Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
T613
Je až neuvěřitelné, že ten čas letí tak rychle. A co víc, to auto se vůbec neokoukalo :yes:
Presne tak, stále sa za ním obzriem a obdivujem jeho nádherné tvary. :yes:
Neokoukalo, protože se Jaguary neprodávají tolik, co bychom si přáli. Nic víc za tím nevidím... ;-\
nemyslím si to.. XF potkávám pravidelně od počátku prodejů u nás
Pravidelně neznamená aspoň tak 1/2 často jako někoho z D3. Dodávám bohužel. A to je nejprodávanější model značky. Tristní neprodeje XJ ani nekomentujíc.
Pokud něco vidíš každý den tak se ti to prostě okoukat může, což se mi nestalo.
Tristní prodeje jdou stále na vrub starého dealera
Tristní prodeje jdou stále na vrub starého dealera
euro89
Osobně se mi tam tenhle motor nelíbí (ostatně jako jakýkoliv diesel v Jaguaru), ale pokud to pomůže XFku v prodejích...
Třílitr nafta 202 kW/600 Nm se ti nelíbí? To si ale HODNĚ náročnej 😉
K sportovně laděnému auto spíše pasuje benzín. Naštěstí do XK ještě diesel necpou.
Teoreticky s tebou sice souhlasim, ale holt ta praxe ... 😄
A s tim XK souhlasim ještě víc, ale jak oba víme docela dobře se prodávaj i kupátka v naftě = myslim že v příštim XK bude naftu na 100%. Na druhou stranu de hlavně o pocit, současný silný diesly dokonce překonávaj nedávný benzíny - třeba i totální klasiku V12 od Jagu 😐
A s tim XK souhlasim ještě víc, ale jak oba víme docela dobře se prodávaj i kupátka v naftě = myslim že v příštim XK bude naftu na 100%. Na druhou stranu de hlavně o pocit, současný silný diesly dokonce překonávaj nedávný benzíny - třeba i totální klasiku V12 od Jagu 😐
Naopak jsem docela nenáročnej, jen chci mít v autě místo kamen motor. Ono nejde jen o výkon, ale o celkovej charakter motoru a v tomhle prostě nemůže benzínu nic konkurovat. Když novej Jaguar, tak s motorem 5.0 nebo 5.0S/C :yes:
Já s tvym vkusem souhlasim :yes: 😄
Jen upozorňuju že bejvá trochu rozdíl mezi teorií a realitou když to auto jdeš koupit 😉
Jen upozorňuju že bejvá trochu rozdíl mezi teorií a realitou když to auto jdeš koupit 😉
Musím jedině souhlasit, že benzín je benzín a k takovým autům jako je Jaguar se proste dieselový motor prostě nehodí.
Já teoreticky taky souhlasim - ale ty dej vědět pro co ses rozhod až si ho půjdeš koupit 😉
No já teď taky přešel od 3,0 D na 3,5l benzín 😄. Ale je jasné, že pro každodenní použití je lepší nafta. Ale mi víc vyhovuje a voní benzín. Krom toho je to fuk...nebude to asi dlouho trvat a obojí nám seberou, bude elektrika a auta budou vydávat zvuk jak mixér ;-\
Já bych tu elektriku až tak nezavrhoval. Zvuk se do jistý míry "vyrábí" už dneska a slušná elektrika nějaký 3. - 4tý generace může bejt dynamikou totálně před spalovacíma motorama. Osobně sem hodně zvědavej na běžný kusy Fiskeru - to by mohlo bejt hodně dobrý auto už teď. Jestli vývoj baterií dotáhne byť jen část očekávanejch věcí, bude to možná hodně zajímavý :yes: 😉
Pekelná Micinka
Kdyby z těch čáranců udělali takový ty srdíčka, mohli by kasírovat za reklamu na Algidu/Lagnesse >😁 Jinak jsem hodně zvědavý, jak to bude nakonec vypadat, možná je to jen zdání, ale řekl bych, že to nové má kolmější masku, což je dobře.
Každopádně na faceliftované XF se těším.
Edit: redakcia bola rýchlejšia. 😉
😄
Jestli to chceš jinak, tak motor 202 kW/600 Nm je asi fakt nejlepší - až k němu bude převodovka s 8mi, bude možná nejlepší jako celek, i když BMW 35d je fakt vynikající konkurence :yes: 😄