Ekonomika
fr
0
Chtěl bych upozornit, že žádná společnost Subaru neexistuje. Subaru je obchodní název automobilů, které vyrábí společnost Fuji Heavy Industries ltd.
Johny.Rico
0
Přesně tak :yes:
Tak dlouho jsem se opravdu nezasmál >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 Jasně, je to povoleno používat, ale je to spíš tak na trapas >😁
Ale jinak joooo jako 😄
Ale jinak joooo jako 😄
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Cunami je správný přepis originálního japonského slova. Tsunami je přepis v angličtině. ÚJČ AVČR připouští používání obou variant, jelikož je v mnoha případech anglická transkripce japonských slov zavedená. Správně by se například mělo psát Micubiši.
Já si myslím, že přístavní vlna je mnohem hezčí a češtější alternativa, tedy doslovný překlad %â.
Já si myslím, že přístavní vlna je mnohem hezčí a češtější alternativa, tedy doslovný překlad %â.
Další šance jak na japonce udělat dlouhej nos.
By se mohlo podařit Chrysleru zas konečně předstihnout Hondu a umístit se na 4 místě za GM,Fordem a Toyotou. :yes:
By se mohlo podařit Chrysleru zas konečně předstihnout Hondu a umístit se na 4 místě za GM,Fordem a Toyotou. :yes:
Jsem někde viděl pěknej článek - Camry, Accord, CR-v a takový ty nejprodávanější občejný mrdky, nejsou závislý na JAP, páč většinu materiálů berou od US dodavatelů... Nicméně by Toyota mohla třeba zase kapku klesnout,jako když svolávali 1,5 milionu aut
Aj VW berie niektore suciastky z Japonska a hladaju nahradu alebo ciastocne obmedzit vyrobu v europskych zavodoch.Hlavne elektronicke suciastky.
mam rad yoty,ale sou predrazeny a specialne nahradni dily tady v americe sou drahy jak blazen.za toyota tacoma,double cab,ani to nema diesel chcou tady pres 40 000 CDN,za 4 runner,u vas je to myslim prado 150,45000$ a to nema ani manualni prevodovku,taky se tady da dostat jen benzin,a dokonce muzes mit i 4 val.nevim naco u tak velkyho auta.diesly,land cruiser,nebo hilux sem nikdy nepusti,potom co stat investoval tolik penez do GM. 😢 takze si musim privizt land cruiser z ceska,ale musi bejt starej minimalne 15 let,v usa chcou 25 let,to je uz celkem husty. >😁