Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Frankfurt

Autosalon Frankfurt nad Mohanem

Poprvé se uskutečnil již v roce 1987 a koná se vždy jednou za dva roky. Patří do slavné pětice spolu s výstavami v Ženevě, Paříži, Detroitu a Tokiu. Střídá se ob jeden rok s výstavou nákladních automobilů v Hannoveru.

Původně se autosalon konal v Berlíně a výstava se věnovala užitkovým i osobním automobilům, ale kapacitně už situace nebyla zvládnutelná. V roce 1951 se konaly autosalony dokonce dva. Jeden v Berlíně a jeden ve Frankfurtu. Další ročníky už se konaly pouze ve Frankfurtu. Dohromady se pak autosalon konal naposledy v roce 1989. Od roku 1991 se již výstavy po roce střídají.

Autosalon Ženeva

Autosalon Paříž

Další autosalony

Autosalon Frankfurt 2019Autosalon Frankfurt 2017
Autosalon Frankfurt 2015Autosalon Frankfurt 2013
Autosalon Frankfurt 2011
Zpět na článek

Autosalon Frankfurt 2007 - Speciální příloha Auto.cz

26 komentářů

Moje favoritka je číslo 31, je taková zvláštní 😄
nastenku chci za zenu..
Né, není zvláštní, je to úplně normální nejsladší koťátko ze všech ... 😄
Mate uplne uzasnej prehled, hlavne se tesim na roadlook, ale nejak vam uteklo Hyundai O😄... urcite, tam stanek meli 😉
omlouvam se, jsem asi slepy... Ja vedel, ze byste nezapomneli 😉
Preco nemate jednoduche prepinanie obrazkov aby som nemusel kazdy obrazok zatvarat, je to strasne nepohodlne 😢 Preco nemate jak normalne pri normalnych clankoch...
Omlouváme se, ale pro přílohy používáme ještě starý systém na obrázky, který to neumožňuje.
No nejsou sice ošklivý ale přišlo mi že v Brně byli lepší jinak moje favoritky sou 26 nebo 30 :yes: >😁
Jo a abych nezapomněl tak mi přijde že maj třeba oproti Brnu docela velkej věkovej průměr :-!
sTiLL
no nie kazdy je pedofil alebo pubertak :-!

p.s: zivot nekonci po 30 😄
Njn já vim 😄 já sem holt ještě puberťák takže já radši mladší >😁
GReddy
mam podobny nazor...mlade mam radsej >😁
itchy355
Na veku pendrek zalezi..😉
Je dokazano že ženy maji svoje nejlepší léte právě před 30 :yes: 😉 a tak naokraji muži někde kolem 20 😄
No, kdyby se mělo stihnout vyfotit všech těch několik tisíc holek, co tam bylo, tak by se nefotilo nic jiného. Rozhodně tam byly i mladší, třeba u Toyoty se to mladými kráskami jenom hemžilo. Ale byly všude. Někdo zkrátka vyfotil tohle, no. Třeba na následujícím odkazu je asi stovka hostesek z Frankfurtu a věkový průměr je určitě nižší😒br />
[odkaz]
Jo u porsche byla pěkná 😉 :yes: :yes:
1,2,7,20... K zamyšlení.. :-!
je to super stranka su tam same dobre auta >😁 >😁 >😒] >😒]
Nevite kdy konci ta vystava ve Frank.? ;-\
kraaasaaa 😄 😄 tu chci
Sedmička ma na čele pěhnýho uhra 😄
13 a 17
Zdravím všechny přznivce automobilů VOLVA!
Určitě jste nadšeni z novinek kolem elektrické energie a spotřeby u Volva.(já velmi 😉 )
Už aby kolegové nové modely vyslali brzo na trh.Velmi by to mohlo změnit přístup zákazníků k automobilům,a tím ušetřit naší kapsu a snižování emisí-tím ušetřit NAŠE životním prostředí!

Doufejme,že modely přijdou BRZO na trh, 18-nácka se mi blíží a jezdit na auto ,který napíchnu do zásuvky by bylo super, samozřejmě ještě ke všemu mým miláčkem VOLVEM! K.Lohrová 😄
Kdo najde a hodi sem link na vice fotkach cislo 5, tak je absolutni panbuh. Ta zena je proste uzasna....Hezka soutez tady na te strance... 😄
jezis, c. 4 jsem myslel, samozrejme, ta je absolutne nedostizna...ja uz ani ty cisilka nevidim spravne... 😄
😒 😄