Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST BMW X3 xDrive20d – 8 stupňů k nižší spotřebě

17 komentářů

iudex
Toto SUV sa BMW podarilo. Po dizajnovo neveľmi vydarenej a nevzhľadnej prvej generácii ponúka nástupca aktuálny a pritom nadčasový dizajn, ktorému sa nedá veľa vytknúť. Hoci nie som priaznivcom SUV, toto je asi prvé, ktoré by som si vedel predstaviť v garáži. Vyzdvihnúť treba dynamiku so základným motorom; dvojlitrový štvorvalec schopný rozbehnúť 1,75t ťažké auto s pohonom 4x4 a automatom na stovku za 8,5 sekundy, to je na ovácie. Ktoré kombi strednej triedy to dokáže lepšie?
Jediné, čo autu švorcáci ako ja môžu vyčítať, je to, čo je už v teste medzi negatívami: vysoké príplatky za veci, ktoré by u prémiového SUV mali byť samozrejmé.
CHerokee
Pěkné pohodlné rodinné auto s ideálním motorem a převodovkou k tomuto typu podle mého názoru.
gld
Ani na fotkách to nie je práve krásavec. Ale ako píšu v teste- za tých xy rokov čo sa to bude predávať ( a zrejme v slušných počtoch ) si naň zvykneme
sir
Ale jen ve zrychlení z nula na sto....maximálkou už ne. ..což je logické
webpaja
Audi má u A4 celkem zásadní chybu, kdy do Q nemáš levnější naftu, přitom bratrské Q5 ano. Spíš mě jde o to, že motorovou dynamikou je spíš na úrovni osobních kombi než konkurenčních SUV, přesně tak, jak psal Iudex 😉
sir
Nu vida...A4 ma automat jen ke slabsimu dieslu 😄 Nu tak aspoň jsem tě pobavil ne 😉
M-B biturbo...tak o tom jesli jedno nebo dve turba 😄 spise je tam 2 deci navíc, ale vem si,že i Mondeo a Peguot 508 to daji za cca 8,0-8,6 a to jen s nahonem na predek a v automatu. A jsou to pomerne velka kombi. Byť zase motory 2,2

Hlavně to bylo myšleno tak, že údaj o zrychlení z nuly na sto není až tak stěžejní. Vem si třebas u 1,8Tsi u Pašika....ten udělá stovku za 8,6, ale to jen díky tomu , ze má delšé převody a stihne to na "dvojku" a naopak když se u něho měří pružné zrychlení..(např. 60-100).tak zaostává .

Nic víc nic míň 😄 až mám z toho hlad
webpaja
Ani bych neřekl sire. Dal jsi jedno auto a píšeš o tom kolik jich je. A4 s Quattrem a automatem ve čtyřválci nekoupíš. M-B až s biturbem. tady se bavíme o vysokém SUV se základním naftovým čtyřválcem. Proto mě zmínka o nalezení podobných kombi jedna báseň rozesmála.
Ano, jsou v zásadě dvě srovnatelná...Passat a BMW 320xdT. Bavorské kombi je však neporovnatelně menší uvnitř.
sir
Omg..psal kombi stredni tridy ne.....a je jedno jestlu..tradicni nizke kombi..co to je za kec? ..uvedl jsem jeden a co? Se podivej na technicke data ostatnich....treba ze stejne staje BMW 3 kombi...nebo Audi A4...nebo Mercedes C..akurat tam je objem dieslu 2,2l ..a.td. (vsechny kolem 8,4-8,6)...jen jsem poukazal na fakt, ze zrychleni neni az takovy problem, kdyz uz to nekdo srovnava 😄

A že ty ses nám předvedl blábolem co >😁
Sosa
ze to zavisi od priplatku je jasne. no napriklad v 3er absenciu obrazovky riesia podla mna elegantnejsie, ked pri chybajucej obrazovke je iny vrch pristrojovej dosky
webpaja
Pokračuj dál 😄 ...jen jeden a navíc tradiční nízké kombi...to ses teda předvedl 😄
ByCool
Ohľadom tej obrazovky, záleží od príplatku. V základe nie je žiaden, pri Rádiu Professional je menšia obrazovak a pri Navigačný Systém Professional je širokouhlá obrazovka, vypľňajúca celú plochu. 😉
_MT_
Pořád lepší než to, co tam měli doposud. To byl (v kontextu prémie) vrchol nevkusu. Ještě by mohli něco udělat s tím krytem přístrojovky, ve kterém se věčně odráží interiér. Antireflexní úprava není nic převratného.
Sosa
mne najviac vadi ta zakrpatena verzia obrazovky v inak velmi podarenej pristrojovke, to si u BMW ozaj mohli odpustit :no: :no: :no:
sir
Tak zrychleni u 4 kolky pri 180 koni za 8,5 je fajn...ale stejnak ty udaje jsou o zprevodovani a o rychle reakci automatu. Verim, ze takovych kombi stredni tridy se najde jedna basen ...napr. Passat kombi ..tento ma ve 4kolce s dieslem za 8,7.

Jinak moc pekne auto.....jen ta cena...a priplatky aby z toho bylo dustojne auto 😡
gagarin_cccp
auto supr, ale tou grimasou to fakt pohumusili, vypadá to, jak kdyby tam napasovali světla ze Sonaty s hometuning angeleyes
Ada je zase tady
Neexistence rovne lozne plochy po slozeni zadnich sedadel je faul :no:
pelikoš
je,že tohle auto je na fotkách hezčí,nežli ve skutečnosti ;-\