Novinky
Pekelná Micinka
0
Nebude. Elektřina je velmi tichá. Navíc ti k tomu pustí [odkaz] 😄
Přejít do diskuze
Kdyby z těch čáranců udělali takový ty srdíčka, mohli by kasírovat za reklamu na Algidu/Lagnesse >😁 Jinak jsem hodně zvědavý, jak to bude nakonec vypadat, možná je to jen zdání, ale řekl bych, že to nové má kolmější masku, což je dobře.
Já bych tu elektriku až tak nezavrhoval. Zvuk se do jistý míry "vyrábí" už dneska a slušná elektrika nějaký 3. - 4tý generace může bejt dynamikou totálně před spalovacíma motorama. Osobně sem hodně zvědavej na běžný kusy Fiskeru - to by mohlo bejt hodně dobrý auto už teď. Jestli vývoj baterií dotáhne byť jen část očekávanejch věcí, bude to možná hodně zajímavý :yes: 😉
No já teď taky přešel od 3,0 D na 3,5l benzín 😄. Ale je jasné, že pro každodenní použití je lepší nafta. Ale mi víc vyhovuje a voní benzín. Krom toho je to fuk...nebude to asi dlouho trvat a obojí nám seberou, bude elektrika a auta budou vydávat zvuk jak mixér ;-\
Já teoreticky taky souhlasim - ale ty dej vědět pro co ses rozhod až si ho půjdeš koupit 😉
Musím jedině souhlasit, že benzín je benzín a k takovým autům jako je Jaguar se proste dieselový motor prostě nehodí.
Já s tvym vkusem souhlasim :yes: 😄
Jen upozorňuju že bejvá trochu rozdíl mezi teorií a realitou když to auto jdeš koupit 😉
Jen upozorňuju že bejvá trochu rozdíl mezi teorií a realitou když to auto jdeš koupit 😉
Naopak jsem docela nenáročnej, jen chci mít v autě místo kamen motor. Ono nejde jen o výkon, ale o celkovej charakter motoru a v tomhle prostě nemůže benzínu nic konkurovat. Když novej Jaguar, tak s motorem 5.0 nebo 5.0S/C :yes:
Teoreticky s tebou sice souhlasim, ale holt ta praxe ... 😄
A s tim XK souhlasim ještě víc, ale jak oba víme docela dobře se prodávaj i kupátka v naftě = myslim že v příštim XK bude naftu na 100%. Na druhou stranu de hlavně o pocit, současný silný diesly dokonce překonávaj nedávný benzíny - třeba i totální klasiku V12 od Jagu 😐
A s tim XK souhlasim ještě víc, ale jak oba víme docela dobře se prodávaj i kupátka v naftě = myslim že v příštim XK bude naftu na 100%. Na druhou stranu de hlavně o pocit, současný silný diesly dokonce překonávaj nedávný benzíny - třeba i totální klasiku V12 od Jagu 😐
Pokud něco vidíš každý den tak se ti to prostě okoukat může, což se mi nestalo.
Tristní prodeje jdou stále na vrub starého dealera
Tristní prodeje jdou stále na vrub starého dealera
Pravidelně neznamená aspoň tak 1/2 často jako někoho z D3. Dodávám bohužel. A to je nejprodávanější model značky. Tristní neprodeje XJ ani nekomentujíc.
To i masovka PSA má naftu 2.2 HDi s 150 kW a 450 Nm - chápu použití 4válce v Jagu, ale jinak z těhle trendů nijak nadšenej nejsem ;-\
Neokoukalo, protože se Jaguary neprodávají tolik, co bychom si přáli. Nic víc za tím nevidím... ;-\
No, myslim že tahle přetahovaná platí leda tak tady v diskuzi - o tom to auto fakt NENI 😉
Jestli to chceš jinak, tak motor 202 kW/600 Nm je asi fakt nejlepší - až k němu bude převodovka s 8mi, bude možná nejlepší jako celek, i když BMW 35d je fakt vynikající konkurence :yes: 😄
Jestli to chceš jinak, tak motor 202 kW/600 Nm je asi fakt nejlepší - až k němu bude převodovka s 8mi, bude možná nejlepší jako celek, i když BMW 35d je fakt vynikající konkurence :yes: 😄
To je sice pravda, ale... (Ve variantě Diesel-S dodává dokonce 275 koňských sil (202 kW) s krouticím momentem 600 Nm a spurt z 0 na 100 km/h zvládne za 6,4 sekundy.) ... ale neumí to tak převést na silnici. Mercedes ve velkém Éčku má u 350 CDI "jen" 195 kW, ale z 0-100 udělá za 6,2 s. Takže kdo má koho dobíhat
😄
😄
Pozor, Jag má ten trojliter v troch výkonoch: 155 kW, 177 kW a 202 kW, teda nemá čo dobiehať, naopak MB a Audi musí dobiehať náskok (iba BMW 35d má vyšší výkon).
Edit: redakcia bola rýchlejšia. 😉
Edit: redakcia bola rýchlejšia. 😉
3,0D má Jaguar XF ve verzi 155, 177 a 202 kW (vše biturbo), čili nad základními verzemi je z čeho vybírat. Tento rozsah dokáže aktuálně překonat jen BMW 525/530/535d se 150, 180 a 220 kW (nejsilnější je biturbo)
Je pěkné, ale za XK a XJ trochu zaostává. Když jsem se bavil s prodejcem mělo by se blížit designu XJ.
To je sice pravda. Ale i u toho 3,0 dieselu by měli do nového modelu přitlačit. MB tam má 195 kW a ne 150. Chtějí pěstovat sportovní image, ale chce to i více šťávy... Ale jinak XK, XJ moc povedené.
Osobně se mi tam tenhle motor nelíbí (ostatně jako jakýkoliv diesel v Jaguaru), ale pokud to pomůže XFku v prodejích...
No ale Mercedes ten 250CDI má ako tretí dízel v poradí (200CDI-100 kW, 220CDI-125 kW a 250CDI-150 kW), zatiaľčo u Jagu je to základ. A vyššie má už najslabšiu verziu trojlitra so 150 kW, takže by s vyšším výkonom 2,2ka liezla tomu šesťvalcu do kapusty. 😉
Tak je to určitě správná cesta. Jaguaru fandím, líbí se mi. K výkonu... "Motor bude dosahovat výkonu 140 kW a maxima točivého momentu 450 Nm" > když se ale chtějí srovnávat s Mercedesem, měli ještě přitlačit trochu. MB 250 CDI už je na trhu rok a půl má 150 KW a 500 Nm.
Každopádně na faceliftované XF se těším.
Každopádně na faceliftované XF se těším.
Tak papierovo to vyzerá veľmi dobre: 140 kW a hlavne 550 Nm (tomu údaju sa mi nejak nechce veriť), skombinované s 8st. automatom. A s S-Klasse by som to neporovnával, tá je stále o triedu vyššie a švorvalec tam vzbudil pohoršenie dôvodne, naopak vo vyššej strednej triede sú štvorvalce úplne bežné. Parametrami stále prevyšuje základné motory prémiovej konkurencie (A6 2,0 - 130 kW, 5er 2,0 - 135 kW, E 200 len 100 kW), takže žiadny problém nevidím, naopak iste to pomôže predajom tohto nádherného auta. :yes: