Novinky
V ČR STi hatchback ("nejhorší" nepravověrné STi v historii) 81 kusů. EVO jsem nenašel, ale silně pochybuji o byť jen polovičním čísle.
Já si klidně počkám na nějaký další nový článek o Renaultu, kde se můžeš nerušeně rozepsat... 😉 >😒]
toto je clanok o FT-86, ale ked potrebujes lekcie o autach, nechaj odkaz v pm a rad Ti poradim 😉
Ať tam klidně LEDky dají, ale proč zrovna takhle, dyť to vypadá jak z polské burzy... 8-s
Tak "sa nehanbi" a klidně se o těch Renaultech rozepiš víc, když máš s nimi zjevně bohaté osobní (a zřejmě pozitivní) zkušenosti.... 😉
mysliet si ze do toho nedaju LED je ale hodne naivne... Dnes to natlacia takmer do kazdeho auta od nizsej strednej triedy vyssie... 😄
skor by som povedal preto si kazdy skor kupi Evo a nie Subaru... Nech sa na STI pozeram z predu, zozadu, alebo z boku, nedokazem na nom najst nieco naozaj pekne. Ale ked si sa uspokojil s Renaultom, za to sa hanbit nemusis. Renault su tiez dobre auta 😉
Ta radlice svoje opodstatnění má...naostříš a můžeš posekat trávník >😁
Vsázím, že LEDky v sérii nebudou. Popř. uvidíme co Subaru, tam si na podobný cinkrdlátka moc nepotrpí
Vsázím, že LEDky v sérii nebudou. Popř. uvidíme co Subaru, tam si na podobný cinkrdlátka moc nepotrpí
Ale aspoň to nemá ty šíleně řešené maxi LED diody a tuzingovou "radlici", ale hlavně tohle ještě nedávno vypadalo výborně, což se o 1er úplně říct nedalo ani před 1M.
Bohužel musím souhlasit - FT86 II mi nějak nejde pod fous, jakkoli vnímám její filozofie strašně pozitivně. Ještě víc, nže F&F prvky mi u dvojkového konceptu vadí subjektivní zmohutnění pontonu. Tedy nešvar, kterým globálně trpí většina nových aut.
příď vypadá jaksi tupě oproti předešlé verzi - asi ochrana chodců 😡
Každopádně - nejhezčí fáze FT-86 je pro mě tato: [odkaz]
příď vypadá jaksi tupě oproti předešlé verzi - asi ochrana chodců 😡
Každopádně - nejhezčí fáze FT-86 je pro mě tato: [odkaz]
Je to pořád koncept, třeba ten předek ještě předělaj. Btw. toto vypadá taky, že právě vyjelo z Milovic (nebo jak se jmenuje ta mekka tuningu) [odkaz]
Ono by možná Subaru chtělo hodně lidí, ale kvůli jeho vyšší ceně se musí spokojit třeba jen s Renaultem 😉
Corollu AE86 v evropské a US verzi a vzpomínám na ně do dneška,v té době to byla pecka Náhon na zadek,1.6 Twin Cam 16V myslím 92kW,svezení bylo famozní a ten Koni podvozek 😉
Subaru vyzera stale vyvazenejsie, az bude uplne vyvazene a nikto ho nebude chciet. To je aj jeden z dovodov preco sa tych Subaru preda na mraky... >😒]
Boční silueta je jednoznačně nejpohlednější taky proto, že právě do ní zasahovali minimálně, zbytek úprav je ale až trestuhodný, vzhledem k tomu jak to vypadalo původně. Přitom nejde o žádné designové zjednodušení pro sériovou výrobu (viz přidané detaily vpředu/vzadu), ale spíš právě naopak a o to je to "nejpochopitelnější"... 😢
Nezbývá, než doufat, že u Subaru to bude jinak...
Nezbývá, než doufat, že u Subaru to bude jinak...
Na tom autě se mi líbí boční nahrbená silueta. Jinak ale příliš "rychle a zběsile". Uvidíme na sesterské Subaru. Tam to zatím vypadá vyváženěji. ;-\
Proboha proč tomu dali ten tuzingový finiš (hlavně ta přední partie), před ním to bylo designově perfektně vyvážené, těšil jsem se (po dlouhé době) na hezké kupé od Toyoty a oni z toho nakonec udělají design pro další pokračování "rychle a zběsile"... 😲 8-s
Btw. Když jsi vzpomenul Evo, tak se jich prodá v ČR polovina co STi...