Novinky
kari.laz
0
Jsem z tohoto počinu Audi sklamaný. Pokud chtějí udělat silnou Q5 s výkonem třeba 500 koní, tak ať jí udělají, ale ať na to nelepí nějaké nesmysla, jako SQ5 nebo RS Q5. Ať si to označí podobně jako třeba Q7 V12 TDI, ale ne sportovním označením. Bude to další degradace, jako u mnou zatracovaných X6M a X5M. Tato označení by si měla automobilka ponechat na modely, které ze své podstaty alespoň sportovní být můžou a ne to cpát na dvouapůl tunové mastodonty.
_MT_
0
Přesně tak. Měli by se držet Q7, která žádné S ani RS nemá, přestože má masivní motory. Uměl bych si představit označení Q5 V8. Na druhou stranu, Q7 má silné diesely, v benzínech to nijak slavné není, takže možná proto nemá označení S/RS. Když už, tak bych preferoval Q5 RS.
kari.laz
0
No sice má jenom diesel, ale 500 Hp a 1000Nm. Ale i tak by mohli udělat, jak jsi napsal Q5 V8 nebo něco podobného. Mě tyhle sportovní označení k těmto mastodontům prostě nesedí
_MT_
0
Ono je taky možné, že si pouze sichrují pozici. Audi nepatří k těm, kteří jen tak vlítnou do něčeho nového. Takže možná značky zaregistrují, auto si koncepčně připraví a budou čekat, co udělá konkurence. Navíc, vzhledem k dosavadnímu chování Audi, si prostě v silné Q5 neumím představit benzínový motor.
BroukJ
0
Jsem si jist, ze sklamani kari.laze a _MT_a z oznaceni noveho modelu automobilku Audi hodne mrzi. Mozna pristoupi i k naprave stavu, ale kdyby ne, mam pro vas reseni. Az si to auto koupite, tak sundate pismenka S pripadne RS a nalepite si tam pozadovana jina pismenka. Daji se sehnat u benzinovych pump. Taky vicko nadrze lze osportovnit.
kari.laz
0
Vtipem moc neoplýváš. Ale každý nemůže být obdařen. Já jsem zde jen prezentoval svůj pohled na označení aut. To že se to někomu jinému nezdá jako špatný nápad mu neberu. Ale jak je vidět, tak se najdou lidi, kteří se s tím úplně nestotožňují. To nasvědčuje faktu, že kdyby označení udělali jiné, tak by tím uspokojili ty, kteří chtějí takovéhle auto i ty, kteří jsou tímto odrazeni.
saldy
0
Pěknej frňák to má , celek je elegantní sportovní prestižní, moc se mi líbí, nevim jestli to je zrovna soupeř k x6 ale q5 je důkaz že to jde i bez přehnané nabubřelosti :yes:
kari.laz
0
Tak soupeř X6 to určitě není. To by museli udělat něco podobného s Q7, ale spíše jsem to myslel koncepcí. Tedy sportovně označený model SUV. Moc to nejde k sobě.