Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Seat v Paříži 2006

Španělské značce se stále nedaří oslovovat příznivce sportovně laděných aut tak, jak si vedení koncernu představovalo a otevřeně se mluví o tom, že Seat nutně potřebuje i „obyčejné“ kupce. A stánek v Paříži jako by tento trend přesně kopíroval.
Zpět na článek
5. 10. 2006 16:20
neregistrovaný "lojza-turbodýzl"
18. 12. 2006 14:10
neregistrovaný "Ondras"
29. 1. 2007 14:42
anonym
neregistrovaný "Milan"
5. 10. 2006 10:51
Nechápu ten posměšný tón při zmínce o motorizaci Leonu FR
Pokud by se jednalo o naši milovanou a všemi obdivovanou Škodu-wagen, jistě by se pisatel rozplýval nadšením, nešetřil by chválou a při pouhém pomyšlení by učurával blahem. ;-\
Rozbalit vlákno
3
neregistrovaný "lojza-turbodýzl"
5. 10. 2006 16:20
Re: Nechápu ten posměšný tón při zmínce o motorizaci Leonu F
Máš plnou pravdu! Jsme národ embéčkářů a oktávka je životní sen každého Homolky. Paskvil růmstr je hitem letošního roku. Cháchá. Seaty jsou spolehlivá auta. Mám Leona I a jsem velmi spokojen. A hlavně jsi pro dealera zákazník! Ne jak u dealera embéček, kde z tebe dělaj vola. Nabízeli mi akční model, kde byla v ceně sada na opravu pneumatik!!! Už jen elektrické stahování okýnek stačilo připlatit!!! To my seaťáci máme v autě rezervu a s defekty jezdíme do pneuservisů a elektrické stahování okýnek, autoradio, zadní kotoučové brzdy a další ve vyspělém světě normální věci jsou v základní výbavně za normální cenu. Škoda-wagen vydělává na blbosti a pseudopatriotismu. A není nad vyčiptúningovanou oktávku, za kterou se pro saze nedá dejchat!!!
neregistrovaný "Kut"
7. 10. 2006 23:43
Re: Nechápu ten posměšný tón při zmínce o motorizaci Leonu F
LOL suhlasim, mam Leona 2.0 TDI v plnej vybave... ked som bolv Skodovke tak by som za tu vybavu v Ochcavke dal o 200tis. viac :) A este ma tam mali uplne v pazi a nikto ma nebral vazne... otocil som sa na pate a siel som rovno do Seatu :)
neregistrovaný "MANEKYN"
20. 10. 2006 19:52
Re: Nechápu ten posměšný tón při zmínce o motorizaci Leonu F
Nazdar hoši.Tak isto s vami súhlasím.Mám nového Leona 1.6 s lepšou výbavou a som s ním zatial úplne spokojný.Pred tým som mal Cordobu.Ak by som s ňou nebol spokojný,spravil by som znovu tú istú chybu ? Súhlasím úplne s Lojzom-turbom,sme 2 národy " škodovkárov".Žiadna ina značka ,len tá tuctová škoda... :-! :yes:
neregistrovaný "Ondras"
18. 12. 2006 14:10
no toto
Cau chlapi,myslim,ze mate uplnou pravdu,mam novou Ibizu a nemuzu si vynachvalit jeji disign,vybavu a hlavne prijatelnou cenu.Draha a skareda fabia se vedle ni muze jit schovat!!!Co se tyce Leonu je to proste mazel...neda se s Oktavkou,ktera stoji na kazdym rohu vubec srovnat!Divim se,ze tento narod davno nepochopil ze doba skodovek je davno pryc.A jak rikam-Skoda-Skoda penez!!!! >:-[]
Rozbalit vlákno
0
anonym
29. 1. 2007 14:42
Neskoro, ale predsa.
Dlhú dobu, vyše 28 rokov som kupoval len značku Škoda, ktorú som považoval za naj...Potom som kúpil Cordobu a zostal som ohúrený. Prečo som len nezmenil skôr tú značku? Teraz mám Toledo II diesel plná výbava a som nadmieru spokojný, Kde zostala Octávia? Seaty sú výborné, úsporné a spoľahlivé.
Ľutujem tých 28 rokov!
Rozbalit vlákno
0