Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Závod PSA vyrobí letos na Slovensku přes 200.000 aut, více než plánoval

9 komentářů

Nicco
"by se měl trnavský závod PSA v budoucnosti stát jedním z center výroby ekologických aut s velmi nízkými emisemi škodlivých plynů."

Dufam, ze to znamena hightech vyrobu elehtromobilov a hybridov v Trnave. A nie, ze v Trnave sa budu vyrabat auta, ktore produkuju najmenej CO2, teda auta najmensie a teda s najmensou marzou a minimalnym vyskumom.
speedygon79
na vyskum zabudni...keby si mal domacu automobilku, poslal by si vyskum niekde do Tadzischanu? Ja nie...a nemozes cakat ze Sarkhanozi urobi inac...
Klaudius
Čo tak potrénovať trochu písanie? Prípadne teda znalosti mien a názvov... :-!
Klaudius
To ti môže byť úplne šumák, čo tam budú robiť...nijak to nezmeníš, ani v tom pre teba nebude žiadny rozdiel, nech tam vyrábajú hoci aj fúriky...
Nicco
Zmenit to nezmenim, ale cim drahsie modely by tam vyrabali, tym lepsie pre Stat, ale je mi jasna situacia vo svetovej politike :-!
Klaudius
Typické myslenie Slovákov - čím drahšie, tým lepšie. Viac na tom zarobím, viac dostane aj štát, lebo percentá z väčšej sumy odpočítajú automaticky viac - jak krátkozraké. Ak sa takto u nás rozmýšľa, potom sa niet čo diviť, koľko máme podnikateľov, ktorí chcú zbohatnúť doslova za noc, a podľa toho vyzerá aj ich cenník tovarov alebo služieb...
Pritom mnohí by mohli profitovať lepšie, keby si naplánovali menší zisk, predávali lacnejšie - a tým pádom výrazne väčšie množstvá, lebo na cenu sa dnes počúva úplne všade.
Aj autmobilka, ktorá vyrába malé a lacné autá, môže byť pre štát rovnakým prínosom alebo aj väčším ako tá, čo vyrába autá v cene povedzme od 50 litrov vyššie - pretože sa ich predá podstatne viac, výroba je menej náročná a rýchlejšia - vyrobí sa väčšie množstvo vozidiel a peniaze sa točia rýchlejšie.
Čo je lepšie na fabrike, ktorá vyrobí povedzme 20 tisíc luxusných áut ročne ako na tej, ktorá vyrobí desaťnásobne viac malých áut a zamestnáva viac ľudí?
twistedTSD
dej pokoj s CO2...
Nicco
Mam zle svedomie. Dnes som spalil 25L benzinu 8-s
speedygon79
:-! :-! :-!