Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: BMW X1 – Nejmenší SUV v nabídce

26 komentářů

R32
Celkom dobrý článok je v novom AutoTipe kde porovnávajú X1 a 3 touring... X1 je o dosť lacnejšia a má ešte aj nižšie príplatky za tie isté prvky výbavy. Tento model bude poriadny kanibal vo vlastných radoch, 3 kombi a hlavne X3 sa majú čoho obávať... 8-s
BMW vyplňuje mezeru, která alespoň na Evropském trhu je. Fantastický model, ve kterém si dovedu představit podnikatele, sportovce, studenta (když rodič dá), rodinu, starého, mladého. :yes: :yes: :yes: :yes:
white label
"fantastické" je (podle mě) příliš silné slovo..., ale zajímavé je určitě...
no vidíš popleto, a podle mě, je fantastické vystihující.
white label
Jako "prodejce" jiné značky, by ses raději neměl vyjadřovat o ostatních autech v takových superlativech..., mohli by ti třeba "sáhnout" na prémie... >😒]
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
white label
...když tak mrkni (ještě jednou) pod ty zářijové prodeje ve třídě Golfu u nás... 😉
není důvod. Když někdo nechápe vztah nabídky a poptávky (učí se dokonce na některých středních školách), tak jaksi důvod nám vypadává ze hry. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
white label
Napsal si to velmi dobře, smutné na tom ale je, že ti zjevně nedošlo, že píšeš především sám o sobě, ty náš "prodejče Golfu"...
>😒] ...který ani netuší, že kromě "několika" skladovek u nás není už pár týdnů (až do konce roku) prakticky co "prodávat"....

Reagovat na to můžeš přímo pod článkem k tomu...

P.S. mimochodem český slovosled ve větě se učí už na základce...
a tu by měl úspěšně absolvovat i ten "prodejce", ne?
Počet smajlíků na závěr to zachrání jen těžko...
:😉
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
white label
Pět je fuckt málo..., těch osm mělo úplně jinou váhu... 8-s 😉
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 je to takhle lepší?
white label
No tak ještě přidej..., máš přece na víc, ne..., když tak dobře "prodáváš ty Golfy..." 😉 >😒]
marek.g
už ho nech... :😉 >😒]
white label
Co mám dělat..., dyž ňa to tak baví... >😒]
Skutečných prodejců znám spoustu, ale ti virtuální jsou velmi vzácní..., i když zrovna tady, poslední dobou, vlastně ani moc ne...
😄
marek.g
dneska se prodává on-line kde co.tak proč by nemohl přes e-shop VáclavII-gurushop prodávat Venoušek Golfy... >😒]
Ne, ne, ne. Až se bude Golf prodávat u nás víc, tak zvýšíme přímoúměrně i počet smajlíků. :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
white label
Až "u nás" půjde koupit tak snadno a rychle (jako loni G5) Golf6, pak můžeš přímoúměrně zvyšovat nejen smajlíky, ale i doufat ve své ještě větší (virtuální) prémie za jeho prodeje.
A nemusí to být ani podpořeno akčními cenami posledního roku prodeje, jako minulý rok u Golfu5.
Věřím, že příští rok už se určitě dočkáš..., a možná i dokonce toho místa skutečného prodejce Golfu... 😉 >😒] :yes:
ha, tak za to si jich zasloužíš víc. Teď jen pro tebe :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
white label
Nehodí se, aby mi (nakonec) Václav II. lezl skoro až do "zadku"...
Hlavní je, že ti to došlo, nebo se aspoň snažíš o to, aby to tak vypadalo... 😉 :yes:
Myslím, že Václavu II. jsi právě u zadku. Takže stojíš max. za poškrabání. >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 Inu mě také, což se ti právě snažím dokázat, počtem smajlíků.
white label
No vidíš... a přitom to chvíli vypadalo, že tě nic nemůže rozhodit... ˇ
8-s :😉 >😒]
OndraH
A Simíra >😁 [odkaz] od 3. minuty.
acALIEN
to je ikstrojka 😊, ale Simir je nejlepsi crash test dummie >😁
OndraH
Možné to je, ale na fanstránkách jsem našel tohlencto [odkaz]

Citace.😒br /> Automobilka BMW představuje svůj nový model X1 v seriálu Kobra 11 (01.05.2009)
Během natáčení seriálu Kobra 11 v ulicích Kolína nad Rýnem byl asi měsíc před oficiálním představení poprvé přistižen vůz BMW X1 ve finální produkční verzi bez jakéhokoli maskování. Marketingová kampaň BMW X1 běží pod názvem "To je tvůj svět...", pocházející z myšlenky malého SUV směřujícího k mladší generaci pro své outdoorové aktivity.
V seriálu Cobra 11 se BMW X1 představí v pilotním filmu 14.série Konec světa (Das Ende der Welt).

Ten díl jsem viděl na rtl a opravdu tam jezdí s x1, je možné že pro tu nehodu použili x3.
Vampix(Diesel Power)
bylo vidět jak přijeli na místo činu v zadu jak běží od X1, potom je ale následovali s x1