Novinky
Moc ti děkuju za skvělý článek, ale měl bych ještě dva dotazy😒br />
Toyota bB (značková verze je Daihatsu ne, auto vyvinula Toyota primárně pro sebe nebo se pletu?)
Toyota Vanguard (není to "prodloužená" RAV4 V6 známá z USA - jezdil jsem tam s ní a bylo to skvělé, ačkoliv jinak dávám přednost Highlanderu, zvlášť hybrid je povedený)
Toyota Vanguard (není to "prodloužená" RAV4 V6 známá z USA - jezdil jsem tam s ní a bylo to skvělé, ačkoliv jinak dávám přednost Highlanderu, zvlášť hybrid je povedený)
bB - mas samozrejme pravdu - je to primarne Toyota. (Aj ked zas - technicky vzate - je to aj znackova verzia Daihatsu - je to len uhol pohladu.>😁 Ale samozrejme, spravne je materskou verziou bB)
Vangauard je v USA predavany ako RAV4. Ano. Ale do tohto clanku som daval kompletnu japonsku ponuku, bez ohladu na to, ci tie auta pozname tu, alebo v USA.
Aby som sa neopakoval, v dalsom clanku uz napriklad ten Yaris, alebo RAV4 nebudu detailnejsie popisovane, pretoze boli predstavene teraz (ako sucast kmenovej, japonskej, ponuky).
Vangauard je v USA predavany ako RAV4. Ano. Ale do tohto clanku som daval kompletnu japonsku ponuku, bez ohladu na to, ci tie auta pozname tu, alebo v USA.
Aby som sa neopakoval, v dalsom clanku uz napriklad ten Yaris, alebo RAV4 nebudu detailnejsie popisovane, pretoze boli predstavene teraz (ako sucast kmenovej, japonskej, ponuky).
Dík za odpověď, tak mě ještě napadlo, prodává se v Japonsku ještě Daihatsu Altis nebo už ne?
Altis uz nie. Zmizol z ponuky niekedy zaciatkom minuleho roka. Udajne to tak bolo planovane, ze Toyota pre Daihatsu urobi len nejaky pevne stanoveny pocet kusov a ked sa ten rozpreda, tak finito...
Díky za zajímavý článek a myslím, že i designově nejsou některé modely špatné, takže by byl podle mně v Evropě úspěch zaručen. Je tu ale jiná věc na kterou bych se rád zeptal. To je pro Japonce diesel stejně "sprosté" slovo jako pro Američany? I když do RAV 4 by se mi 3.5 V6 vyloženě líbil a rád bych se s takovou motorizací svezl. Poslední otázka by byla, jestli nevíš jak je to v Japonsku s oblíbeností aut.převodovek. Jsem tělesně postižený a s automatem jezdím, proto mně to zajímá. Taky se mi moc líbí, že valná většina modelů je v Japonsku k dispozici i jako 4WD, mně by se 4WD líbil i v "tuctovém" sedanu/hatchbacku kvůli lepším jízdním vlastnostem. Třeba taková Corolla Axio 4WD v automatu by byla moc pěkná, (i když jsem spíš fanda Hondy) škoda že se sem nedováží, i když pravda, mainstreamové zboží by to tady asi nebylo.
Jinak ještě jednou díky
Michal
Jinak ještě jednou díky
Michal
Ahoj. 😄 No diesle su na tom v Japonsku este horsie ako v USA. Prakticky sa to tam u osobnych aut nepredava. U osobakov je na diesel enormne danove znevyhodnenie
Automaty: v roznych konstrukcnych formach su tam automaty rozsirene - hlavne kvoli hustote premavky.
To, ze v Japonsku su prakticky ku vsetkemu 4WD alternativne verzie je historicky dane. Tym ako sa Japonci snazili dobehnut a predbehnut zapad, snazili sa aj ponuku v mnohom nastavit tak, ze to co je u nas nadstandardom, je u nich bezna vec (spoluakcelerovalo to potom technicky vyvoj). Aj ceny toho 4WD su pri tak masovej vyrobe potom ine ako tu. Tam sa nikto nepozastavi nad tym, ze Belta, alebo Axio maju 4WD. Tu by bola taka Thalia albo Polo s 4WD prakticky nepredajne, a u kompaktnych modelov je to silny nadstandard...
Automaty: v roznych konstrukcnych formach su tam automaty rozsirene - hlavne kvoli hustote premavky.
To, ze v Japonsku su prakticky ku vsetkemu 4WD alternativne verzie je historicky dane. Tym ako sa Japonci snazili dobehnut a predbehnut zapad, snazili sa aj ponuku v mnohom nastavit tak, ze to co je u nas nadstandardom, je u nich bezna vec (spoluakcelerovalo to potom technicky vyvoj). Aj ceny toho 4WD su pri tak masovej vyrobe potom ine ako tu. Tam sa nikto nepozastavi nad tym, ze Belta, alebo Axio maju 4WD. Tu by bola taka Thalia albo Polo s 4WD prakticky nepredajne, a u kompaktnych modelov je to silny nadstandard...
Marko, díky za další pěkný článek! Vůbec mi nevadí, že píšeš ve slovenštině, tak nějak jsem se začetl, že mi potom vůbec nepřišlo, že to není česky.
Toyota právem patří mezi nejlepší automobilky na světě, tvůj článek je toho důkazem. To je modelů aut, které vůbec neznám, některé jsou velice zajímavé a exotické, jako např. ty velká luxusní MPV. Nebo mě fascinují ty nejmenší modely, jako je IQ. Je to opravdu promyšlené auto, aby se co nejvíce zmenšil prostor motoru ve prospěch prostoru pro posádku. Jen je škoda docela vysoké ceny 330 tis. Auto je v základu bohatě vybavené, ale málokdo si ho u nás koupí, chybí tu nějaká levnější „obyčejnější“ verze.
Motory jsou také fajn, ten tříválec je v pohodě, jde vidět, že Toyota na rozdíl od Škody umí udělat slušný tříválcový motor. A za ten vývoj technologií Hybrid Synergy Drive :yes😒br />
Jinak přeji nejen Toyotě, ale celému Japonsku, ať se co nejdříve vrátí do normálního života po tom ničivém zemětřesení a ať se inženýrům podaří zkrotit ten reaktor ve Fukušimě, ať mohou Japonci v klidu dál vyrábět dobrá auta.
Toyota právem patří mezi nejlepší automobilky na světě, tvůj článek je toho důkazem. To je modelů aut, které vůbec neznám, některé jsou velice zajímavé a exotické, jako např. ty velká luxusní MPV. Nebo mě fascinují ty nejmenší modely, jako je IQ. Je to opravdu promyšlené auto, aby se co nejvíce zmenšil prostor motoru ve prospěch prostoru pro posádku. Jen je škoda docela vysoké ceny 330 tis. Auto je v základu bohatě vybavené, ale málokdo si ho u nás koupí, chybí tu nějaká levnější „obyčejnější“ verze.
Motory jsou také fajn, ten tříválec je v pohodě, jde vidět, že Toyota na rozdíl od Škody umí udělat slušný tříválcový motor. A za ten vývoj technologií Hybrid Synergy Drive :yes😒br />
Jinak přeji nejen Toyotě, ale celému Japonsku, ať se co nejdříve vrátí do normálního života po tom ničivém zemětřesení a ať se inženýrům podaří zkrotit ten reaktor ve Fukušimě, ať mohou Japonci v klidu dál vyrábět dobrá auta.
Přesně tak, i tříválcový motor může být skvělý a Toyota je toho důkazem. Škoda se se svým 1.2 htp může jít zahrabat. Vždyť ten motor 1.0 od Toyoty získal ocenění Engine of the year 2010 v kategorii maloobjemových nepřeplňovaných motorů. Ono se to tady moc neříká, protože to jistým přispěvatelům nevoní, ale co se týče malých a menších objemů (cca. do 2.0l) není koncern VW schopný nabídnout JEDINÝ atmosferický motor. Jediná atmosfera, která je k mání, je rozežraná 3.6 FSI, která je pro běžného uživatele naprosto nesmyslná, toť můj názor. Takže BRAVO Toyota.
Ahoj, ako sa máme? Nájdeš si čas?
Marko, prečo vlastne Toyota rezignovala na všetky svoje športové modely? Supra, Celica, MR2...
😉
Marko, prečo vlastne Toyota rezignovala na všetky svoje športové modely? Supra, Celica, MR2...
😉
Cas? Mozno chvilku buduci tyzden... (myslim ten po 28.3.)😒
V 90. rokoch sa ta tema "vyprazdnovala" na japonskom trhu pre vsetky znacky. E😜ortom to nevedeli zachranit, pretoze vonku sa tiez nikdy nedalo presadit vo velkom style proti europskym premiovym znackam (nakoniec aj vacsina EU mainstremu tento trh opustila/zredukovala). Tak sa to neoplatilo dalej drzat v portfoliu. Uvidime, ako dopadnu najnovsie pokusy.
V 90. rokoch sa ta tema "vyprazdnovala" na japonskom trhu pre vsetky znacky. E😜ortom to nevedeli zachranit, pretoze vonku sa tiez nikdy nedalo presadit vo velkom style proti europskym premiovym znackam (nakoniec aj vacsina EU mainstremu tento trh opustila/zredukovala). Tak sa to neoplatilo dalej drzat v portfoliu. Uvidime, ako dopadnu najnovsie pokusy.
tak ale Toyota na šport rezignovala úplne... A to pri veľkosti tej automobilky mi nejako nejde do hlavy.
Nevyplatilo? Vždyť třeba Celica byla jedno z nejprodávanějších sportovních aut na světě! A podle mě ani Supra a MR2 neměly úplně marný prodeje. Mě osobně nejvíc chybí v nabídce Toyoty MR2, její druhá generace ve verzi Turbo dodnes patří mezi moje "dream cars" 😄
Ano ale kedy? Na prelome 80. a 90. rokov. V priebehu 90. rokov vyrazne kleslali uz predaje T200. A to nehovorim o poslednej generacii T230, ktora sa odklonila od svojich predchodcov a predaje boli fakt slabe.
No právě, protože poslední generace Celic a MR2 už za moc nestály. A místo toho, aby se Toyota poučila a v příští generaci udělali zase opravdu sportovní auta jako Celica GT4 a MR2 Turbo, tak radši rezignovali a dneska dělá Toyota jen "zelený" nesmysly 😲 Další věc je, že se Toyota stáhla z rally... Já si dodnes doma pouštim starý videa z doby, kdy se o titul v rally prali Celicy s Deltama a stojim si za tim, že pro obě automobilky to bylo nejlepší období. Dneska jedna značka v podstatě zanikla a druhá vydělává na prodeji aut na baterky. Prostě kdo neni v motorsportu, jako by nebyl!
Ano - moja rec 😄 - ale dnes je motorsport povazovany za nieco "fuj" neekologicke. Vsetci chcu hlavne budit dojem, ze vyrabaju nieco co vozi ludi a setri zivotne prostredie.
Jejich problém, oni ztratěj určitou část zákazníků - lidí, kteří chtěj jezdit opravdovym autem a né hračkou na baterky. Pořádný auta už dělá jen pár výrobců a jestli přestane i Mitsubishi s Evem, tak na tom vydělá Subaru. Ono je krásný mít v garáži naleštěnou Integralu, Celicu GT4 nebo Sierru Cosworth 4x4. Ale když si někdo chce podobný auto koupit jako nový, tak kam může dneska jít? Jen k Subaru nebo Mitsubishi a tři diamanty to chtěj taky zabalit, takže na Subaru zbyde takovej monopol na pořádný auta.
Tyhle tři modely mi v Evropě hodně chybí, i když mi je jasný, že by je tu lidi stejně nekupovali. Ale je to škoda, třeba takovou Century bych někdy chtěl potkat na silnici, zatim jí znám jen z obrázků ;-\ Jako malej jsem v 90. letech občas viděl ve Švýcarsku jezdit starý Crowny z 80. let, tenkrát se tam ofiko prodávaly. Teď už tyhle auta nepotkám ani tam...
Musim rict ze nejvetsi dojem na me vzdy udelala Vellfire. V realu vypada majestatne a snad za kazdou jsem se otocil.
Mark X ZiO a wish jsou taky povedene. Osobne se mi zamlouva japonsky styl crossoveru mezi MPV a kombi.
Ad popisky: pod clankom su vzdy tie iste foto, na ktore su odkazy priamo v clanku. Ak mas v clanku napr. Toyota Allion a kliknes na to - otvori sa Ti... 😄 ....Toyota Allion. Tak to bolo v kazdom "japonskom" clanku. Obrazky su nalinkovane priamo do textu. 😉 Potom je to uz len zopakovane "dole"...
Inak článok ako taký fakt zaujal, akurát v Tvojom prípade je už akákoľvek chvála slabá. 😉