Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
P 407
0
líných anebo neschopných obchodníků je lepší než je topit ve Vltavě. Za nás spotřebitele důsledně platí - nikdy tam netankovat.
artsvec
Takové pokuty jsou k smíchu v porovnání s jejich zisky.
tonny.p2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alambert
Tak za dva roky už bude jednodušší jenom zveřejňovat seznam pump, které prošly.... předpokládám, že 90% našich "kvalitních" pump se tam objeví.... holt s novým autem jedině do Německa, na Aral to mám 15km.... 😄
alambert
A jseš si jistý, že právě u té čerpačky v Neměcku, nafta vždy pochází od německých rafinérií? To kontroluješ dodací list? Stejně tak, jako u nás není u všech čerpacích stanic palivo jen z českých zdrojů.
positivemind
Teda, co se tak dívám, za loňský rok (pro mě neznámá) řada pump FAKO dostala pekelně velké pokuty - 3M Kč na jedné, to už je vážně něco.
Jen mi to utvrzuje, že čerpat u neznámých pump je risk...
Jen mi to utvrzuje, že čerpat u neznámých pump je risk...
Nerez
Kamarád natankoval u téhle čerpačky naftu do jedničkové Octavie. Dojel do prace, ale když chtěl odjet tak ouha, autu se nechtělo. Šel tedy na Benzinu, do kanystru si dal naftu, nalil do nadrže, proštěrkal a už to jelo. A i naše sekačka s benzínem od téhle pumpy divně kouřila. Takže tady už bych si nevzal ani kapku ničeho.
Proto svoje auto krmím kvalitou OMV 😄
Proto svoje auto krmím kvalitou OMV 😄
MilanF1
Malá chybička tam je. Psáno u Onory, ale je to u Obory 😄 Ještě, že tam nejezdím pro naftu ... Ani Milovice nepotěšily ... ONO to je jedno >😁
jenik1
Ani jedna pumpa není z Jižních Čech. Hold tahy byli vždycky slušní lidé. Nejvíce Je z Okolí Prahy a přímo z Prahy. Je vidět, že se tam narodil i náš "Táta Tunel"