Novinky
Možná by nebylo špatné se nenechat strhnout trapnými manýry kolegů bulvárních novinářů z Blesku, Hospodářských novin. Lidových novin, iDNESU (někdy též mezi normálními lidmi přezdívaného iDĚSU, Práva a podobných plátků a nesnažit se o vyvolávání senzací za každou cenu. Mám na mysli titulek tohoto článku - Mazda nic NESTAHUJE, ale SVOLÁVÁ ke kontrole 65.000 JIŹ PRODANÝCH AUT po celém světě. Stáhnout výrobky lze pouze ze skladů, regálů nebo prodejních ploch. Já myslím, že tady není potřeba bulvarizovat titulky článků, když tak diskutující se postarají sami...😄
HN, Lidovky, idnes... tak to už bulvár nejsou snad jen Haló noviny, ne?
Já se třeba těším, jestli nezačne volvo "svolávat", protože mě kuna vyžrala celej motor i s jednou žhavící svíčkou a brzdovejma kotoučema. A v návodu není, abych si dával bacha 😉
Já se třeba těším, jestli nezačne volvo "svolávat", protože mě kuna vyžrala celej motor i s jednou žhavící svíčkou a brzdovejma kotoučema. A v návodu není, abych si dával bacha 😉
hele jestli jsi kvůli tomu nenastartoval a zrovna bylo něco důležitýho - převez to lodí do Států - a udělej z toho aféru - krom toho, že z tebe bude dolíkovej megapracháč, tak zavřou čínskou automobilku 😉
To už jsem zkoušel, ale veterinář mě nepustil do kontejneru. Jediná aféra byla, že jsem v Žabovřeskách srazil siamskou kočku a nemohl jsem jí sundat z chladiče.
šmarjá - vrah nevinnej němejch tváří - jdu hledat číslo na Kubišovou.....
No jo když von ty Mazdy nikdo nechce tak to v showroomeh obrůstá mechema pavučinama... to by se u VW stát nemohlo! >😁
Odborníci se obávají dalšího rozšíření Osminožek ve Spojených státech...........
...ta ale napada jen mozek ridice, bohuzel zatim neni zadna obrana.