Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat 500 Coupé: Výroba potvrzena

22 komentářů

euro89
Do tohodle auta jsem se v Ženevě naprosto zamiloval, takže doufám, že moje první nový(!) auto bude právě tohle! :yes: Jsem ještě zvědavej na cenu a na to, jak moc to bude limitovaný... Pokud neudělaj třeba 50ks za milion, ale pojmou to trochu rozumně, tak si ho koupim. ;-) Za sebe řikám, že bych považoval rozumnou cenu zhruba někde na úrovni Abarthu 500.
Subaru.in
Ze jsi to ty, tak udelaj 500ks za 500 000Kc ;-)
white label
Vzhledem k jeho nicku to bude spíš za 500 tis. euro! :-O >:D
white label
Coupé jak řemen, dnes lze (především silou marketingu) udělat coupé prakticky
z čehokoli... :-O >:-[]
T613
tak když jim to motorističtí novináři žerou tak co by to nedělali ;-)
white label
Nevím do jaké míry jim to žerou novináři, ale obchodní název produktu si určuje výrobce/automobilka, to není práce novinářů, nebo?
T613
výrobce vždy zkouší co mu trh sežere, a pokud mu to sežerou novináři (z nějakého důvodu), tak to pak i snáze sežere i cílový zákazník. Ten se vždy bude chtít chlubit něčím víc. A tak je hatchback kupé (F500, Sciro), sedan pak 4dv.kupé.
white label
Těch příkladů je hodně, ale tohle je fakt extrém. Pokud zůstaneme jen u těch s jedním párem dveří, tak Scirocco je Shooting Brake, VW ho sice řadí ke kupé (i vzhledem k předchůdci), ale není to aspoň přímo v názvu. Takový třídveřový hb Megan III má už slovo Coupé přímo v názvu, ale oba případy mají ke kupé stále podstatně blíž, než tohle...
Franke
Třeba coupé z 4dveřového sedanu se sníženou střechou, že ... ;-)
white label
Taky...
zlysoused
podle mě ztratilo všechno kouzlo a roztomilost, které mé klasická 500.
white label
Z povedeného, milého retra, je to (tak trochu) hra na něco, co to není...
zino
Zo začiatku sa mi F500 páčil, ale stále len počúvam, že taká verzia, taká verzia... Tam také prevedenie, tam také. Mám pocit, že u Fiatu sa zbláznili z toho, že sa im podarilo oživiť starú klasiku (a to celkom dobre) a tak z toho teraz musia zúfalo vyťažiť za každú cenu... aj za cenu, že z toho spravia nakoniec model, ktorý bude liezť všetkým na nervy. A aj keď sa mi to auto páči, mne už na nervy liezť začína. Prečo radšej Fiat nepracuje aj na ďalších modeloch? F500 coupe? Ani náhodou! Coupe si môže hovoriť napríklad 3er coupe od BMW alebo konkurenčné coupe od MB. Toto okolo coupe ani nepáchlo... :no:
Klaudius
Tak to je hnus fialový....
Mr.Murphy
snad žlutý, ne? Jinak jsi nezklamal..... :yes:
Pochválil jsi tady za poslední rok něco jiného než Kiu Venga nebo tak něco? >:D
Amerika
.... se řadím k obdivovatlům ať už klasické či nové "pětistovky". Vzhledem k tomu, že ještě nemám na reálné auto, dělám si radost aspoň modely malého fiátku. Bohužel když jsem si představil tento model ve změnšené podobě v mé sbírce, polil mě pot..... Tohle auto si hraje na něco co bohužel není. Teď k reálnému autu. Ze základních, studiových fotek jsem byl vcelku příjemně překvapený..... Bohužel realita je stejně jako v případě Škody Vision D jiná...... :-( Tohle auto v reálu působilo neodělaně a ta střecha působí moc umělým dojmem..... Bohužel se tohle auto Fiatu nepovedlo, bohužel říkám proto, že Fiat doteď, až na Punto Evo, designově nikdy nešlápl vedle. Vždy se mi jeho auta líbila a byl jsem zastáncem jejich designu....... Ovšem tohle auto navrhl Zagato, což je jeden z velice uznávaných designérů. Bohužel letzos v Ženevě designéři zrovna nezářili. Zgato, Pininfarina..... :-( :'-(
white label
Tak jsme se zase vyjímečně na něčem zcela shodli, viz má reakce z 9:08... ;-)
Amerika
Však uvidíš na čem my se ještě neshodnem ;-) >:D
white label
No, nestraš... :-O >:-[]
vrkuboy
A já se k vám pánové přidám
karfiol
To bych nechtěl ani za pytel hoven...
vrkuboy
Klidně si ho nech ;-) a pro příště nám necpi své myšlenkové exkrementy na diskuzi a nech je v pytli ;-)