Novinky

Zpět na článek

Mazda svolává 65.000 aut, kvůli pavoukům

23 komentářů

ozawasan
je jednou z největších potvor v Severní Americe. Tento pavouk se zamiloval do specifického pachu benzinových výparů z nádrží Mazdy, protože specifický povrch nádrže ve spojitosti s americkým benzínem ho uvádí do super rauše. V minulosti se ještě ve Spojených státech objevila Osminožka podpedálová, která občas spletením svých sítí pod pedály Toyot způsobovala nenedálá zrychlení.
Odborníci se obávají dalšího rozšíření Osminožek ve Spojených státech...........
dakilla
zaregistroval som aj osminožku VWobrovskou
CHerokee
To zní jak vtip... >😁
hihihi
A nejhorsi je stonozka WVobrovska GTI >😁
...ta ale napada jen mozek ridice, bohuzel zatim neni zadna obrana.
gil54
Dovolím si opravit ( a i souhlasit ) : "VWobroVWská". A naVWíc dodáVWám - VWona VWýše jmenoVWaná VWobluda VWobroVWská VWypráVWí VWšem VWesměs opraVWdoVWé ***VWiny. 😄
>😁 :yes: :yes: :yes:
BeranK
Možná by nebylo špatné se nenechat strhnout trapnými manýry kolegů bulvárních novinářů z Blesku, Hospodářských novin. Lidových novin, iDNESU (někdy též mezi normálními lidmi přezdívaného iDĚSU, Práva a podobných plátků a nesnažit se o vyvolávání senzací za každou cenu. Mám na mysli titulek tohoto článku - Mazda nic NESTAHUJE, ale SVOLÁVÁ ke kontrole 65.000 JIŹ PRODANÝCH AUT po celém světě. Stáhnout výrobky lze pouze ze skladů, regálů nebo prodejních ploch. Já myslím, že tady není potřeba bulvarizovat titulky článků, když tak diskutující se postarají sami...😄
Navtech
HN, Lidovky, idnes... tak to už bulvár nejsou snad jen Haló noviny, ne?
Já se třeba těším, jestli nezačne volvo "svolávat", protože mě kuna vyžrala celej motor i s jednou žhavící svíčkou a brzdovejma kotoučema. A v návodu není, abych si dával bacha 😉
ozawasan
hele jestli jsi kvůli tomu nenastartoval a zrovna bylo něco důležitýho - převez to lodí do Států - a udělej z toho aféru - krom toho, že z tebe bude dolíkovej megapracháč, tak zavřou čínskou automobilku 😉
Navtech
To už jsem zkoušel, ale veterinář mě nepustil do kontejneru. Jediná aféra byla, že jsem v Žabovřeskách srazil siamskou kočku a nemohl jsem jí sundat z chladiče.
ozawasan
šmarjá - vrah nevinnej němejch tváří - jdu hledat číslo na Kubišovou.....
Navtech
pět pět pět 326 849, ale to je asi na Srstku 😉
ozawasan
Srstka by jí seškrábnul z větráčků a udělal fajn gulášek - ale jen když to Martička nevidí.........
Navtech
A pak, kdo je zrůda >😁
ozawasan
přece se to nevyhodí 😉
BeranK
Sorry, a teď beze srandy, co jsou Haló noviny?
vrkuboy
noviny KSČM
BeranK
Aha, sorry a díky, to jsem snad nikde a nikdy neviděl....fakt je, že noviny nekupuju a stánky skoro neprohlížím a když tak maximálně časopisy. To budou asi hodně dobrý noviny, tam to bude pravda na entou... >😒]
vrkuboy
No jo když von ty Mazdy nikdo nechce tak to v showroomeh obrůstá mechema pavučinama... to by se u VW stát nemohlo! >😁
Navtech
Vlastně máš pravdu, že?! 😉
vrkuboy
Pavouk je nic. Kamarád neměl kryt na rozvodech a něco mu tam vlezlo... co to bylo těžko identifikovat >😁
Cara Binieri
Sekaná.
ozawasan
>😁 :yes: