Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai i40: Nové fotografie, sedan přijde na podzim

17 komentářů

pallas
Shr3k, ten druhý odkaz nie je správny, mal to byť tento [odkaz]
petansoudce
taky se mi I 40 líbí v provedení kombi,počkám si na cenu
Shr3k
Jistě, právě zmíněné komponenty jsem měl na mysli... 😉
Ji/Ri
Čím více se na tento kombík dívám, tím více se mi líbí. Je to dělo. Linie jsou parádní, žádná nuda, žádná přemrštělost, prostě opravdu povedené auto. Motory jsou ok, očekávám, že přibudou ještě nějaké....
Za mě: 1.

😉 :yes:
Katikakus
Proto ti rikam - pockej, az prijde oturbena verze i do i40, nebude to dlouho trvat. Pak srovnavej.
Blue Sun
Oproti jiným korejským výtvorům je interiér ještě umírněný. A proti Fordu je to dokonalost sama.
Ford Henry
Já tam spíš vidím z boku Avensis a záď připláclejší Mondeo.
roxy11
Suhlas ten dizajn nadherny, az na tu palubnu dosku.
Martin_22
Samozřejmě nesrovnávám normální a přeplňovaný motor o stejném objemu, to je jasné. Ale z pohledu kupujícího, který váhá mezi Mondeem a i40 v základním benzínu, tak jsou na výběr vyše jmenované motory, z nichž mi papírově zajímavější přijde ten od Forda.
kaa
Srředový panel je sice trošku přehnaný, ale jinak se i40 povedla. Uvidíme jaká bude cena. 😄
Katikakus
Jak napsal jiz patrik - srovnavat atmosfericky motor s turbo motory je ponekud zvlastni. Pockej na turbo verzi.
Katikakus
Mas pravdu, jasne to vidim - ma to kola, je to kombi a pokud se nemylim, uvnitr jsem rozeznal naznak volantu - jasna inspirace Mazdou 6...
Shr3k
Auto je to pěkný. Designéři se jen až moc příliš inspirovali Mazdou6 s GTA paketem. [odkaz]
[odkaz]
Subaru.in
To auto po designove strance je proste krasny ... mozna pro nekoho az pres prilis ... lae treba kliky dveri je pro mne pastva pro oci. :yes: :yes: :yes😒br />
Ted jen zalezi jak toto vse bude fungovat po tehnicke strance.
_patrik
V téhle chvíli je řeč o atmosférické 1.6 GDI, zatímco EcoBoosty jsou jak známo přeplňované přímovstřiky. Počkal bych ještě se srovnáváním, až Hyundai/Kia začnou montovat i svou přeplňovanou verzi, která u 1.6 GDI má 131 kW 😉 Jestli se nepletu, má se nejdřív objevit ve Velosteru.
Martin_22
Ta základní 1.6 vypadá dobře, ale stejně mi zajímavější přijde motor 1.6 Ecoboost, co má Mondeo. Navíc jsem zvědavý na ceny i40, zda se dostane pod Mondeo.
To už nie su tie Korejské autá spred 15-20rokov?! Trolinku z niektorých uhlov mi predok evokuje focus,ale inak veľmi pekné auto! :yes: :yes: :yes: