Novinky
Je jen hloupé že většina slušných řidičů si to vyžere třeba jen kvůli prasklé žarovce a člověk který úmyslně někoho ohrozí se z toho díky kontaktům vykroutí.Platí i v tomto případě heslo"podívej se do své garáže a uvidíš sebe?" To si nemyslím..
Jen pro moji info - tys tam byl, že VÍŠ, že ostatní úmyslně ohrozil? Nebo to "víš" jen díky novinářům? A nenapadlo tě zjišťovat, jestli zabavili i to S500? Protože jestli to bylo tak, jak popisujou státní media (čti: všichni novináři), tak dle mýho ten v S500 ohrozil a omezil ostatní jako první tím, že úmyslně jel pomalu v levém pruhu na dálnici, když mohl evidentně jet v pravém. Kdyby v tom pravém jet nemohl, tak by ho ML předjet nemohlo.
nechceš srovnávat jízdu ve špatném pruhu s tím že někoho vybrzdím?...Netvrdím že něco vím..nebo ano? Stejně jako ty vím jen to co bylo řečeno.Z toho je jasné že neudržel svoje ego na uzdě poprvé..Mluvím o tom že v tomto případě se to nechá vyšumět do prázdna a nelíbí se mi že se to děje pokaždé když něco způsobí privilegovaní řidiči.. :-!
No nevím nikdo u toho nebyl a odsuzovat ho třeba kvuli tomu ze nekdy nekoho ohrozil... Nikde jsem nečetl že by se k tomuto incidentu přihlásili svědci,takže to dopadne tak že to bude slovo proti slovu ;-\ Ale hlavně tato "agresivita" by se měla přenést ze silnic do autoservisu .Už se nemohu dočkat až ve zprávách bude že třeba naštvaný zákazník rozmlátil heverem hlavu mechanikovi >😁 Protože ty jejich výmluvy typu -jo pane ta spojka je na odpis a záruka na ní se nevztahuje ikdyž má najeto20tis.,to se musíte naučit jezdit pane,jo že vám je40let,a mel ste kolik aut? no to nás nezajímá >😒]
Já se o ten případ nezajímám, ale myslím, že původní zpráva byla taková, že ML předjelo odstavným pruhem, nikoli pravým, a že S v tu chvíli předjíždělo nákladní vůz. A pokud řidič jel maximální možnou (ne nutně maximální povolenou) rychlostí a jel rychleji než řidič nákladního vozu, tak žádný zákon neporušil.
at zkusi zabrzdit predemnou,a bude mit auto na tri pulky >😁 vzadu mam velkej hak na privesy,je to dobry kdyz jede nekdo blizko,staci trosku peibrzdit a dotycnymu hned dojde,ze by ho ten hak dobre rozparal,tak raci neriskuje.mam starsi land cruiser,velmi bezpecne auto proti takovymhle uchylakum >😁
Tak se zdržte podobných nechutností. Pán zaslouží, v případě že bude shledán viným potrestat dle zákonů. Tečka. Bez ohledu na to čím jezdí. Důležitý je skutek, nikoliv majetkové poměry. To si myslím dnes a myslel jsem si to i v době kdy jsem jezdil škodou 120. Volání po ostrašujícím rozsudku patří do totalitního režimu.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tomu gaunerovi měli psychologové na doživotí zakázat řízení vozidel, to by pro něho byl ten největší trest.
Nedal by som mu doživotie ani nezošrotoval auto,ale trest by mal dostať,taký,aby mu dostatočne poškodil.
Btw - pekná škoda na tom S-ku.Podľa fotky,ktorá bola na internete,to nevyzeralo až tak zle.