Novinky
Pamrd.... >😁 >😁 >😁 no uvidíme, každopádně to bude další z dalších NePoršů..... Teď ještě kombík fdizlu. Určitě to jsou, Panamera a Cayenne, parádní vozy, ale už to není Porsche, to pravé Porsche, ale jen další derivát trhu, který není ničím výjimečný. za mě s ohledem k tradici :no: :no: :no: :no:
Jenom z tradice se žít nedá.... je to prostě jen další model do portfolia, který umožní těm pravověrným Porschmenům jako ty si koupit pravou 911ku...
A nebo většinu pravověrných příznivců sporťáků odradí 😉
Ty děláš, jak kdyby pravověrný příznivec sporťáků v minulosti bral jen 911, protože automobilka dělala jen 911, resp, jen sportovní kupé. Je třeba si uvědomit, že příznivce sporťáku, chce sporťák. Podle téhle logiky by se neprodal jediný kus od Lamborghini (traktoristi), SLS, M MBW, RS Audi, STi, EVO, GT-R, přísně vzato, třeba i Enzo, nebo 599GTO, protože vedle nich FF, nebo i California také nejsou "dost" Ferrari.
V podstatě by ti zbyli Pagani, Bugatti, Aston Martin, Caterham, Ariel atd....
V podstatě by ti zbyli Pagani, Bugatti, Aston Martin, Caterham, Ariel atd....
Pak už zbývá jen vyrobit malé městské vozítko. Lidská nenažranost a touho pokrýt co nejvíc trhu nezná bohužel mezí.
Za 15-20 let Porsche bude stredne velka produkce ruznych luxusnich aut se sportovnim charekterem neco jako znacka o krapanek nad dnesnim Audi.
Proc ne... o nejakych tradicich nema smysl hovorit ... to bychom mohli zacit, ze nej fotd je jen jeden T-model Ford a nic semu nepriblizi... a tak bych mohl ric a ostatnich znacek.
A prvni Porsche ma mit poradnej motor z VW brouka, ze jako Porsche 64.
Jina doba ...
Proc ne... o nejakych tradicich nema smysl hovorit ... to bychom mohli zacit, ze nej fotd je jen jeden T-model Ford a nic semu nepriblizi... a tak bych mohl ric a ostatnich znacek.
A prvni Porsche ma mit poradnej motor z VW brouka, ze jako Porsche 64.
Jina doba ...
Tak mi připádá, že počiny Porsche jsou geniální. GAZíkové Porsche má druhou generaci a 911ka neztratila ze svého jména. Z Porsche se stává nadprémiová značka a BMW a Mercedes nemají jak zareagovat.
Mercedes i BMW mají 100x více prodaných aut a téměř celou síť pokrytou. BMW i motorky, Mercedes náklaďáky a autobusy. Od sporťáků přes limuzíny po městská auta (MB - od Maybachu po SMart). Tak nevím jak by měli reagovat.
Myslím, že chápu jak to myslel, image BMW a M-B je trochu jiná než u Porsche. Tj. jakýkoliv AMG nebo M model bude konkurovat Porsche jen papírově a kdesi v testech novinářů...fakticky však konkurencí nejsou. 😉
Takto ano...to platilo dokud ale vyráběli sporťáky a supersporťáky. Teď už dělají i naftová SUV a hybridy a spol., takže o pověst jakési vyjímečnosti a odlišnosti od masové produkce padá. Postupně, ale padá. Stejně jako u Jaguaru, který je tak trochu odstrčený...i když pro mě má své kouzlo pořád.
To platí zatím, hlavně díky image. Kvalitativně už ovšem v konkrétních segmentech konkurenty jsou. A tím jak budou sestupovat v segmentech stále "níž", si budou konkurovat stále víc. Co to přinese, uvidíme. Časem se můžeme dočkat Porsche jako klasické široce rozkročené premie s 1M prodaných aut, nebo se v tom začne plácat jako Jaguar, nebo si udží stávající "nadpremiovou" pozici. Každopádně, je tento přerod značky velmi zajímavé sledovat.
A bude ten nový pajunk tiež tak škaredý ako panamera? 😲
Nechci nikoho shazovat ani provokovat, ale kolik z vás co tu pomlouváte Panameru mělo možnost ji vyzkoušet? Mám všeobecně Porsche rád, ale Panamera mi nesedla, je mi prostě velká. Představoval bych si ji o něco menší, a třeba právě "Pajun" by byla zajímavější volba.
Nicméně si také myslím, že by mělo být Porsche opatrnější co se chrlení nových modelů týče. Je vidět, že hlavní slovo získává Volkswagen.
Nicméně si také myslím, že by mělo být Porsche opatrnější co se chrlení nových modelů týče. Je vidět, že hlavní slovo získává Volkswagen.
A kdy bude auto velikosti a platformy Pola/ Fabie? Docela díra na trhu a mohlo by se toho prodat 10x tolik co Pajunu :no:
Porsche = :yes: :yes: :yes:
(teším sa na prvé spy fotky, štúdie a nákresy...)
taky se těšim jak bude vypadat. 😉
Porsche nikdy nehonil image ve smyslu velké exklusivity, řízeně malého objemu produkce apod. Šlo prostě o to dělat čárky, čemuž nejdřív pomáhal marketing v podobě závodních úspěchů a pozdději čím dál víc propracovaná prodejní strategie (tzn. i dnes "příplatky za všechno")