny zastupca vo Fabii kombi (presne tak ako ty) ...vsak? 😉
Takze burane, nabuduce pokial zacnes rezat, tak dvakrat meraj
😉 :no:
0
Ty školní vulgarismy si nech na jiný servery. Ve svých letech by ses už mohl umět chovat. A to se nechci GTIho zastávat.
0
áá..dalsi nick pana GTI? 😉
T613
0
[odkaz]
0
dnes 14😁9Autor: T613
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-listu
T613
0
[odkaz]
white label
0
To by mě zajímalo, jak asi zjistil, že je to něco, o čem si jako máme myslet, že to ani neviděl... :😉 8-s >😁
0
Trapas číslo jedna je, že se pošklebuješ někomu, že nezvládá gramatiku, ačkoliv tomu tak není.
Trapas číslo dvě je, že ji sám nezvládáš😒br />
[odkaz]
"proč bychom zase !mi! nemohli vybírat"
:no: :no: :no:
GTI
0
Nikomu se nepošklebuji, to je kategorie, kterou jsem opustil tak asi před 40 lety. Upozorňuji na to, že ve slově byznys se píší obě písmena tvrdá, a že srovnávat M-B E s M-B B může opravdu jen intelektuál rozměru zahradního sádrového trpaslíka.
O mou gramatiku si nemusíš dělat starosti. Z padesáti osmi miliónů písmen, která jsem tu napsal se občas stane, že ti uletí písmeno. Je ovšem něco úplně jiného úlétné písmeno a systémově vadná konfigurace kolegova diskuzního mozku...
BRAVO MERCEDES :yes: :yes:
Když napíšeš - bravo Mercedes, je to to samé, jako kdybys napsal - bravo Hund. Příště tedy - bravo Mercedes-Benz.
Při svém přízemním rozhledu jsi tu schopen konfrontovat B-Klasse a E-klasse. Četl jsem tu již mnoho nesmyslů, tento však řadím k projevům oscarové razance na blábol roku
:-!
Je zaujimave, ze na mna posobi nazivo zvonka nove E-cko tak nepevne - velmi krehko. Sa priznam, ze mi to az skoro vadi. Tvarom sa mi paci, ale ked na neho pozeram mam pocit, ze nic nevydrzi, ze staci do neho strcit a zlozi sa ako domcek z kariet.
Samozrejme vo vnutri je to inak a nic nemeni na tom, ze keby som mal tie peniaze (na novy) tak ho chcem!
Ta pohledová rozpačitost pramení z toho, že dnešní éčko je designově parcelované těmi novými hranami. Je to velmi avantgardní vizualita, kterou určitě napevno přijmeme tak do roka.
P.S.Proč tam máš teda toho vysmátého smajlíka, když je to po slovensky dobře? 8-s
Nabuduce si zisti fakty a potom nieco napis aby si sa znovu nestrapnil "na celej ciare" ...i ked...ty sa tu strapnujes denne 😉
Biznis je poslovenceny vyraz anglickeho slova Business.
Béčko - ako SuperB (superbé) 😉 ...to bola len narážka na nový SuperB v kombíku o ktorom ste tu (všetci koncernňáčci) rozhlasovali, ze je to "supermainstream", "superpremia", superBUSINESSlimuza" a mnohe ine absurdne prirovnania. Len som poukazal na to, ze skutocny obchodnik nebude jazdit na Bé v kombi, ale zvoli dokonalu karu typu Éčko v kombi. Uz chapes burane?
Este vysvetlim slovo "obchodnik" .....tym som myslel BUSINESSMAN - cize biznismen a nie obchodak cize obchodny zastupca vo Fabii kombi (presne tak ako ty) ...vsak? 😉
Takze burane, nabuduce pokial zacnes rezat, tak dvakrat meraj
😉 :no:
… skrytý příspěvek od uživatele z Vašeho hate-listu
Trapas číslo dvě je, že ji sám nezvládáš😒br /> [odkaz]
"proč bychom zase !mi! nemohli vybírat"
:no: :no: :no:
O mou gramatiku si nemusíš dělat starosti. Z padesáti osmi miliónů písmen, která jsem tu napsal se občas stane, že ti uletí písmeno. Je ovšem něco úplně jiného úlétné písmeno a systémově vadná konfigurace kolegova diskuzního mozku...