donPedro
0
Tož nevím, nemělo být Rapide od AM se čtyřma dveřama, nebo já blbě vidím, nebo co to vlastně hymbajz u všech plantážiků je na těch prvních dvouch fotkách???
Pekelná Micinka
0
Myslím, že to je letošní V12 S. Viděl si v bílé barvě?
0
No v bílé jsem ještě neměl to potěšení. Koukal jsem na ofiko stránky, tam nic nemaj (sic!), tož si ještě trochen goglnu a uvidím ezli něco uvidím ...
0
Tak juž jsem myslím rozklíčoval co to vlastně na těch prvních dvouch fotkách vlastně je: Vanquish S. Ostatní AM maj kapotu až k chladiči, on jedinej ne. Co ty na to?
Pekelná Micinka
0
No dyť to píšu V12 S. V12 je to stejný co Vanquish. Ale s tou kapotou až k chladiči jsem to stejně nepochopil... To jako u ostatních je nějaká mezera? Jak si to myslel? 😉
Pekelná Micinka
0
Jo už to chápu 😉 Dekl až na hranu.
0
No tož jsme se nakonec domluvili/pochopili, jen ta redakce furt tvrdošijně si trvá na Rapidovi - nebo že by věděla něco, co my ne?
Pekelná Micinka
0
Já mám spíš pocit, jakoby nikdo neprohlížel ty stránky s jednotlivýma značkama vůbec.. Jinak si neumím vysvětlit, že by jsme tu napsali jen my dva. 😲
Pekelná Micinka
0
Tady tedy v bílé. [odkaz]
Aston Martin v současné chvíli nabízí nejdokonalejší a nejkrásnější portfolio vozů na světě. 2007 V12 S - i na těch dvou snímcích nahoře z nich tryská tolik emocí, že stěží je unést.