Novinky
neskutocne pritazlive,trosku aristokraticke.
nadherne auto :yes:
nadherne auto :yes:
nevim jak v USA ale mne moc nebere...(samozrejme co clovek to nazor)
Me se libi i nelibi.... predchozi generace vypada z jednoho uhlu uchvatne a z druheho strasne.
Až na to, že žádná předchozí generace Lincolnu MKT neexistuje. 😉
ale je MK voe
Ne, ani MK není "voe". 😄
To, o čem mluvíš, je v případě Lincolnu "MK"+číslo (např. "MKVII"), jenže jde o úplně jinou modelovou řadu - velké limuzíny, (Číslo samozřejmě označuje generaci, jak už ono "Mk" napovídá.)
Nebo je "MK"+písmeno, jako tenhle MKT. Jenže to jsou znovu naprosto svébytné modely, které s tímhle nemají společného nic.
Prostě MKT žádnou předchozí generaci nemá. Proto by mě docela zajímalo, co to vlastně "vypadá z jednoho úhlu úchvatně a z druhého strašně". Je zřejmý, že sis to s něčím spletl, tak by mě jen zajímalo s čím, no offense. 😉
To, o čem mluvíš, je v případě Lincolnu "MK"+číslo (např. "MKVII"), jenže jde o úplně jinou modelovou řadu - velké limuzíny, (Číslo samozřejmě označuje generaci, jak už ono "Mk" napovídá.)
Nebo je "MK"+písmeno, jako tenhle MKT. Jenže to jsou znovu naprosto svébytné modely, které s tímhle nemají společného nic.
Prostě MKT žádnou předchozí generaci nemá. Proto by mě docela zajímalo, co to vlastně "vypadá z jednoho úhlu úchvatně a z druhého strašně". Je zřejmý, že sis to s něčím spletl, tak by mě jen zajímalo s čím, no offense. 😉
Ty voe to bych ted taky rad vedel, s cim jsem si to spletl, nejak to nemuzu najit sakra >😁 . Vim ze to vedle me stalo na krizovatce, melo to podobnej ,,vyplnenej" lesklej gril, melo to tvar SUV a dal bych ruku do fritaku za napis Lincoln, projedu web, ja to snad nekdy najdu. Klidne jsi mi mohl nalozit vic 😄 kdyz placam nesmysly 😄 :yes: .
Když ono SUV už je dneska kde-co. SUV velikosti Land Cruiseru je Lincoln Navigator; ten už jsem i párkrát potkal, nejen v Pze. Další SUV/CUV od Lincolnu je MKX; toho jsem ale na vlastní bulvy neviděl. (Tvarem/velikostí to je cca jako Mazda CX-7; protějškem u Fordu je mu Edge, kterej se mimochodem po Pze i potuluje.)
to prehýbanie je niečo hrozné na takomto aute :no:
Ji/Ri: veru, na americana az neuveritelne privetivo posobi ten interier...
globalne impozantne auticko, urcite by na beznych CZ/SK cestach sem tam otocilo hlavu par ludom a pritom tam clovek odvezie aj mrtvolu 😄 americky zazrak >😁